مقاله فون و فعالیت های ماهانه پشه خاکی ها در کانون لیشمانیوز جلدی شهرستان بوشهر در سال ۸۷-۱۳۸۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
18 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فون و فعالیت های ماهانه پشه خاکی ها در کانون لیشمانیوز جلدی شهرستان بوشهر در سال ۸۷-۱۳۸۶ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فون و فعالیت های ماهانه پشه خاکی ها در کانون لیشمانیوز جلدی شهرستان بوشهر در سال ۸۷-۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فون و فعالیت های ماهانه پشه خاکی ها در کانون لیشمانیوز جلدی شهرستان بوشهر در سال ۸۷-۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فون و فعالیت های ماهانه پشه خاکی ها در کانون لیشمانیوز جلدی شهرستان بوشهر در سال ۸۷-۱۳۸۶ :

مقاله فون و فعالیت های ماهانه پشه خاکی ها در کانون لیشمانیوز جلدی شهرستان بوشهر در سال ۸۷-۱۳۸۶ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در طب جنوب از صفحه ۳۱ تا ۴۰ منتشر شده است.
نام: فون و فعالیت های ماهانه پشه خاکی ها در کانون لیشمانیوز جلدی شهرستان بوشهر در سال ۸۷-۱۳۸۶
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لیشمانیوز
مقاله فلبوتوموس
مقاله پشه خاکی
مقاله بوشهر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: بیماری لیشمانیوز جلدی در استان بوشهر، یکی از بیماری های شایع بومی است که افزایش شیوع آن را در بعضی از مناطق استان، بویژه شهرستان بوشهر در سال های اخیر شاهد بوده ایم. کنترل موثر این بیماری در صورتی امکان پذیر است که اطلاع دقیقی از اپیدمیولوژی بیماری (انگل، ناقل و مخزن) وجود داشته باشد. آگاهی از فون و فعالیت ماهانه ناقلین، یکی از اساسی ترین اطلاعاتی است که در اقدامات مربوط به کنترل آنها مورد نیاز بوده و بی توجهی به جنبه های مختلف زیستی حشره ناقل، می تواند موجب شکست استراتژی های کنترلی گردد.
مواد و روش ها: این بررسی که یک نوع مطالعه توصیفی مقطعی است در سال های ۱۳۸۶-۸۷ در چهار روستای آلوده شهرستان بوشهر انجام گردید. این مطالعه که نوعی مطالعه فونستیک و وفورگیری ماهانه پشه خاکی ها است با روش استاندارد تله چسبان انجام شد. نمونه ها با روش مرفولوژیک و استفاده از میکروسکوپ نوری و کلید های شناسایی معتبر مورد شناسایی قرار گرفت.
یافته ها: در این مطالعه ۱۵۹۵۲پشه خاکی صید و ۱۶ گونه (شامل ۶ گونه از جنس فلبوتوموس و ۱۰ گونه از جنس سرژنتومیا) شناسایی شد که هشت گونه آن برای اولین بار از این شهرستان معرفی می گردد که عبارتند از: فلبوتوموس مونگولنسیس، فلبوتوموس کوکازیکوس، فلبوتوموس انصاری، سرژنتومیا تیبریادیس، سرژنتومیا کلایدئی، سرژنتومیا آنتناتا، سرژنتومیا ایرانیکا، سرژنتومیا پالستینسیس. گونه های غالب در این بررسی به ترتیب عبارت بودند از: فلبوتوموس پاپاتاسی-سرژنتومیاسینتونی و فلبوتوموس آلکساندری. در اماکن خارجی از نظر وفور گونه، سرژنتومیاسینتونی و در اماکن داخلی (انسانی و حیوانی) فلبوتوموس پاپاتاسی گونه غالب بود. فعالیت ماهانه پشه خاکی ها از نیمه اول فروردین ماه آغاز و در نیمه اول دی ماه خاتمه می یابد و اوج فعالیت آنها در نیمه اول تیرماه می باشد. اوج فعالیت ماهانه فلبوتوموس پاپاتاسی در نیمه اول مرداد ماه می باشد.
نتیجه گیری: با توجه به طول مدت ۹ ماهه فعالیت پشه خاکی ها در این شهرستان، و اوج فعالیت آنها به ویژه فلبوتوموس پاپاتاسی، برنامه ریزی و اجرای عملیات کنترل ناقل در تیر ماه از اهمیت خاصی برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.