مقاله روشی ترکیبی جهت بخش بندی و نمایش سه بعدی دندان ها در تصاویر چند مقطعی سی تی اسکن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روشی ترکیبی جهت بخش بندی و نمایش سه بعدی دندان ها در تصاویر چند مقطعی سی تی اسکن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روشی ترکیبی جهت بخش بندی و نمایش سه بعدی دندان ها در تصاویر چند مقطعی سی تی اسکن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روشی ترکیبی جهت بخش بندی و نمایش سه بعدی دندان ها در تصاویر چند مقطعی سی تی اسکن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روشی ترکیبی جهت بخش بندی و نمایش سه بعدی دندان ها در تصاویر چند مقطعی سی تی اسکن :

مقاله روشی ترکیبی جهت بخش بندی و نمایش سه بعدی دندان ها در تصاویر چند مقطعی سی تی اسکن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در مجله فیزیک پزشکی ایران از صفحه ۱۹ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: روشی ترکیبی جهت بخش بندی و نمایش سه بعدی دندان ها در تصاویر چند مقطعی سی تی اسکن
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بخش بندی دندان
مقاله سطوح همتراز متغیر
مقاله پروجکشن پانورامیک
مقاله نمایش سه بعدی
مقاله سی تی دندان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: فرایند های مختلفی همچون ایمپلنت، ارتودنسی و جراحی های زیبایی فک و صورت که به کمک کامپیوتر انجام می پذیرند، نیازمند کمی سازی و نمایش سه بعدی دندان ها می باشند. براین اساس بخش بندی دندان ها از مراحل مهم و اولیه فرایند های مذکور می باشد.
مواد و روشها: در این مقاله بر اساس تجربیات گذشته و با در نظر گرفتن دانش آناتومیکی دندان ها، روشی ترکیبی جهت بخش بندی و نمایش دندان ها در تصاویر CT ارایه شده است که مراحل اصلی آن به صورت زیر می باشد: (۱) جداسازی ساختار های دندانی در مجموعه داده-های حجمی CT، (۲) بخش بندی اولیه دندان ها در پروجکشن پانورامیک، (۳) بخش بندی نهایی دندان ها در مجموعه داده های حجمی CT، (۴) نمایش سه بعدی دندان ها.
نتایج: الگوریتم پیشنهادی بر روی ۳۰ مجموعه داده از تصاویر چند مقطعی CT اعمال گردید. تصاویر بخش بندی شده با مرزهای بدست آمده توسط متخصصین مقایسه و به منظور ارزیابی روش پیشنهادی از چندین معیار سنجش کیفیت نظیر درجه حساسیت، درجه تشخیص، میزان دقت و متوسط خطا استفاده گردید. نتایج تجربی بیانگر کارآیی روش پیشنهادی می باشد.
بحث و نتیجه گیری: در روش پیشنهادی از الگوریتم سطوح همتراز متغیر جهت دنبال کردن کانتور دندان ها استفاده شده است. نظر به اینکه روش مذکور بر اساس ویژگی های سراسری تصویر عمل می کند، امکان استخراج بسیار نرم و دقیق مرز دندان ها فراهم می گردد. در مقایسه با روش های قبلی، روش پیشنهادی دندان ها را با موفقیت در مجموعه داده های CT بخش بندی می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.