مقاله بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق :

مقاله بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۹ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فیتواسترول ها
مقاله محصولات اکسیداسیونی فیتواسترول ها
مقاله توکوفرولها
مقاله اسیدهای چرب
مقاله تصفیه شیمیایی
مقاله روغن فندق

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فندق یک منبع غنی از انرژی و حاوی ۶۰-۴۰ درصد لیپید است و به خاطر داشتن مقدار بالای روغن، اسیدهای چرب ضروری، فیتواسترول ها، آنتی اکسیدانها و مواد معدنی دارای ارزش تغذیه ای بالایی می باشد. با این حال، محصولات اکسیداسیونی فیتواسترولها (POPs) می توانند اثر سویی بر سلامتی داشته باشند. در این مطالعه آثار فرآیند پالایش بر اسیدهای چرب، فیتواسترولها،POPs و مقدارتوکوفرول های روغن فندق بررسی شد. بعد از جداسازی و غنی سازی با کروماتوگرافی ستونی (SPE)، اسیدهای چرب، فیتواسترولها و POPs با کروماتوگرافی گازی و توکوفرولها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا اندازه گیری شدند. مراحل مختلف تصفیه اثر ناچیزی بر ترکیب اسیدهای چرب روغن فندق داشت. اگرچه، این مراحل روی ترکیبات فیتواسترولها،POPs و مقدار توکوفرولها تاثیر قابل توجهی داشت، بطوری که در آخر فرآیند تصفیه شیمیایی، مقادیر کلی فیتواسترولها،POPs و مقدار توکوفرولها به ترتیب از ۱۳۶۹۸ppm، ۱۰۵۷ppmو ۳۳۴۴ppm به۱۰۶۱ppm ، ۳۱۹ppm و۱۸۳ppm کاهش پیدا کردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.