غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی :

نمونه

چکیده

غنی­سازی با اسید فولیک برای برنج نیم پخته به صورت سیستماتیک برای دست آوردن بینش کمّی نقش متغیرهای کلیدی فرایند، مورد مطالعه قرار گرفته است. نیم­پز در برنج قهوه ای خیسانده در آب با دمای ۷۰درجه سانتی گراد به مدت ۱، ۲ و ۳ ساعت با چهار غلظت مختلف غنی ساز صورت گرفته و برنج نیم­پخته خشک شده، به مدت سه زمان (یعنی ۰، ۶۰ و ۱۲۰ ثانیه) آسیاب شد. هر دو غلظت باقی­مانده فولات در برنج و PH آب خیساندن پس از انجام مراحل خیساندن برنج نیم پخته، اندازه­گیری شد. مدل چند عاملی برای توصیف رفتار حفظ فولات باقی مانده توسعه داده شد و پیشنهاد شده که هر دو روش خیساندن و آردشدن، عوامل قابل توجه در غنی سازی اسید فولیک دارد. زمان خیساندن بهینه، ۱.۹۷ ساعت استنباط شد. نرخ حفظ فولات به دنبال سینتیک درجه ۱ می­باشد در حالی که نرخ هیدرولیز طبیعی برنج و جذب فولات هر دو به زمان وابسته بودند.

a b s t r a c t
Folic acid fortification of parboiled rice has been systematically studied to obtain quantitative insights
into the role of key process variables. Parboiling was conducted with brown rice soaked at 70 C for 1,
۲ and 3 h with four different fortificant concentrations added and dried parboiled rice was milled for
three durations (i.e. 0, 60 and 120 s). Both residual folate concentration in treated parboiled rice and
pH of the soaking water after soaking stages were measured. Multifactorial model was developed to
describe the residual folate retention behaviour and suggested that both soaking and milling were significant
factors in folic acid fortification. The optimum soaking time was deduced to be 1.97 h. Folate retention
rate followed a 1st order kinetics while the rates of natural rice hydrolysis and folate uptake were
both time-dependent.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.