مقاله بررسی کانه زایی طلا در محدوده قلقله– جنوب غرب سقز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کانه زایی طلا در محدوده قلقله– جنوب غرب سقز دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کانه زایی طلا در محدوده قلقله– جنوب غرب سقز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کانه زایی طلا در محدوده قلقله– جنوب غرب سقز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کانه زایی طلا در محدوده قلقله– جنوب غرب سقز :

مقاله بررسی کانه زایی طلا در محدوده قلقله– جنوب غرب سقز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه ۴۵ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: بررسی کانه زایی طلا در محدوده قلقله– جنوب غرب سقز
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله طلا
مقاله کانه زایی
مقاله کانه نگاری
مقاله سیالات درگیر
مقاله آلتراسیون
مقاله قلقله
مقاله سقز
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: ناحیه قلقله در ۴۰ کیلومتری جنوب غرب شهرستان سقز و در شمال غرب استان کردستان واقع است. محدوده اکتشافی قلقله در ورقه زمین شناسی ۱:۱۰۰۰۰۰ سقز قرار دارد. این کانسار در قسمت شمال غرب ایران قرار داشته و سن آن کرتاسه پسین است. این ناحیه از دیدگاه زمین شناسی عمومی بخشی از زون دگرگونه سنندج- سیرجان است. قدیمی ترین رخنمون های سنگی، مربوط به گنیس های پرکامبرین در شمال ناحیه مورد مطالعه است. نهشته های وابسته به پرمین نیزدر شمال، شمال شرق و شمال غرب ناحیه مطالعه بیشترین گسترش را دارند.
هدف: بررسی کانه زایی طلا و عناصر همراه در محدوده قلقله است. این امر به شناسایی نحوه کانه زایی در ناحیه مطالعه کمک نموده و در مطالعه کانه زایی در سایر مناطق می تواند موثر باشد.
روش بررسی: به کمک مطالعات صحرایی، کانه نگاری، آنالیز های ژئوشیمیایی،SEM ، مقاطع نازک و صیقلی و نیز سیالات درگیر می توان نحوه و مدل کانه زایی را مورد بررسی قرار داد.
نتایج: آلتراسیون های سیلیسی، سولفیدی، سرسیتی،کربناتی و کلریتی آلتراسیون های اصلی موجود در این ناحیه می باشند. در این میان آلتراسیون های سریسیتی و کلریتی فراگیر هستند، در حالی که آلتراسیون های سیلیسی سولفیدی و کربناتی معمولا محدود به زون های داخلی برشی بوده و وابسته به شدت دگرشکلی می باشند. مطالعات کانه نگاری و SEM در محدوده مورد مطالعه نشان دهنده وجود کانه زایی از نوع سولفیدی بخصوص پیریت های طلا دار است که در دو نسل ظاهر شده اند. بر اساس این مطالعات مقدار کمی Ag و As قابل مشاهده است. طلا در کلسیت مشاهده نگردید. کانه های اولیه شامل پیریت مارکاسیت و کالکوپیریت و کانه های ثانویه شامل پیریت، کوولیت و رآلگار هستند. از طرفی مطالعات میان بارهای سیال در این ناحیه نشان دهنده دمای ۳۵۰oc هنگام کانه زایی طلاست. مقدار شوری کم سیالات می تواند نشان دهنده احتمالی عدم حمل طلا توسط کمپلکس های کلریدی در این کانه زایی باشد. عدم وجود بلورهای جامد در سیالات درگیر این ناحیه نشان دهنده میزان کم کلر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.