مقاله چینه شناسی و فوزولینیدهای پرمین شمال غرب ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله چینه شناسی و فوزولینیدهای پرمین شمال غرب ایران دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله چینه شناسی و فوزولینیدهای پرمین شمال غرب ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چینه شناسی و فوزولینیدهای پرمین شمال غرب ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله چینه شناسی و فوزولینیدهای پرمین شمال غرب ایران :

مقاله چینه شناسی و فوزولینیدهای پرمین شمال غرب ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه ۱۰۱ تا ۱۱۸ منتشر شده است.
نام: چینه شناسی و فوزولینیدهای پرمین شمال غرب ایران
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چینه شناسی
مقاله فوزولینید
مقاله پرمین
مقاله آذربایجان
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: توالی پرمین شما ل غرب ایران در دو حوضه متفاوت رسوبگذاری نموده، به طوری که در ناحیه زال و ایلانلو آن قابل مقایسه با سازندهای وژنان، سورمق، جلفا و الی باشی بوده و در پهنه جنوبی منطقه مورد مطالعه، قابل مقایسه با واحدهای سنگ چینه ای دورود، روته و نسن می باشد. تعیین سن دقیق توالی های آهکی بر اساس تجزیه و تحلیل روزنبران به خصوص فوزولینیدها انجام گرفته است.
هدف: سازندهای آواری دورود و وژنان به سن آسیلین– ساکمارین، سازند روته کوبرگندین– مورگابین و سازند نسن به سن میدین- جلفین بوده، در حالی که محتوی فسیلی، سن سازند سورمق را کوبرگندین تا مورگابین، سازند جلفا میدین تا جلفین پیشین نشان داده و سازند الی باشی دارای سن جلفین پسین تا دوراشامین در مقیاس اشکوب های استاندارد تتیس است.
روش بررسی: مقایسه توالی های کربناته شمال غرب ایران با دیگر نواحی ایران و سایر بخش های تتیس نشان می دهد که پیشروی پلاتفرم کربناته پرمین در منطقه مورد مطالعه حداقل از اشکوب کوبرگندین شروع شده و نبود چینه شناسی مهمی بین سازندهای دورود و وژنان با ردیف های دریایی پرمین میانی سازندهای روته و سورمق وجود دارد. نهشته های دریایی پرمین میانی و پسین در منطقه مورد مطالعه بخشی از پلاتفرم کربناته است که نه تنها در این بخش از ایران، بلکه در البرز، ایران مرکزی، آباده و کشورهای مجاور نیز گسترش داشته است.
نتایج: این پلاتفرم با وجود یکنواختی و گسترش وسیع، دارای تغییرات رخساره ای در جهت قایم و افقی بوده که فاحش ترین آن در طی میدین رخ داده و باعث ته نشست لاتریت و بوکسیت در بخش جنوبی منطقه مورد مطالعه و توسعه رخساره های لاگونی در کمربند شمالی شده است.
نتیجه‎گیری: مطالعه مقاطع نازک نشان دهنده فراوانی روزنبران کوچک در توالی کربناته پرمین پسین و حضور فوزولینیده ها در سنگ های آهکی کوبرگندین و مورگا بین پیشین است. در این مطالعه ۲۵ جنس و ۳۵ گونه فوزولینیده مورد شناسایی قرار گرفتند که بیشتر آن ها برای اولین بار از طبقات پرمین شمال غرب ایران گزارش می گردد. این جنس ها به خانواده های Verbeekinidae, Schwagerinidae, Staffellidae, Fusulinidae, Schubertellidae, Ozawainellidae و Neoschwagerinidae تعلق دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.