مبانی و پیشینه نظری دختران فراری (فصل ۲)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی و پیشینه نظری دختران فراری (فصل ۲) دارای ۴۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی و پیشینه نظری دختران فراری (فصل ۲)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مبانی و پیشینه نظری دختران فراری (فصل ۲)۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی و پیشینه نظری دختران فراری (فصل ۲)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی و پیشینه نظری دختران فراری (فصل ۲) :

مبانی نظری و پیشینه فایل دختران فراری

دارای ۳۵ صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc

در متن توضیحات زیر ممکن است متن بهم ریخته باشد (به جهت کپی از فایل ورد)، ولی فایل اصلی کاملا اصولی می باشد

همراه با منبع نویسی درون متنی و منابع پایانی انگلیسی و فارسی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

استفاده شده از منابع تا سال ۲۰۱۳ در منابع خارجی و ۱۳۹۲ در منابع داخلی

بخشهایی مختلف از متن و برخی مطالب مهم:

دختران فراری

آشنایی با پدیده دختران فراری

دختران فراری به دخترانی گفته می‌شود که به دلایل مختلفی از خانه فرار می‌کنند و به جامعهو محیط هایی چون خیابان، پارک، باندهاو… روی میآورند. گفتنی است در آمریکا وکشورهای اروپایی دخترانی که به هر دلیلی ازخانه‌های خود فرار می‌کنند، به طور اتوماتیکتحت حمایت بنیادهای حمایتی دولتی و نیکوکاری درمی آیند و به مکانهایی امن زیر نظر روانکاوان متخصصان حمایت از زنان منتقل می‌شوند. اما در ایران به خاطرجرم بودن اصل قضیهدخترانی که جایی برای پناه بردن ندارند اکثراً به غریبه ها متوسل می‌شوند که در اکثر این موارد، مورد تجاوزات پی در پی قرار می‌گیرند و نهایتاً جذب باندهای فساد می‌شوند و با این شرایط در صورت دستگیری این دختران در بعضی موارد به زندان افتاده و در مواردی توسط مقامات قضایی به خانواده‌هایی که فراری شده اند، بازگردانده می‌شوند. در کشوری مثل ایران که درصد جرایم ارتکابی توسط دختران کمتراز پسران است این کم بودن را باید ناشی از این بدانیم که زنانی که تمایل به طغیان و انجام اعمال ضداجتماعی دارند، این میل را با فحشا تسکین میدهند و نیازی به ارتکاب جرایم دیگر ندارند. ضمناً زنان در مقابل فشارهای روحی اکثراً یا دست به خودکشی میزنند یا از محیط فرار میکنند (ریحانی، ۱۳۸۸).

۲-۳- شرایط عمومی دختران فراری

۲-۳-۱- از نظر فردی: اکثر دختران فراری اختلال منش دارند، افرادی ضعیف الاراده، حساس و زودرنجند، عقب ماندگی درسی دارند، برای امور غیردرسی ارزش بیشتری قائل اند، برخی از آنها عقب ماندگی ذهنی دارند، شخصیتی تلقین پذیر داشته و یا به انحرافات و اختلالات و بیماریهای روانی از جمله صرع، اسکیزوفرنی پارانویا مبتلا هستند و به علت عدم تکوین شخصیت، ثبات اجتماعی ندارند. …

۲-۶- پیامدهای فرار

پیامدهای فرار دختران را میتوان در دو دسته پیامدهای اجتماعی و پیامدهای فردی دسته بندی کرد. پیامد اجتماعی مثل انگ اجتماعی عدم امکان بازگشت به شرایط گذشته یا افزایش نرخ مفاسد اجتماعی(پدیده های اجتماعی مثل حلقه زنجیر بهم پیوسته اند طوریکه افزایش نرخ آسیب هایی چون طلاق بیکاری اعتیاد منجر افزایش آسیبی مثل فرار دختران و فراردختران و فرار دختران به افزایش نرخ مفاسد اجتماعی می انجامد به اضافه اینکه فرار آنها هزینه هایی به جامعه تحمیل میکند و بهداشت روانی و اخلاقی جامعه را نیز تهدید میکند و منجر به بی حرمتی بی اخلاقی تخطی از هنجارها در جامعه میشود و پیامدهای فردی که مهمترین آنرا میتوان در بزهکاری دختران دانست بزه هایی که دختران مرتکاب آن میشوند مثل جرایم بر ضد عفت عمومی هم جنس بازی فحشا جرایم منکراتی انحرافات جنسی سرقت تکدی گری سادیسم اعتیاد به الکل و مواد مخدر یا قاچاق آن سقط جنین و ولگردی بزه هایی که دختران فراری قربانی آن میشوند مثل تجاوزات جنسی و قاچاق آنها به دلیل فقر مالی با اهدافی مثل فروش کبد وکلیه … سوء استفاده های جنسی و بهره کشی از آنها (ساویک و ادین بورگ[۱]، ۲۰۱۰ ).

۲-۷- اقدامات جامعه امروز در برابر فرار دختران

۲-۷-۱- اقدامات پیشگیرانه:مثل استفاده از وسایل ارتباط جمعی جهت آگاه کردن والدین از وظایف نسبت به فرزندان یا ایجاد مؤسسات برای تشویق خانواده ها جهت جلوگیری از کثرت اولاد، شناساندن مذهب به نوجوانان، تعدیل نابرابری های طبقاتی و …


[۱]-Saewyc& Edinburgh

فایلات انجام شده در داخل و خارج از کشور

– تایلر و کاوس[۱] (۲۰۰۹) فایلی با عنوان «میزان شیوع آزار جسمی و جنسی بر روی نوجوانان فراری» نشان داده اند که این نوجوانان نرخ بالای آزار جسمی و جنسی را تجربه نموده و اغلب آنها آزار تجربه شده را شدیداً خشونت آمیز درجه بندی کردند.

– سالیوان[۲] (۲۰۰۹) در فایلی با عنوان «بررسی رابطه بین آزار جسمی و جنسی و فرار از خانه» نشان داد که ارتباط معناداری بین آزار جسمی و جنسی و فرار از خانه وجود دارد.

– لوت و شیفلد[۳] (۲۰۰۹) در فایلی با عنوان «تأثیر همبستگی خانواده بر کاهش اختلالات رفتاری و بهبود روابط بین شخصی در بین زوجین زوجین بالای ۵۰ سال» دریافتند که افزایش همبستگی خانواده به کاهش اختلالات رفتاری و بهبود روابط بین شخصی کمک می کند.

– دروال[۴] (۲۰۰۸) در فایلی با عنوان «نقش همبستگی خانوادگی در روابط میان زوجین در کشور مالزی» که در بین نمونه ۴۰۰ نفره زوجین نازا به روش همبستگی و با استفاده از روش آماری پیرسون انجام شد به این نتیجه رسید که؛ همبستگی خانوادگی، روابط میان زوجین را افزایش می دهد، ارتباط را بهبودمی بخشد و حل مسأله را تسهیل می کند.

– سانچز و ناپو[۵] (۲۰۰۸) در فایلی با عنوان «مطالعه تأثیر جهت گیری مذهبی با میزان اعتیاد در بین نوجوانان دبیرستانی» نتیجه گرفتند که؛ مذهب درمانی در دانش آموزان معتاد تأثیر مثبتی بر بهبودی آنان داشته است. …


[۱]- Tyler &Cauce

[۲]-Sullivan

[۳]-Lovett&Sheffield

[۴]-Drwal

[۵]-Sanchez &Nappo

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.