مقاله بررسی فعالیت ضد باکتریایی ریشه گیاه نوروزک (.Salvia leriifolia Benth) در مراحل مختلف رشد و نمو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت ضد باکتریایی ریشه گیاه نوروزک (.Salvia leriifolia Benth) در مراحل مختلف رشد و نمو دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت ضد باکتریایی ریشه گیاه نوروزک (.Salvia leriifolia Benth) در مراحل مختلف رشد و نمو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت ضد باکتریایی ریشه گیاه نوروزک (.Salvia leriifolia Benth) در مراحل مختلف رشد و نمو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت ضد باکتریایی ریشه گیاه نوروزک (.Salvia leriifolia Benth) در مراحل مختلف رشد و نمو :

مقاله بررسی فعالیت ضد باکتریایی ریشه گیاه نوروزک (.Salvia leriifolia Benth) در مراحل مختلف رشد و نمو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در زیست شناسی ایران از صفحه ۷۰۷ تا ۷۱۷ منتشر شده است.
نام: بررسی فعالیت ضد باکتریایی ریشه گیاه نوروزک (.Salvia leriifolia Benth) در مراحل مختلف رشد و نمو
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Salvia leriifolia
مقاله ضد باکتری
مقاله ریشه
مقاله رشد و نمو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گیاه دارویی نوروزک (Salvia leriifolia Benth.)، از تیره نعناع (Lamiaceae) و بومی استان خراسان می باشد و دارای خواص با ارزش متعددی از جمله خواص ضد درد، ضد التهاب، آرام بخش، کاهش دهنده قند خون و آنتی اکسیدان است. در این تحقیق به منظور تعیین بهترین مرحله رشد و نمو برای استفاده بهینه از خواص ضد باکتریایی ریشه این گیاه، وجود این خاصیت در مراحل مختلف رشد و نمو گیاه بررسی گردید. ریشه گیاه در سه مرحله مختلف از رشد و نمو (مرحله رویشی، مرحله گلدهی و مرحله رسیدگی بذر) جمع آوری و خشک گردید. سپس عصاره متانولی ریشه در دستگاه تبخیرگردان، تحت خلا خشک شد. اثرضد میکروبی غلظتهای ۵، ۱۰ ،۱۵ و ۲۰ هزار میلی گرم در لیتر از عصاره به روش disc diffusion اندازه گیری شد. این پژوهش بر روی باکتریهای Pseudomonas aeruginosa Staphylococcus aureus Escherichia coli, Klebsiella pneumonia, و Proteus mirabilis انجام شد. پس از ۲۴ ساعت، قطر هاله ممانعت از رشد اندازه گیری و اثر بازدارندگی این عصاره ها با یکدیگر و با آنتی بیوتیکهای تتراسیکلین، پنی سیلین و آمپی سیلین مقایسه گردید. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار JMP و بر اساس آزمون HSD در سطح اطمینان ۹۵ درصد انجام گردید. بر اساس نتایج حاصل، در تمام موارد S. aureus و P. aeruginosa به ترتیب حساس ترین و مقاوم ترین باکتریها نسبت به عصاره بودند. بیشترین فعالیت ضد باکتریایی ریشه در مرحله رویشی مشاهده شد و تفاوت معنی داری بین مرحله رویشی و دو مرحله گلدهی و رسیدگی بذر وجود داشت. از طرف دیگر تاثیر ضد میکروبی عصاره ریشه به ویژه در مرحله رویشی به طور معنی داری بیشتر از تاثیر آنتی بیوتیکهای مذکور و در مواردی مشابه با تاثیر آنها بود. بنابراین به نظر می رسد که بهترین زمان برای بهره برداری از خاصیت ضد باکتریایی ریشه، مرحله رشد رویشی گیاه نوروزک است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.