فایل آزمایش سازه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل آزمایش سازه دارای ۹۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل آزمایش سازه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل آزمایش سازه۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل آزمایش سازه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل آزمایش سازه :

فایل آزمایش سازه

مقدمه
امروزه مطالعه و فایل روی رفتار سازه ها به منظور دسترسی به حداکثر ایمنی، همزمان با معیارهای در سراسر جهان رشد فزاینده ای یافته است. به طوریکه آزمایش روی تک تک اجزاء و یا ترکیبی از چند جزء یک سازه، در مقیاسهای بزرگ و واقعی، یک از مهمترین و اساسی ترین نکات مورد توجه فایلگران صنعت ساختمان است.
وسایل آزمایشگاهی موجود در کشور ما را ملزم می سازد که روی نمونه های با ابعاد کوچک و یا نمونه هایی با مقیاس کوچک آزمایشهایی صورت گیرد که این کار حداکثر می تواند گویای رفتار تک تک عناصر تشکیل دهنده سازه بدون در نظر گرفتن عملکرد واقعی آنها در سازه اصلی و در کنار دیگر عناصر ساختمان باشد و بررسی نحوه تاثیر بعضی از عوامل موثر بر موضوع مورد مطالعه محدود گردد.
عملکرد نمونه مورد آزمایش به نکاتی که اهم آنها به قرار زیر است، بستگی دارد:
هندسه سازه
اندازه سازه
استفاده همزمان از مصالح گوناگون در کنار یکدیگر
تاثیر نوع اتصال و پیوستگی اجزاء و مصالح به یکدیگر
لذا در هنگام آزمایش بیاد موارد فوق کاملاً مدنظر گرفته شود، تا نتایج حاصل، واقعی و با درصد بالایی قابل اعتماد باشند. به عنوان مثال، ‌برای بررسی رفتار یک پل بایستی تنشها و تغییر شکلهای ناشی از نیروهای شامل وزن پل، تردد وسایل نقلیه، ارتعاشات، باد، تغییرات درجحه حرارت و … در نظر گرفته شوند.
شایان ذکر است، که تمامی اینها با آزمایشهای ساده کششی و فشاری، روی یک قسمت کوچک از نمونه مصالح به کار فته در یک عضو از سازه پل بدست نمی آید.

خلاصه ای از پیشرفتهای جهانی در این زمینه

برای انجام دادن مطالعه و فایل روی رفتار سازها و عملکرد اجزای آنها، اصولاً‌دو روش موجود است.

روش اول، کارهای آزمایشگاهی و روش دوم، کارهای تحلیلی و آنالیتیکی است. در روش آزمایشگاهی، مقیاس اجزای سازه تعیین و ساخته می‌شوند و پس از پیوستن آنها به هم و ایجاد سازه های موردنظر، سازه ها تحت انواع بارگذاریها و حالات تکیه گاهی مورد آزمایش قرار می گیرند و سرانجام نتایج با رفتار واقعی سازه ها تصحیح می‌شوند.

در روش تحلیلی از فرمول های خالص ریاضی حاصل از پدیده های فیزیکی مدل شده جهت یک آنالیز عددی به کمک کامپیوتر استفاده می شود.

امروزه آزمایشگاه های فایلاتی سازه که در اغلب کشورهای جهان ساخته می شوند دارای امکانات گوناگون پیشرفته ای هستند. مثلاً آزمایشگاه بزرگی که برای دانشگاه شهر سرپونگ[۱] در کشور اندونزی تاسیس شده است. دارای امکانات متعددی برای آزمایش روی مصالح، اجزاء سازه، و سازه‌های واقعی است. در این آزمایشگاه که مساحت ساختمان آن بالغ بر ۸۸۰۰ مترمربع است. یک کف قوی بتن آرمه به ابعاد ۴۰ متر در ۴۰ متر (۱۶۰۰ مترمربع) ساخته شده است. در این آزمایشگاه علاوه بر قابهای بارگیذاری نصب شده روی کف قوی با ظرفیت باربری KN 4000، تجهیزات دیگری نیز ساخته شده است که قسمتهای مختلف آن به شرح زیر است:

– آزمایشگاه ماشین‌های کوچک آزمایشگاهی

– آزمایشگاه دستگاههای آزمایشی استاندارد

– آزمایشگاه دستگاههای آزمایشی استاتیکی

– آزمایشگاه تست‌های غیرتخریبی NDT

– آزمایشگاه ماشین‌های تشدید

– آزمایشگاه اندازه‌گیری وارفتگی و افت مصالح

– آزمایشگاه اشعه ایکس و ایزوتوپ

– آزمایشگاه متالوگرافی و عکسبرداری

– کارگاههای جوشکاری، مکانیکی و الکترونیکی

کلیه این قسمتها دارای سیستم تغذیه روغن هیدرولیک تحت فشار مرکزی است. در ضمن یک سیستم کامپیوتری مرکزی تمام عملیاتی را که انجام می‌گیرد در کنترل دارد.

همین‌طور در آزمایشگاه سازه دانشگاه شهر بوخوم[۲] در آلمان، یک کف قوی به مساحت ۳۰۰ متر مربع وجود دارد که قادر است ستونهای تا ارتفاع ۱۰ متر را زیر بار فشاری MN 20 و یا بار کششی MN 10 و یا تحت بار دینامیکی MN8+ قرار دهد.


[۱] – Serpong

[۲] – Bochum

کفهای قوی با سیستم سه بعدی

این نوع کفها که کفهای صندوقه ای[۱] نامیده می شوند از متداولترین نوع کفهای ساخته شده در دنیا به حساب می آیند. مقطع این نوع کفها به سه شکل نشان داده شده در جدول (۱-۱) ساخته می شود.

جنس مصالح آنها معمولاً بتنی بوده و بیشتر، بتن پیش تنیده است.

مقدار مقاومت خمشی این نوع کفها بسیار بالاست، و برای نصب قابهای بارگذاری با ظرفیت زیاد مناسب اند. مقادیر لنگرهای خمشی مجاز برای این نوع کفها در جدول
(۱-۱) آمده است.

شکل (۱-۲) نمایی از یک کف با سیستم جعبه ای (صندوقه ای)

۱-۴-۴- سیستم مهاربندی بروی کف قوی

در این سیستم، قابهای بارگذاری، تجهیزات تکیه گاهی و در صورت لزوم قطعه مورد آزمایش باید به ترتیبی در کف قوی مهار شوند. سه نوع روش مهاربندی برای کفهای قوی وجود دارد:

۱-۴-۴-۱- صفحه های مهار

در این حالت تمام سطح کف قوی از صفحه هایی که بخوبی در خود کف مهار شده اند پوشانیده می شود (شکل ۱-۳)، روی این صفحه ها سوراخها و شیارهایی وجود دارد که پایه های قاب بارگذاری توسط میله هایی در این سوراخها مهار می شوند. این نوع سیستم برای بارگذاریهای کوچک و کفهای قوی با ابعاد خیلی کوچک مناسبتر است.


[۱] . Box-typer strong floor

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.