اثر هم افزایی چای GABA و مس (II)درشکستگDNA در لنفوسیت های محیطی انسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر هم افزایی چای GABA و مس (II)درشکستگDNA در لنفوسیت های محیطی انسان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر هم افزایی چای GABA و مس (II)درشکستگDNA در لنفوسیت های محیطی انسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز اثر هم افزایی چای GABA و مس (II)درشکستگDNA در لنفوسیت های محیطی انسان۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر هم افزایی چای GABA و مس (II)درشکستگDNA در لنفوسیت های محیطی انسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر هم افزایی چای GABA و مس (II)درشکستگDNA در لنفوسیت های محیطی انسان :

اثر هم افزایی چای GABA و مس (II)درشکستگDNA در لنفوسیت های محیطی انسان

چکیده

چای GABA یک فرآورده چای شامل سطح بالایی از گاما امینوبیوتریک اسید «GABA» می باشد. نقش اکسیدانی و آنتی اکسیدانی چای GABA در مورد آسیب به DNA در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفته اند. شکافتگی DNA با عصاره چای GABA در حضور یونهای مس مشاهده شده است. آزمون کامت نشان داد که ترکیبی از عصاره چای GABA ، نه GABA خالص، و Cu2 + قادر است تا از طریق اکسایش DNA سلولی را در لنفوسیت های محیطی انسان تجزیه نماید. با استفاده از جاذب های مختلف اکسیژن فعال، ما متوجه شدیم که کاتالاز و آزید سدیم به طور موثری موجب مهار عصاره چای GABA / مس (II) ناشی از تجزیه DNA می شود، ونقش اساسی اکسیژن واحد و H2O2 در واکنش را نشان نیز می دهد. علاوه بر این، نئوکوپروین موجب مهار تجزیه DNA شده و ، تایید شده است که مس (I) در واکنش شکستنی DNA نوعی واسطه می باشد. بنابراین، ما حدس میزنیم که عصاره چای GABA / مس (II) ناشی از آسیب DNA احتمالا از طریق تشکیل H2O2 و کاهش مس واسطه گری می کند. علاوه بر این، داده های ما نشان داد که عصاره چای GABA ژنوتوکسیک تر و اکسیداسیونتر از ترکیبات عمده کاتچین آن بوده، اپی گالو کاتشین گالات « EGCG» منجر به برش DNA در حضور Cu2 + می شود. این یافته ها کاربرد پتانسیل عصاره چای GABA را در مورد ضد سرطانی بودن ان ارائه می دهد، که ممکن است شامل یونهای مس و عمل پرواکسیداسیونی متعاقب باشد.

۱- مقدمه

چای ساخته شده از برگ عصاره چای کاملیا یکی از نوشیدنی هایی است که بصورت معمول در سراسر جهان مصرف می شود. چای GABA شامل سطح بالایی از گاما امینوبیوتریک اسید «GABA» می باشد. گام های اساسی از تولید چای GABA شبیه چای سبز می باشد، تنها تفاوت آن ایت است که در شرایط بی هوازی تولید می شود. روش های مختلف تولید ترکیب شیمیایی برگ های چای خشک را تغییر می دهند. GABA دارای فعالیت آنتی اکسیدانی، از جمله فعالیت های رفع رادیکال هیدروکسیل می باشد. ثابت شده است که فعالیتهای آنتب اکسیدانی آن استرس های اکسایشی را از طریق افزایش گلوتاتیون درون سلولی ، سوپراکساید دسموتاز و کاتالاز کاهش می دهند. همچنین عصاره چای GABA توانایی آنتی اکسیدانی را توسط یون آهنی کیلیت ساز و مهار رادیکال پیکریل هیدرازیل-۱ – دیفنیل ۲-۲ ، رادیکال هیدروکسیل و آنیون سوپر اکسید نشان می دهد. این یافته ها نشان می دهد که GABA ممکن است در فعالیت های بیولوژیکی چای GABA نیز نقش داشته باشد. همچنین تعدادی از مطالعات اثرات مهار کنندگی GABA را در رشد سلول و مهاجرت در سرطان معده، سرطان روده بزرگ، هپاتوکارسینوما و کلانژیوکارسینومای نشان داده اند. فعالیت های پیشگیرانه سرطان ترکیبات چای در بسیاری از مدل های حیوانی نیز نشان داده است. اگر چه اطلاعات کمی در مورد پتانسیل ضد سرطانی چای GABA وجود دارد، یک مکانیسم احتمالی توسط ترکیبات پلی فنلی آن، که آنتی اکسیدان ها می باشند نشان شده است. به عنوان مثال، کاتشین ها به عنوان ترکیبات پلی فنلی مشخصه در چای شناخته شده اند. (-) اپی گالو کاتشین-۳ گالات « EGCG» فراوان ترین و فعال ترین کاتچین در چای سبز است. در مقایسه با فعالیت های ضد سرطانی نشان داده در مدل های حیوانی، نتایج حاصل از مطالعات اپیدمیولوژیک بررسی ارتباط بین مصرف چای و خطر ابتلا به سرطان در انسان به یک نتیجه گیری روشن دست نیافته است. تا کنون به وضوح مشخص نشده است که آیا EGCG نقش مهمی در روند ضد سرطانی ایفا می کند یا خیر. از سوی دیگر ، نگرانی جدی در مورد سمیت ممکن در افرادیکه از مکمل EGCG بالا استفاده می کنند وجود دارد. آسیب کبدی ناشی از EGCG دربسیاری از مطالعات انجام شده در فرانسه، اسپانیا و کانادا گزارش شده است. بسیاری از مطالعات اثرات پرو و آنتی اکسیدانی EGCG را نشان داده اند. فروکاوا و همکاران «2003» نشان داده اند که EGCG باث تولید H2O2 و باعث آسیب اکسیداتیو متعاقب به DNA جدا شده و سلولی در حضور یونهای فلزات واسط می شود. …

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.