بیماری چربی خون ( کلسترول خون و کنترل آن )
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بیماری چربی خون ( کلسترول خون و کنترل آن ) دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بیماری چربی خون ( کلسترول خون و کنترل آن ) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز بیماری چربی خون ( کلسترول خون و کنترل آن )۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بیماری چربی خون ( کلسترول خون و کنترل آن )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بیماری چربی خون ( کلسترول خون و کنترل آن ) :
بیماری چربی خون ( کلسترول خون و کنترل آن )
فهرست مطالب:
مقدمه
کلسترول چیست؟
بالا بودن کلسترول
انواع کلسترول
۱- کلسترول LDL (بد)
۲- کلسترول VLDL (خوب)
۳- کلسترول HDL (خوب)
افزایش کلسترول خون
۱- اسیدهای چرب اشباع شده
۲- اسیدهای چرب اشباع نشده
جدول (۱) ـ درصد اسید چرب ترکیب شد موجود در روغنها و چربیها
جدول (۲) ـ منابع چربیهای اشباع شده و اشباع نشد چند پیوندی
اسیدهای چرب ضروری
اهمیّت اسید لینولئیک در تغذیه
بیوسنتز اسید لینولئیک به پروستاگلاندین
نمودار (۱) ـ بیوسنتز اسید لینولئیک به پروستاگلاندین
جدول (۳) ـ میزان اسید لینولئیک موجود در روغنهای گیاهی و چربیهای حیوانی بر حسب درصد
میزان مناسب کلسترول خون چقدر است؟
روشهای عمد کاهش چربی خون (کلسترول) و کنترل آن
مواد غذایی غیر مجاز برای افراد دارای کلسترول بالا
تأثیر رژیم غذایی در کاهش کلسترول خون
کاهش کلسترول خون با ورزش
یک نمون رژیم غذایی مناسب برای افراد مبتلا به کلسترول بالا
چربیها (Lipid)
انواع چربیها
گیاهان داروئی کاهش دهند چربی خون (کلسترول خون)
شوید (Anethum Graveolens L.)
داروهای ساخته شده از گیاه شوید
ترکیبات کنگر فرنگی (Cynara Scolymus)
سیر (Allium Sativum)
داروهای ساخته شده از سیر
روغن زیتون
سویا (Glycine max L)
خار مریم (Silybum Marianum L)
شنبلیله (Trigonella Foenum – Graceum)
عرقیات گیاهی
۱- عرق آویشن
۲- عرق بابا آدم
۳- عرق زرشک
۴- عرق زیره
۵- عرق سیر
۶- عرق شوید
۷- عرق گاو زبان
۸- عرق ریحان
منابع (رفرنس)
بیماری چربی خون ( کلسترول خون و کنترل آن )
فهرست مطالب
===============
قسمتهایی از متن:
مقدمه
افزایش چربی خون از جمله بیماریهای مزمن است که به دلیل اختلالات متابولیسمی ناشی از عوامل متعدد ایجاد میشود. با اینکه داروهای کاهند چربی خون در دسترس هستند هنوز این بیماری یکی از عوامل مهم در تشدید بیمـاریهـای قلبی ـ عروقی در بیمـاران مبتلا به دیابت، فشار خون بالا و بیماران قلبی عروقی میباشد.
عواملی مانند عدم رضایت بیماران از مصرف داروهای رایج کاهند چربی خون، بروز عوارض جانبی ناشی از مصرف بیش از حد و طولانی این داروها، بیماریهای ناشی از افزایش چربی خون و هزینههای تحمیلی بر بیماران موجب شده است که تمایل به درمانهای جایگزین و سنّـتی افزایش یابد.
مصرف گیاهان داروئی و میوهجات علاوه بر کاهش هزینههای درمان نتایج رضایتبخشی در عوارض افزایش چربی خون بالا در بسیاری از جوامع داشته است. باید توجه داشت که تمایل به مصرف گیاهان داروئی کاهش دهند چربی خون در اکثر جوامع حتی در کشورهای پیشرفته نیز بطور گستردهای عمومیت یافته است. …
…
سیر (Allium Sativum)
سیر حداقل از ۵۰۰۰ سال قبل گیاه با ارزشی شمرده میشود. اثر شناخته شدهای در کاهش میزان کلسترول خون دارد حتی علم پزشکی هم این نکته را پذیرفته است که سیر احتمال خطر حملههای قلبی را در بیماران قلبی کاهش میدهد.
سیر در طب سنتی، در درمان طیف وسیعی از بیماریها مصرف میشود. ترکیب بودار آلیبن یکی از مهمترین ترکبیات موجود در سیر است. هنگامی که سیر بریده یا له میشود آنزیمی به نام آلیناز (Allinase) با اثر بر آلیبن آن را تبدیل به آلیسین میکند که عامل بوی شدید سیر است.
آلیسین از ترکیبات گوگرددار بوده که بیشتر خواص داروئی سیر به همین ترکیبات مربوط است. فرآوردههای بدون بوی سیر قطعاً کم اثرترند.
سیر محرک سیستم ایمنی، آنتیبیوتیک، خلطآور، محرک تعرق، کاهند فشار خون، ضد انعقاد، کاهند کلسترول خون، کاهند قند خون، ضد هیستامین، ضد انگل میباشد (اثر سیر بر کاهش کلسترول خون و درمان بیماریها، دکتر عبدالله حاجیوندی ـ دکتر غلامرضا بابائی ـ دکتر محسن ناصری).
حبّ سیر در درمان عفونتها، مشکلات تنفسی، اختلالات گوارشی، عفونتهای قارچی مثل برفک و در درمان درازمدت، درمان خوبی برای بیماریهای قلبی است، باعث کاهش کلسترول اضافی خون، مانع تصلّب شرائین، موجب کاهش خطر لخته شدن خون درون رگها میشود، در تنظیم قند خون تأثیر بسزایی دارد (درمان بیماریها به کمک داروهای گیاهی، مهندس میرزا قاسمی).
میزان مصرف: دوز مصرفی متداول عصار پودر سیر روزانه ۹۰۰ میلیگرم است که حاوی ۳/۱% آلیبن یعنی روزانه حدود ۱۲ میلیگرم آلیبن میباشد. تنها اثر جانبی متداول سیر بوی نامطبوع آن است (فصلنام گیاهی داروئی، حسن فلاح حسینی).
داروهای ساخته شده از سیر
گارلیک (قطر خوراکی)، گارسین (قرص روکشدار)، گارلت (قرص روکشدار)، گارلیکپ (کپسول).
دوز مصرفی: سه بار در روز و هر بار بعد از غذا (اینترنت: داروهای گیاهی رسمی ایران).
روغن زیتون
روغن زیتون حاوی آنتیاکسیدان و مقادیر زیادی اسید اولئیک و دارای نقط ذوب بالایی است (۲۱۰ درج سانتیگراد). …
…
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.