مقاله عوامل مرتبط با نگرش دانشجویان دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عوامل مرتبط با نگرش دانشجویان دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل مرتبط با نگرش دانشجویان دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل مرتبط با نگرش دانشجویان دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل مرتبط با نگرش دانشجویان دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات :

مقاله عوامل مرتبط با نگرش دانشجویان دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۹۰ در گام های توسعه در آموزش پزشکی از صفحه ۳۳ تا ۴۰ منتشر شده است.
نام: عوامل مرتبط با نگرش دانشجویان دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نگرش
مقاله تجارب
مقاله فناوری اطلاعات

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: نیروی انسانی، مخاطب اصلی فناوری اطلاعات است و چنانچه نگرش مثبتی نسبت به فناوری نداشته باشد، نمی توان به نتایج مطلوب دست یافت. هدف اصلی در این مطالعه بررسی عوامل مرتبط با نگرش به استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در بین دانشجویان دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشد.
روش کار: مطالعه همبستگی حاضر، در دانشجویان علوم پزشکی شیراز انجام شد. ابزارهای جمع آوری اطلاعات، پرسشنامه های استاندارد بود که با روش آماری تحلیل مسیر و نرم افزار لیزرل تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: متغیرهای خودکارآمدی رایانه (۰۲۳)، ادراک از سهولت استفاده از فناوری (۰۳۷) و درک از مفید بودن فناوری (۰۲۸) اثر مستقیم و معنی داری با نگرش استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات دارد، ضمن اینکه متغیرهای تجارب رایانه (۰۱۴)، خودکارآمدی رایانه (۰۲۰) و ادراک از سهولت استفاده از فناوری (۰۱۸) اثر مستقیم و معنی داری با درک از مفید بودن فناوری دارد، به علاوه مشاهده گردید که متغیرهای تجارب رایانه (۰۲۷) و خودکارآمدی رایانه (۰۱۸) اثر مستقیم و معنی داری با ادراک از سهولت استفاده از فناوری دارد و در نهایت متغیر تجارب رایانه (۰۲۹) اثر مستقیم و معنی داری با خودکارآمدی رایانه دارد.
نتیجه گیری: از بین متغیرهای پژوهش، ادراک از سهولت استفاده از فناوری نسبت به سایر متغیرها، بیشترین تاثیر را بر نگرش استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات دارد و همچنین مدل داده ها برازش مناسب و قابل قبولی نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.