مقاله بررسی یافته های بالینی و آزمایشگاهی کودکان مبتلا به بیماری کاوازاکی بستری شده در بیمارستان های ابوذر و گلستان اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی یافته های بالینی و آزمایشگاهی کودکان مبتلا به بیماری کاوازاکی بستری شده در بیمارستان های ابوذر و گلستان اهواز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی یافته های بالینی و آزمایشگاهی کودکان مبتلا به بیماری کاوازاکی بستری شده در بیمارستان های ابوذر و گلستان اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی یافته های بالینی و آزمایشگاهی کودکان مبتلا به بیماری کاوازاکی بستری شده در بیمارستان های ابوذر و گلستان اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی یافته های بالینی و آزمایشگاهی کودکان مبتلا به بیماری کاوازاکی بستری شده در بیمارستان های ابوذر و گلستان اهواز :

مقاله بررسی یافته های بالینی و آزمایشگاهی کودکان مبتلا به بیماری کاوازاکی بستری شده در بیمارستان های ابوذر و گلستان اهواز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۵۴۳ تا ۵۵۲ منتشر شده است.
نام: بررسی یافته های بالینی و آزمایشگاهی کودکان مبتلا به بیماری کاوازاکی بستری شده در بیمارستان های ابوذر و گلستان اهواز
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله واسکولیت
مقاله کاوازاکی
مقاله اتساع عروق کرونر
مقاله اهواز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: بیماری کاوازاکی یک سندرم التهاب عروقی حاد و تب دار با ابتلای دستگاه های متعدد بدن است. هدف این مطالعه بررسی علایم بالینی و آزمایشگاهی کودکان بستری شده با تشخیص بیماری کاوازاکی در بیمارستان های ابوذر و گلستان اهواز بود.
روش بررسی: از تمام بیمارانی که از اول مهرماه ۱۳۸۰ تا پایان فروردین ماه ۱۳۸۳ طبق معیارهای مرکز کنترل بیماری ها، با تشخیص کاوازاکی در بیمارستان های ابوذر و گلستان بستری بودند، شرح حال، معاینه دقیق و آزمایش های لازم بعمل آمد و تحت درمان استاندارد قرار گرفتند. سپس در اولین فرصت و دو هفته بعد از آن، اکوکاردیوگرافی انجام شد.
یافته ها: در این مدت ۲۵ بیمار با تشخیص قطعی کاوازاکی بستری شده بودند. میانگین سنی بیماران ۱۹۵۵±۳۰ ماه و نسبت جنس مذکر به مونث ۱۷۷ بود. بیشترین تعداد بیمار در فصل زمستان با ارجحیت در ماه بهمن بود. غیر از تب، راش ماکولوپاپولر اولین نشانه بروز بیماری و کنژنکتیویت غیر چرکی، شایع ترین معیار بالینی بیماری کاوازاکی در این بیماران بود. لکوسیتوز با ارجحیت سلول های پلی مورف،ESR بالا وCRP مثبت در اکثر بیماران در مرحله حاد بیماری وجود داشته است. میانگین هموگلوبین در بیماران قبل از درمان ۱۰۴ گرم در دسی لیتر و تعداد پلاکت از۴۱۸۰۰۰ در میلی متر مکعب در دوره حاد بیماری بود که به ۶۲۱۰۰۰ در میلی متر مکعب در دوره نقاهت افزایش یافته بود(p<0.05) . در ۶ بیمار (۲۴ درصد) اکوکاردیوگرافی درگیری عروق کرونری را نشان داد که همگی به صورت اتساع خفیف عروق کرونر بود. بین بیماران با و بدون درگیری عروق کرونر، تفاوت آماری معناداری در یافته های آزمایشگاهی وجود نداشت(p>0.05) .
نتیجه گیری: یافته های بالینی و آزمایشگاهی بیماران مورد بررسی ما، مشابه با مراکز دیگر بوده و تفاوت آماری معناداری بین بیماران بدون درگیری و با درگیری عروق کرونری وجود نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.