مقاله مطالعه سه ساله عوامل موثر در بروز خونریزی دستگاه گوارش در بیماران سوختگی بستری در بیمارستان طالقانی اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه سه ساله عوامل موثر در بروز خونریزی دستگاه گوارش در بیماران سوختگی بستری در بیمارستان طالقانی اهواز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه سه ساله عوامل موثر در بروز خونریزی دستگاه گوارش در بیماران سوختگی بستری در بیمارستان طالقانی اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه سه ساله عوامل موثر در بروز خونریزی دستگاه گوارش در بیماران سوختگی بستری در بیمارستان طالقانی اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه سه ساله عوامل موثر در بروز خونریزی دستگاه گوارش در بیماران سوختگی بستری در بیمارستان طالقانی اهواز :

مقاله مطالعه سه ساله عوامل موثر در بروز خونریزی دستگاه گوارش در بیماران سوختگی بستری در بیمارستان طالقانی اهواز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۵۳۵ تا ۵۴۲ منتشر شده است.
نام: مطالعه سه ساله عوامل موثر در بروز خونریزی دستگاه گوارش در بیماران سوختگی بستری در بیمارستان طالقانی اهواز
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کرلینگ اولسر
مقاله خونریزی دستگاه گوارش
مقاله سوختگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: سوختگی ها باعث استرس شدید می گردند. خونریزی گوارشی اثرات وخیمی بر روند درمان بیماران سوختگی دارد. هدف مطالعه حاضر بررسی میزان بروز خونریزی دستگاه گوارش و شناسایی عوامل موثر در بروز آن در بیماران سوختگی است.
روش بررسی: این پژوهش یک مطالعه توصیفی و گذشته نگر است. جمعیت مورد مطالعه کلیه بیماران سوختگی بستری شده به مدت سه سال (۱۳۸۶ تا ۱۳۸۸) می باشند. در این پژوهش ۳۹۰۱ پرونده پزشکی مورد بررسی قرار گرفت. داده ها توسط چک لیست جمع آوری و با استفاده از روش های آمار توصیفی و استنباطی تحلیل شدند.
یافته ها: از مجموع ۹۳۰۱ بیمار بستری شده در مدت سه سال، ۴۵ بیمار دچار خونریزی دستگاه گوارش شده بودند (۱۱۵ درصد). متوسط سطح سوختگی ۶۱ درصد بود. ۷۷۷ درصد خونریزی دستگاه گوارش در سوختگی های بیشتر از ۵۰ درصد اتفاق افتاده بود و بین بروز خونریزی دستگاه گوارش و وسعت سوختگی رابطه مستقیم وجود داشت. ۴۰۱ درصد بیماران در گروه سنی ۱۵ تا ۳۰ سال قرار داشتند و میزان مرگ و میر در بیماران ۷۱ درصد بود. ارتباط معناداری بین سوختگی در ناحیه صورت و بروز خونریزی دستگاه گوارش وجود داشت(P<0.001) . ولی بین جنس و ابتلا به خونریزی دستگاه گوارش ارتباط معنادار آماری مشاهده نشد.
نتیجه گیری: نتایج این پژوهش اهمیت تشخیص و درمان به موقع خونریزی دستگاه گوارش در بیماران سوختگی را نشان می دهد. بنابراین با انجام اقدامات پیشگیرانه مانند مداخلات دارویی و روانپزشکی برای کاهش استرس، می توان بروز خونریزی دستگاه گوارشی را در بیماران سوختگی کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.