مقاله بررسی تاثیر عوامل مداخله گر احتمالی در میزان تیروتروپین سرم در برنامه بیماریابی کم کاری مادرزادی تیروئید در اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر عوامل مداخله گر احتمالی در میزان تیروتروپین سرم در برنامه بیماریابی کم کاری مادرزادی تیروئید در اهواز دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر عوامل مداخله گر احتمالی در میزان تیروتروپین سرم در برنامه بیماریابی کم کاری مادرزادی تیروئید در اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر عوامل مداخله گر احتمالی در میزان تیروتروپین سرم در برنامه بیماریابی کم کاری مادرزادی تیروئید در اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر عوامل مداخله گر احتمالی در میزان تیروتروپین سرم در برنامه بیماریابی کم کاری مادرزادی تیروئید در اهواز :

مقاله بررسی تاثیر عوامل مداخله گر احتمالی در میزان تیروتروپین سرم در برنامه بیماریابی کم کاری مادرزادی تیروئید در اهواز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۵۵۳ تا ۵۶۱ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر عوامل مداخله گر احتمالی در میزان تیروتروپین سرم در برنامه بیماریابی کم کاری مادرزادی تیروئید در اهواز
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کم کاری مادرزادی تیروئید
مقاله غربالگری
مقاله تیروتروپین
مقاله اهواز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: دقت و بهره وری در برنامه بیماریابی کم کاری مادرزادی تیروئید در هر منطفه جغرافیایی نیازمند مطالعات موضعی و بازنگری روش برخورد است. این مطالعه جهت بررسی تاثیر عوامل مداخله گر احتمالی در میزان تیروتروپین در بیماریابی در شهر اهواز انجام شده است.
روش بررسی: طی ۱۹ ماه (از آبان ۸۵ تا اردیبهشت ۸۷) تمامی نوزادان متولد شده در شهر اهواز با نمونه گیری پاشنه پا برای تیروتروپین(TSH) با روش الایزا بررسی شدند. TSH³۵ mIU/L به عنوان مشکوک قلمداد و برای بررسی TSH از خون وریدی با الایزا فراخوان شدند. در صورت TSH³۱۰ mIU/Lفرد، بیمار تلقی می شد. اطلاعات: سن و سابقه هیپوتیروئیدی مادر، وزن تولد، رتبه تولد، نوع تغذیه، ازدواج فامیلی، سطح TSH و زمان طبیعی شدن آن جمع آوری شد.
یافته ها: طی بیماریابی از ۳۵۶۵۵ نوزاد، ۱۱۶۲ نوزاد (۵۵۸ درصد پسر و ۴۴۲ درصد دختر)(P<0.001) فراخوان شدند. (میزان فراخوان ۳۲۵ درصد). تفاوت جنس در کل۸۲ بیماران ثابت شده (۵۲۴ درصد پسر، ۴۷۶ درصد دختر) معنادار نبود(p=0.6) . از ۸۷۱ نوزاد مشکوک مراجعه کننده، ۷۸۹ نوزاد (۹۰ درصد) سالم و نیاز به درمان نداشتند. سطحTSH نیز در دو گروه مشکوک و ثابت شده اعم از پسر و دختر تفاوت معنادار نداشت (به ترتیب p=0.55و p=0.49). تفاوت وزن تولد دو گروه (مشکوک و بیمار) نیز تفاوت معنادار نداشت (p=0.362)، وزن کل بیماران نیز ارتباطی با سطح TSH نداشت(p=0.662) . افراد سالم با TSH بالاتر در بیماریابی، زمان بیشتری برای طبیعی شدن آن لازم داشتند(P<0.05) .
نتیجه گیری: غلبه در هر دو گروه مشکوک و بیمار با پسرها و بدون ارتباط با TSH بود. نوزادان سالم مشکوک با TSH بالا می توانند به مدت طولانی تر تا طبیعی شدن نتایج آزمایشگاهی بدون درمان پیگیری شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.