الکل ها و و روشهای تهیه و کاربرد آنها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
الکل ها و و روشهای تهیه و کاربرد آنها دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد الکل ها و و روشهای تهیه و کاربرد آنها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز الکل ها و و روشهای تهیه و کاربرد آنها۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی الکل ها و و روشهای تهیه و کاربرد آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن الکل ها و و روشهای تهیه و کاربرد آنها :
الکل ها و و روشهای تهیه و کاربرد آنها
الکل ها و و روشهای تهیه و کاربرد آنها
فهرست:
۱- الکل و انواع آن
الف) الکل متیلیک
ب) الکل اتیلیک
۲ – ویژگىهاى الکل و آثار آن
۳- کاربرد الکل
۴ – روشهاى تهیه الکل
الف – روش تخمیر یا فرمانتاسیون (۲۲)
ب – روش صنعتى
پى نوشتها:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: قسمتهایی از متن:
۱- الکل و انواع آن
از نظر علم شیمى هر ماده اى که در فرمول شیمیایى آن عامل هیدروکسیل (-OH) وجود داشته باشد، یک الکل محسوب مى شود. الکل از مشتقات هیدروکربن هاست که در آنها هر مولکول، ترکیبى ازچند اتم هیدروژن و کربن مى باشد. نهایت، یک عامل (OH) جانشین یک اتم هیدروژن مى گردد. و بنابر تعداد عامل (OH) ، الکلها را یک یاچند ظرفیت مى گویند. (۱) الکل انواع زیادى دارد که ذیلا به برخى ازآنها اشاره مى کنیم:
الف) الکل متیلیک
ساده ترین الکلها، الکل متیلیک (۲) است که مبناى الکلهاى یک ظرفیتى مى باشد. الکل متیلیک از تقطیر چوب به دست مى آید و ازاین رو به آن عرق چوب نیز مى گویند. این ماده مایعى است بى رنگ که در ۶۶ درجه سانتى گراد مى جوشد، با شعله کمى آبى رنگ مى سوزد و چون با آب مخلوط گردد، تقلیل حجم یافته و تولیدحرارت مى کند….
…
۴ – روشهاى تهیه الکل
الکل اتیلیک یا اتانول اولین ترکیب آلى است که انسان تهیه نموده است، چرا که قدمت صنعت الکل تقریبا به اندازه قدمت صنعت نان است.
الکل مورد بحث از راه هاى گوناگونى تهیه مى شود که مى توان آنها را به دو روش کلى تقسیم نمود: روش طبیعى(تخمیر) و روش صنعتى. ذیلا این روشها را مورد مطالعه قرار مىدهیم:
الف – روش تخمیر یا فرمانتاسیون (۲۲)
در حقیقت پدیده تخمیر چیزى جز تجزیه قند نیست. نهایت قند به صورتهاى گوناگون در طبیعت یافت مى شود: انگور،کشمش، خرما، جو، برنج، سیب زمینى، ذرت و مانند این ها به میزان زیادى قند در بردارند و لذا اینگونه مواد مى تواند منابع اولیه جهت تهیه مایع الکلى باشد.
قارچ یا مخمرها موجوداتى هستند که قادرند به طریق بى هوازى رشد نمایند; یعنى در محیط واجد اکسیژن فراوان، مخمرها مواد قندى را با تنفس هوازى به گاز کربنیک و آب تجزیه مى کنند. و در غیاب اکسیژن، مواد قندى را تخمیر و گاز کربنیک و اتانول یا الکلاتیل تولید مى کنند. …
…
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.