ویتامین ها و منابع و اثر آنها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ویتامین ها و منابع و اثر آنها دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ویتامین ها و منابع و اثر آنها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز ویتامین ها و منابع و اثر آنها۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ویتامین ها و منابع و اثر آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ویتامین ها و منابع و اثر آنها :
ویتامینها
قسمتهایی از متن:
۱- تعریف :
ارائه تعریفی جامع برای کلمه ویتامین، عملاً غیر ممکن است. این کلمه در سال ۱۹۱۰ . م به وسیله « فونک » اختراع شد. در این سال او توانست از پوسته برنج عنصر کریستالی را بدست بیاورد که از بیماری بری بری پیشگیری نموده و آن را درمان می کند ( ناراحتی که زمانی اطلاعی از آن در دست نبود و بر اثر فقر ویتامین B ایجاد می شود.)
وی به این عنصر نام « آمین حیاتی » را داد که طبیعتاً اصطلاح ویتامین از کلمه آمین حیاتی گرفته شده و پس از آن، این نام به مجموعه عناصر مورد نیاز فعالیتهای حیاتی که بدن نمی تواند آنها را بسازد و بنابراین باید آنها را از طریق تغذیه بدست بیاورد اطلاق شد.
بنابراین، ویتامین عبارت است از عنصر ضروری برای فعالیت مناسب بدن و عامل حیاتی است که اغلب در مقادیر بسیار کم در مواد گیاهی و حیوانی وجود دارد. هر یک از ویتامین ها به نوعی به شکل کاتالیزورهای لازم برای ایجاد پدیده های مورد نیاز بدن و پدیده های تولید نسل نظیر تکثیر، رشد، گسترش، حفظ فعالیت حیاتی و غیره بکار می رود. …
…
ویتامین D
یاکلسی فرول، ویتامین استخوان بندی بوده و کمبود آن باعث ایجاد راشیتیسم در کودکان و نرمی استخوان در بزرگسالان می شود.
۱- تعریف :
این عنصر یک عمل تثبیت کلسیم است و امروزه آن را هم به عنوان یک ویتامین و هم به عنوان یک هورمون می شناسند.
اشعه ماوراء بنفش، برخی استرولها ( ارگوسترول) را به مشتقاتی تبدیل می کند که به خاطر باز شدن هسته B- فنانتریک دارای قدرت ضد راشیتیسم می باشد. همچنین به نظر می رسد که تاکی استرول( AT/10)، کلسی فرول ( ویتامین D2 ) و سایر مشتقات میانی نیز دارای چنین خواصی باشد.
بدین ترتیب، چند نوع ویتامین D قابل شناسایی است که عبارتند از : ویتامین D1 یا مخلوط ناخالص، ویتامین D2 یا کلسی فرول که از استرول گیاهی مشتق می شود
( خصوصاً ارگوسترول)، الکل تک اتمی استخراج شده از زنگ چاودار که تحت تابش ماوراء بنفش قرار گرفته باشد و ویتامین D3 که مشتقی از استرولهای حیوانی است (روغن جگر برخی ماهیها نظیر مورو ، فلتان و تُن ) ویتامینهای D4 و D5 هنوز تحت مطالعه قرار داشته و کمتر شناخته شده است .
ویتامین D خالص، پودر کریستالی سفید متمایل به زردی است که در برابر حرارت مقاوم بوده، در آب حل نمی شود و در چربیها، روغنها و الکل محلول بوده و در اتروکلروفورم بسیار محلول است. …
…
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.