مقاله قارچهای جدا شده از منطقه تخت جمشید، مطالعه ای برای شناسایی عوامل فرسایش زیستی میراث فرهنگی کشور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله قارچهای جدا شده از منطقه تخت جمشید، مطالعه ای برای شناسایی عوامل فرسایش زیستی میراث فرهنگی کشور دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله قارچهای جدا شده از منطقه تخت جمشید، مطالعه ای برای شناسایی عوامل فرسایش زیستی میراث فرهنگی کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله قارچهای جدا شده از منطقه تخت جمشید، مطالعه ای برای شناسایی عوامل فرسایش زیستی میراث فرهنگی کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله قارچهای جدا شده از منطقه تخت جمشید، مطالعه ای برای شناسایی عوامل فرسایش زیستی میراث فرهنگی کشور :

مقاله قارچهای جدا شده از منطقه تخت جمشید، مطالعه ای برای شناسایی عوامل فرسایش زیستی میراث فرهنگی کشور که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در زیست شناسی ایران از صفحه ۶۷۲ تا ۶۷۹ منتشر شده است.
نام: قارچهای جدا شده از منطقه تخت جمشید، مطالعه ای برای شناسایی عوامل فرسایش زیستی میراث فرهنگی کشور
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فرسودگی زیستی
مقاله قارچ
مقاله میراث فرهنگی و تخت جمشید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مشکل فرسودگی زیستی آثار باستانی در کشورهایی با تاریخ کهن و داشتن بناهای تاریخی مورد توجه بسیاری از دانشمندان قرار گرفته است. گلسنگها و قارچها به عنوان یکی از مهم ترین عوامل تخریب کننده سنگها شناخته شده اند. با توجه به اینکه در زمینه فرسودگی زیستی آثار تاریخی و هنری ایران کارهای بیولوژیکی جدی انجام نشده است پژوهش حاضر تعریف گردید. در این مطالعه آسیبهای فیزیکی ایجاد شده با استفاده ازمیکروسکوپ نوری، استرئومیکروسکوپ، میکروسکوپ الکترونی، تکنیک Maceration بررسی شد. حضور تشکیلات بیولوژیکی داخل سنگ با تهیه برشهای نازک سنگی و رنگ آمیزی آنها به روش اسید شیفت پریودیک اثبات گردید. نتایج بررسیها نفوذ میسلیومهای قارچی و همچنین سلولهای قارچی را در داخل سنگها نشان داد. قارچهای ساکن صخره ای این منطقه با استفاده از روشهای کلاسیک و روشهای مولکولی تا حد جنس و در صورت امکان گونه شناسایی گردید. با استفاده از آغازگرهای ITS1& ITS4 و تعیین توالی محصول PCR مربوط به ناحیه Cladophialophora minourae, Sarcinomyces sp, Bellemerea alpine ITSو Rhinocladiella sp شناسایی گردید. این گروه از قارچها تعداد زیادی از قارچهای سیاه ساکن سنگها را در رده Ascomycota در بر می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.