مقاله معرفی راه کار ناپارامتریک تصادفی در تخمین کارایی فنی: مطالعه موردی واحد های مرغداری در منطقه سیستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی راه کار ناپارامتریک تصادفی در تخمین کارایی فنی: مطالعه موردی واحد های مرغداری در منطقه سیستان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی راه کار ناپارامتریک تصادفی در تخمین کارایی فنی: مطالعه موردی واحد های مرغداری در منطقه سیستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی راه کار ناپارامتریک تصادفی در تخمین کارایی فنی: مطالعه موردی واحد های مرغداری در منطقه سیستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی راه کار ناپارامتریک تصادفی در تخمین کارایی فنی: مطالعه موردی واحد های مرغداری در منطقه سیستان :

مقاله معرفی راه کار ناپارامتریک تصادفی در تخمین کارایی فنی: مطالعه موردی واحد های مرغداری در منطقه سیستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در اقتصاد کشاورزی (اقتصاد و کشاورزی) از صفحه ۹۱ تا ۱۰۶ منتشر شده است.
نام: معرفی راه کار ناپارامتریک تصادفی در تخمین کارایی فنی: مطالعه موردی واحد های مرغداری در منطقه سیستان
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روش ناپارامتریک تصادفی
مقاله کارایی فنی
مقاله مرغداری
مقاله سیستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مطالعه، کارایی فنی واحدهای مرغداری منطقه سیستان با استفاده از راه کار ناپارامتریک تصادفی تعیین شد. برای محاسبه کارایی از ۴۱ واحد فعال مرغداری در سال ۱۳۸۴، آمار و اطلاعات مربوطه جمع آوری شد. در مطالعه های پیشین تحلیل کارایی فنی واحد های تولیدی به دو روش تابع تولید مرز تصادفی و تحلیل پوششی داده ها مد نظر بود. در این مطالعه، با ترکیب این دو روش در چارچوبی واحد، کارایی فنی واحدهای مرغداری تخمین زده شد. نتایج نشان داد که اغلب واحد های مرغداری از لحاظ فنی کارا بوده و میانگین کارایی واحد های مورد مطالعه ۹۴ درصد می باشد. افزون بر آن، ۴۸ درصد از واحد های مورد مطالعه دارای بازده ثابت نسبت به مقیاس، ۴۳ درصد دارای بازده افزایشی نسبت به مقیاس و ۷ درصد از واحد های مورد مطالعه دارای بازده کاهشی نسبت به مقیاس می باشند. با توجه به یافته های مطالعه، افزایش بهره وری نهاده ها و اعمال سیاست های حمایتی مناسب در خصوص بازار نهاده و محصول برای افزایش تولید و به بود کارایی فنی مورد تاکید است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.