مقاله شناسایی و تعیین توده زنده فون بنتیک رودخانه زاینده رود (استان اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی و تعیین توده زنده فون بنتیک رودخانه زاینده رود (استان اصفهان) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و تعیین توده زنده فون بنتیک رودخانه زاینده رود (استان اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و تعیین توده زنده فون بنتیک رودخانه زاینده رود (استان اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و تعیین توده زنده فون بنتیک رودخانه زاینده رود (استان اصفهان) :

مقاله شناسایی و تعیین توده زنده فون بنتیک رودخانه زاینده رود (استان اصفهان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در زیست شناسی ایران از صفحه ۷۴۳ تا ۷۵۱ منتشر شده است.
نام: شناسایی و تعیین توده زنده فون بنتیک رودخانه زاینده رود (استان اصفهان)
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کم تاران
مقاله شیرونومیده
مقاله رودخانه زاینده رود
مقاله استان اصفهان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
طی اجرای پروژه بررسی بوم شناختی مجموعه کفزیان زاینده رود در استان اصفهان، پنج ایستگاه مطالعاتی در نقاط مختلف رودخانه انتخاب شد. نمونه برداریها به صورت فصلی از پاییز ۷۸ تا تابستان ۷۹ با گرب اکمن (Ekman Grab) و با سه تکرار انجام شد. در این پروژه نه گروه جانوری تفکیک و شمارش گردید. بررسیها نشان داد که تاکسون غالب در رودخانه زاینده رود، کم تاران می باشد که در تمامی ایستگاهها مشاهده شد و بیشترین فراوانی و زیتوده را به خود اختصاص داد. شیرونومیده پس از کم تاران، بیشترین فراوانی را داشتند و حداکثر زیتوده توبی فیسیده (Tubificidae)، در تابستان با میانگین ۴۰۶±۳۷۱ گرم درمترمربع و حداقل آن در زمستان ۰.۸۹±۰۵۴گرم در متر مربع مشاهده شد و در بهار زیتوده شیرونومیده ((Chironomidae، با میانگین ۲۲۴±۲۰۶ گرم در متر مربع در حداکثر و در پاییز با میانگین ۰۳۳±۰۶۴ گرم در مترمربع در حداقل خود قرار داشت. ایستگاه ۵ با مجموع ۰۲۹ گرم در متر مربع حداقل و ایستگاه ۱ با مجموع ۳۱۵ گرم در متر مربع حداکثر توده زنده را دارا بودند. تجزیه و تحلیل داده ها بر اساس تجزیه واریانس و با بسته های نرم افزار SPSSو Excel انجام شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.