الکل ها و و روشهای تهیه و کاربرد آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 الکل ها و و روشهای تهیه و کاربرد آنها دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد الکل ها و و روشهای تهیه و کاربرد آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز الکل ها و و روشهای تهیه و کاربرد آنها۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی الکل ها و و روشهای تهیه و کاربرد آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن الکل ها و و روشهای تهیه و کاربرد آنها :

الکل ها و و روشهای تهیه و کاربرد آنها

الکل ها و و روشهای تهیه و کاربرد آنها
فهرست:

۱- الکل و انواع آن

الف) الکل متیلیک

ب) الکل اتیلیک

۲ – ویژگى‏هاى الکل و آثار آن

۳- کاربرد الکل

۴ – روش‏هاى تهیه الکل

الف – روش تخمیر یا فرمانتاسیون (۲۲)

ب – روش صنعتى

پى ‏نوشتها:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: قسمتهایی از متن:

۱- الکل و انواع آن

از نظر علم شیمى هر ماده‏ اى که در فرمول شیمیایى آن عامل‏ هیدروکسیل (-OH) وجود داشته باشد، یک الکل محسوب مى‏ شود. الکل از مشتقات هیدروکربن هاست که در آن‏ها هر مولکول، ترکیبى ازچند اتم هیدروژن و کربن مى ‏باشد. نهایت، یک عامل (OH) جانشین‏ یک اتم هیدروژن مى‏ گردد. و بنابر تعداد عامل (OH) ، الکل‏ها را یک یاچند ظرفیت مى ‏گویند. (۱) الکل انواع زیادى دارد که ذیلا به برخى ازآن‏ها اشاره مى‏ کنیم:

الف) الکل متیلیک

ساده‏ ترین الکل‏ها، الکل متیلیک (۲) است که مبناى الکل‏هاى یک‏ ظرفیتى مى ‏باشد. الکل متیلیک از تقطیر چوب به دست مى‏ آید و ازاین رو به آن عرق چوب نیز مى‏ گویند. این ماده مایعى است‏ بى رنگ‏ که در ۶۶ درجه سانتى گراد مى‏ جوشد، با شعله کمى آبى رنگ ‏مى‏ سوزد و چون با آب مخلوط گردد، تقلیل حجم یافته و تولیدحرارت مى‏ کند….

۴ – روش‏هاى تهیه الکل

الکل اتیلیک یا اتانول اولین ترکیب آلى است که انسان تهیه نموده است، چرا که قدمت صنعت الکل تقریبا به اندازه قدمت ‏صنعت‏ نان است.

الکل مورد بحث از راه‏ هاى گوناگونى تهیه مى ‏شود که مى‏ توان‏ آن‏ها را به دو روش کلى تقسیم نمود: روش طبیعى(تخمیر) و روش ‏صنعتى. ذیلا این روش‏ها را مورد مطالعه قرار مى‏دهیم:

الف – روش تخمیر یا فرمانتاسیون (۲۲)

در حقیقت پدیده تخمیر چیزى جز تجزیه قند نیست. نهایت قند به‏ صورت‏هاى گوناگون در طبیعت‏ یافت مى ‏شود: انگور،کشمش، خرما، جو، برنج، سیب‏ زمینى، ذرت و مانند این ها به میزان زیادى قند در بردارند و لذا این‏گونه مواد مى ‏تواند منابع اولیه جهت تهیه مایع الکلى باشد.

قارچ یا مخمرها موجوداتى هستند که قادرند به طریق بى‏ هوازى‏ رشد نمایند; یعنى در محیط واجد اکسیژن فراوان، مخمرها مواد قندى را با تنفس هوازى به گاز کربنیک و آب تجزیه مى‏ کنند. و در غیاب اکسیژن، مواد قندى را تخمیر و گاز کربنیک و اتانول یا الکل‏اتیل تولید مى ‏کنند. …

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.