مقاله مقایسه اثرات ضد باکتریایی عصاره اتانولی برگ گردوی ایرانی با دهان شویه کلرهگزیدین بر روی استرپتوکک موتانس و استرپتوکک سانگوئیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثرات ضد باکتریایی عصاره اتانولی برگ گردوی ایرانی با دهان شویه کلرهگزیدین بر روی استرپتوکک موتانس و استرپتوکک سانگوئیس دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثرات ضد باکتریایی عصاره اتانولی برگ گردوی ایرانی با دهان شویه کلرهگزیدین بر روی استرپتوکک موتانس و استرپتوکک سانگوئیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثرات ضد باکتریایی عصاره اتانولی برگ گردوی ایرانی با دهان شویه کلرهگزیدین بر روی استرپتوکک موتانس و استرپتوکک سانگوئیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثرات ضد باکتریایی عصاره اتانولی برگ گردوی ایرانی با دهان شویه کلرهگزیدین بر روی استرپتوکک موتانس و استرپتوکک سانگوئیس :

مقاله مقایسه اثرات ضد باکتریایی عصاره اتانولی برگ گردوی ایرانی با دهان شویه کلرهگزیدین بر روی استرپتوکک موتانس و استرپتوکک سانگوئیس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران) از صفحه ۲۱۱ تا ۲۱۷ منتشر شده است.
نام: مقایسه اثرات ضد باکتریایی عصاره اتانولی برگ گردوی ایرانی با دهان شویه کلرهگزیدین بر روی استرپتوکک موتانس و استرپتوکک سانگوئیس
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اثرات ضد باکتریایی
مقاله برگ گردو
مقاله استرپتوکک موتانس
مقاله استرپتوکک سانگوئیس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: استرپتوکک های موتانس و سانگوئیس به عنوان عواملی در ایجاد پوسیدگی دندان محسوب می گردند. اخیرا تحقیق و استفاده از داروهای گیاهی رو به افزایش است. لذا این مطالعه با هدف مقایسه اثرات ضد باکتریایی عصاره اتانولی برگ گردو با دهان شویه کلرهگزیدین روی این باکتری ها انجام گرفت.
روش بررسی: در این مطالعه تجربی، پس از جمع آوری برگ گردو، عصاره اتانولی گیاه تهیه و اثرات ضد میکروبی عصاره و کلر هگزیدین به روش چاهک – دیفیوژن و تعیین حداقل غلظت ممانعت کنندگی از رشد (MIC) و حداقل غلظت کشندگی باکتری (MBC) با روش میکرودایلوشن علیه استرپتوکک های موتانس و سانگوئیس انجام شد، آمیکاسین (سی میکروگرم) به عنوان کنترل مثبت به کار رفت. میزان ترکیبات فنلی کل به روش فولین – سیتوکالتیو اندازه گیری شد. داده ها بر اساس مشاهده نتایج آزمایشگاهی در چک لیست جمع آوری و با استفاده از نرم افزار SPSS ویرایش ۱۶ و آزمون Mann-Whitney مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: مقدار MIC عصاره اتانولی برگ گردو برای استرپتوکک های موتانس و سانگوئیس به ترتیب ۱۲۵ و ۱۵۶ میلی گرم در میلی لیتر بود. میزان هاله عدم رشد عصاره برای استرپتوکک موتانس کمتر از کلر هگزیدین (P=0.000) و در مورد استرپتوکک سانگوئیس اختلاف معنی داری نشان داده نشد (P=0.058) میزان ترکیبات فنولی ۴۱۰±۱۴۴۳ میلی گرم در گرم بود.
نتیجه گیری: نتایج نشان داد که عصاره برگ گردو دارای اثر ضد میکروبی علیه باکتری های مذکور بوده و می تواند به عنوان فرآورده ای آنتی سپتیک در پیشگیری و درمان پوسیدگیهای دندانی حاصل از این میکروارگانیسم ها جایگزین گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.