مقاله مقایسه آزادسازی سندروم تونل کارپ با سه روش مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه آزادسازی سندروم تونل کارپ با سه روش مختلف دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه آزادسازی سندروم تونل کارپ با سه روش مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه آزادسازی سندروم تونل کارپ با سه روش مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه آزادسازی سندروم تونل کارپ با سه روش مختلف :

مقاله مقایسه آزادسازی سندروم تونل کارپ با سه روش مختلف که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله جراحی استخوان و مفاصل ایران از صفحه ۱۶۱ تا ۱۶۶ منتشر شده است.
نام: مقایسه آزادسازی سندروم تونل کارپ با سه روش مختلف
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سندروم تونل کارپ
مقاله روش ها
مقاله درمان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پیش زمینه: سندروم تونل کارپ از شایع ترین نوروپاتی های فشاری اندام بالایی است که در صورت عدم پاسخ به درمان های محافظه کارانه، نیازمند عمل آزادسازی کانال می باشد. در این مطالعه نتایج درمان سه روش جراحی باز، آزادسازی آندوسکوپیک و برش کوچک کف دستی مقایسه شدند.
مواد و روش ها: در فاصله زمانی یک سال، ۵۳ بیمار (۵ مرد و ۴۸ زن) که کاندید جراحی آزادسازی تونل کارپ بودند، در سه گروه درمان جراحی باز، آندوسکوپیک و جراحی با برش کوچک قرار گرفتند و عمل جراحی شدند. سپس یک هفته، چهار هفته و چهار ماه پس از عمل از نظر علایم، رضایت مندی، قدرت گرفتن جسم بین دو انگشت و بازگشت به کار ارزیابی شدند.
یافته ها: رضایت مندی در گروه آرتروسکوپی و برش کوچک کف دستی بیشتر و در ماه چهارم میزان رضایت مندی در هرسه روش مساوی بود. در طول ۴ ماه بیشترین آمار بهبودی مربوط به درد شبانه و بی حسی و کمترین آمار مربوط به ضعف بود. در روش جراحی باز زمان قبل از بازگشت به کار طولانی تر، و دردناک بودن محل جراحی نسبت به دو گروه دیگر بیشتر بود. بین شدت درگیری در نوار عصبی با شدت علایم بالینی و با میزان بهبود علایم تفاوت معنی داری وجود نداشت. سن، جنس، اندام غالب، بیماری های همراه زمینه ای در بهبود علایم تاثیر نداشتند.
نتیجه گیری: آزادسازی تونل کارپ با دو روش آندوسکوپیک و برش کوچک کف دستی در ماه اول با رضایت بیشتری همراه بود ولی در ماه چهارم بین رضایت مندی سه گروه تفاوتی وجود نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.