مقاله تنوع گونه های گیاهی در جهتهای مختلف جغرافیایی جنگل پایین بند خانیکان، چالوس مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تنوع گونه های گیاهی در جهتهای مختلف جغرافیایی جنگل پایین بند خانیکان، چالوس مازندران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تنوع گونه های گیاهی در جهتهای مختلف جغرافیایی جنگل پایین بند خانیکان، چالوس مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تنوع گونه های گیاهی در جهتهای مختلف جغرافیایی جنگل پایین بند خانیکان، چالوس مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تنوع گونه های گیاهی در جهتهای مختلف جغرافیایی جنگل پایین بند خانیکان، چالوس مازندران :

مقاله تنوع گونه های گیاهی در جهتهای مختلف جغرافیایی جنگل پایین بند خانیکان، چالوس مازندران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در زیست شناسی ایران از صفحه ۶۹۷ تا ۷۰۶ منتشر شده است.
نام: تنوع گونه های گیاهی در جهتهای مختلف جغرافیایی جنگل پایین بند خانیکان، چالوس مازندران
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنوع زیستی گیاهی
مقاله شاخصهای تنوع
مقاله جهتهای جغرافیایی
مقاله مازندران
مقاله جنگل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی جهتهای جغرافیایی مختلف از نظر تنوع گونه های گیاهی، جنگلهای پایین بند خانیکان چالوس با مساحت ۲۸۰۷ هکتار انتخاب گردید. تعداد ۶۰ قطعه نمونه ۴۰۰ مترمربعی با روش نمونه برداری تصادفی سیستماتیک جهت بررسی پوششهای گیاهی به کار گرفته شد. در داخل هر قطعه نمونه نوع گونه های گیاهی شناسایی و درصد پوشش آنها بر اساس معیار براون- بلانکه برآورد شد. برای تحلیل پارامترهای تنوع، غنا و یکنواختی از شاخصهای سیمپسون، شانون وینر، مکینتاش، مارگالف، منهنیک، پیت و هیل استفاده شد. نتایج نشان داد که در بین جهتهای جغرافیایی مورد بررسی بالاترین مقدار شاخصهای تنوع و غنای گونه ای به ترتیب به شاخصهای مکینتاش و مارگالف اختصاص داشته است بر این اساس بیشترین مقدار شاخص مکینتاش در جهت غربی (۷۰۷۱۳) و کمترین مقدار در جهت جنوبی (۳۵۴۷۲) مشاهده شد. در حالی که بیشترین و کمترین مقادیر شاخص مارگالف به ترتیب به جهتهای جنوب غربی (۱۸۲۷) و جنوب شرقی (۱۳۴۶) اختصاص داشته است. بالاترین مقدار شاخصهای یکنواختی در جهتهای جنوبی، شمال غربی و جنوب شرقی به شاخص پیت و در جهتهای شمالی، شرقی، غربی، شمال شرقی و جنوب غربی به شاخص هیل تعلق داشته است. بر اساس نتیجه تجزیه واریانس، اختلاف معنی داری در بین شاخصهای مذکور در جهتهای مختلف جغرافیایی مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.