مقاله جراحی در سندرم توراسیک اوت لت: مقایسه دو روش جراحی بالای ترقوه و زیربغلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جراحی در سندرم توراسیک اوت لت: مقایسه دو روش جراحی بالای ترقوه و زیربغلی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جراحی در سندرم توراسیک اوت لت: مقایسه دو روش جراحی بالای ترقوه و زیربغلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جراحی در سندرم توراسیک اوت لت: مقایسه دو روش جراحی بالای ترقوه و زیربغلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جراحی در سندرم توراسیک اوت لت: مقایسه دو روش جراحی بالای ترقوه و زیربغلی :

مقاله جراحی در سندرم توراسیک اوت لت: مقایسه دو روش جراحی بالای ترقوه و زیربغلی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله جراحی استخوان و مفاصل ایران از صفحه ۲۰ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: جراحی در سندرم توراسیک اوت لت: مقایسه دو روش جراحی بالای ترقوه و زیربغلی
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سندرم توراسیک اوت لت
مقاله جراحی
مقاله عوارض

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پیش زمینه: درمان سندرم توراسیک اوت لت به دو روش غیرجراحی و جراحی صورت می گیرد. در مواردی که درمان غیرجراحی موثر نباشد، استفاده از روش های جراحی ضرورت دارد. در این مطالعه دو روش جراحی بالای ترقوه ((supraclavicular و زیربغلی(transaxillary) با یکدیگر مقایسه شدند.
مواد و روش ها: در یک مطالعه گذشته نگر، تعداد ۶۹ بیمار مبتلا به سندرم توراسیک اوت لت که از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۷ تحت جراحی قرار گرفته بودند، بررسی شدند. در ۲۶ بیمار این سندرم به صورت دوطرفه بود. ۶۳ مورد با روش بالای ترقوه برای بار اول، ۳۲ مورد با روش زیر بغلی برای بار اول و ۷ بیمار با روش بالای ترقوه برای بار دوم جراحی شدند. عوارض جراحی به مدت ۲۴ ماه پیگیری شدند.
یافته ها: عوارض بعد از عمل در دو گروه جراحی مورد ارزیابی قرار گرفتند. ضایعاتی نظیر پنوموتوراکس، هموتوراکس، ضایعات عروقی در دو روش جراحی شبیه هم بودند ولی ضایعات موقت و دایم در شبکه بازویی در روش زیربغلی بیش از روش بالای ترقوه بود.
نتیجه گیری: روش جراحی بالای ترقوه به علت دید مستقیم جراح و دسترسی مناسب به محل فشردگی روی شبکه بازویی و به علت کاهش عدم موفقیت بعد از عمل جراحی، نسبت به روش زیر بغلی ارجحیت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.