پاورپوینت نقد و بررسی دیدگاه های اندیشمندان در مورد مفاهیم، تجزیه و تحلیل و تکامل محیط ها و وابستگی های متقابل با سازمان ها و تأثیر آن بر ابعاد ساختا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت نقد و بررسی دیدگاه های اندیشمندان در مورد مفاهیم، تجزیه و تحلیل و تکامل محیط ها و وابستگی های متقابل با سازمان ها و تأثیر آن بر ابعاد ساختا دارای ۱۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت نقد و بررسی دیدگاه های اندیشمندان در مورد مفاهیم، تجزیه و تحلیل و تکامل محیط ها و وابستگی های متقابل با سازمان ها و تأثیر آن بر ابعاد ساختا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پاورپوینت نقد و بررسی دیدگاه های اندیشمندان در مورد مفاهیم، تجزیه و تحلیل و تکامل محیط ها و وابستگی های متقابل با سازمان ها و تأثیر آن بر ابعاد ساختا۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت نقد و بررسی دیدگاه های اندیشمندان در مورد مفاهیم، تجزیه و تحلیل و تکامل محیط ها و وابستگی های متقابل با سازمان ها و تأثیر آن بر ابعاد ساختا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت نقد و بررسی دیدگاه های اندیشمندان در مورد مفاهیم، تجزیه و تحلیل و تکامل محیط ها و وابستگی های متقابل با سازمان ها و تأثیر آن بر ابعاد ساختا :

پاورپوینت مفاهیم، تجزیه و تحلیل و تکامل محیط ها و وابستگی های متقابل با سازمان ها

گزیده ای از مطالب اسلاید ها :

تعریف کلی از محیط: به کلیه ی عواملی که بر سازمان ها تأثیر می گذارد.

محیط می تواند عمومی یا اختصاصی و داخلی یا خارجی باشد. یعنی محیط عمومی، محیطی که بر سازمان سرویس مستقیم نمی دهد و وابستگی آن به سازمان واضح و روشن نیست. مانند: محیط اجتماعی، عوامل اقتصادی و غیره خواهند بود، می باشد. و محیط اختصاصی، بخشی از محیط سازمان بود که بطور غیرمستقیم با سازمان در جهت تحقق اهدافش، مرتبط می شود.

در هر زمان معین، محیط اختصاصی، بخشی از محیط سازمان بود که مدیریت با آن مواجه خواهد شد. زیرا این بخشی از محیط مؤثر مهمی در بردارد. که می توانند تأثیراتی منفی یا مثبت بر اثربخشی سازمان بر جای گذارند.

محیط اختصاصی هر سازمان منحصربه فرد بود. و با تغییر شرایط تغییر می کند. و محیط اختصاصی یک سازمان بر اساس قلمرو انتخابی آن تغییر خواهند کرد. مانند: مشتریان، و رقباء عرضه کنندگان خواهند بود.

برای مثال یک مغازهْ خواربارفروشی از یک طریق بعرضه کنندگانی که کالا به او می دهند و از طریق دیگر با مشتریان و باز هم از طریق دیگر با همسایگانش و از این قبیل مرتبط می شود. قلمرو سازمان از جمله مفاهیم که قابلیت استفاده بسیار زیاد و مطرح شده در سطح تحصیلی مجموعهْ سازمان است. قلمرو یک سازمان در بردارندهْ طیفی از تولیدات یا خدمات و افراد بهره مند از این خدمات است.تولید کالا و فراهم آوردن خدمات بلافاصله سازمان را با تعدادی سازمان های دیگر مانند: عرضه کنندگان، مشترین ، رقبا که بر رفتار و محصولات سازمان تأثیر می گذارند، مرتبط می سازد. نگریستن سازمان به محیط و خود را به عنوان یک سازمان خاص در آن به نظر آوردن نکته مهم که مفهوم مجموعه برای سازمان را روتر بیانکند. در این سطح فعالیتها، منافع سازمان، فواید، منابع، وابستگی های سازمان، رویه های حیات و مباحث تصمیم استراتژیک بررسی می شود.

دومین سطحی که مورد بررسی است سطح جماعت سازمانی می باشد. برای مشخص ساختن تجمعی از سازمانها به عنوان مثال: مؤسسات آموزش عالی که ”در بعضی لحاظ“به هم شباهت دارند به کار می رود.

منان و کارول به این نتیجه نایل آمده اند که داشتن یک شکل سازمانی مشترک کلید اساسی شناسایی یک جماعت است. بوم شناسی در روش بررسی خود دربارهْ جماعت سازمانی، عمدهْ توجه را به تحلیل رقابت بین سازمانهای مشابه، به سیاست های پایدار ولی مختلف رقابت و به اثرات گزینش تغییرات در محیط ها معطوف می دارد.

محدوده های محلی بین سازمانی:

این سومین سطح تحلیل، زمانی به کار می آید که فایلگر با در نظر گرفتن روابط بین تجمعی از سازمانهای مشابه یا مختلف در یک منطقهْ جغرافیایی موردنظر تأکید می ورزد. این روش بررسی که با عناوینی چون الگوی ” بوم شناختی محدودهْ محلی“، الگوی ” محدودهْ محلی بین سازمانی“ و الگوی ” مجموعه-اقدام“ مطرح می شود فقط به واحدهای یک سازمان یا حتی ویژگی های آن ها به شکل یک مجتمع تأکید ندارد بلکه تأکید آن بیشتر بر شبکه یا روابط بین سازمانها است.

منابع و ماخذ :

Øسازمانی (سیستمهای حقوقی، حقیقی و باز): ریچارد اسکات دکتر محمدرضا بهرنگی (برنجی)- تهران ۱۳۸۰ Øنهادها و سازمانها: دبلیو . ریاسکات. دکتر مینادده بیگی، تهران ۱۳۸۷ Ø مبانی سازمان و مدیریت: مسعود احمدی- تهران ۱۳۸۲ Ø تئوری سازمان (ساختار ، طراحی، کاربردها): استیفن رابینز. . دکتر سید مهدی الوانی، حسن دانایی فرد- تهران ۱۳۷۹

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.