مقاله ارزیابی سن مراحل تکاملی دندان های دایمی فک پایین با روش Demirjian


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی سن مراحل تکاملی دندان های دایمی فک پایین با روش Demirjian دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی سن مراحل تکاملی دندان های دایمی فک پایین با روش Demirjian  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی سن مراحل تکاملی دندان های دایمی فک پایین با روش Demirjian،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی سن مراحل تکاملی دندان های دایمی فک پایین با روش Demirjian :

مقاله ارزیابی سن مراحل تکاملی دندان های دایمی فک پایین با روش Demirjian که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد از صفحه ۹ تا ۱۶ منتشر شده است.
نام: ارزیابی سن مراحل تکاملی دندان های دایمی فک پایین با روش Demirjian
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روش Demirjian
مقاله رادیوگرافی پانورامیک
مقاله تکامل دندانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: تخمین سن کودکان در پزشکی قانونی معمولا بر اساس مراحل تکاملی دندان در رادیوگرافی ارزیابی می شود. یکی از روش های مورد استفاده به این منظور تکنیک Demirjian است. این مطالعه با هدف ارزیابی سن مراحل تکاملی Demirjian در دندان های دایمی فک پایین در رادیوگرافی پانورامیک در بیماران ۶ تا ۱۳ ساله مراجعه کننده به بخش رادیولوژی دانشکده دندانپزشکی مشهد انجام شد.
مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی توصیفی ارتوپانتوموگراف های ۳۱۰ (۱۶۹ دختر و ۱۴۱ پسر) کودک ایرانی ۱۳-۶ ساله مراجعه کننده به دانشکده دندانپزشکی مشهد انتخاب شدند. سن تقویمی هر نفر با تفریق تاریخ تهیه رادیوگرافی از تاریخ تولد وی محاسبه شد و مراحل تکاملی هر یک از هفت دندان کوآدرانت چپ فک پایین (۳۱ تا ۳۷) با روش Demirjian ثبت شد. برای مقایسه میانگین سنی مراحل مختلف تکامل دندانی در دو جنس، آزمون t مستقل بکار گرفته شد. یافته ها: میانگین سن تقویمی مراحل G دندان های ۳۲ و ۳۳، مرحله F دندان ۳۴ و مرحله D و F دندان ۳۵ بین دو جنس متفاوت بود (P<0.05) .میانگین سن تقویمی دندان های ۳۱، ۳۶ و ۳۷ در دو جنس و در مراحل مختلف تکاملی اختلاف معنی داری نداشتند (P>0.05).
نتیجه گیری: میانگین سنی مراحل تکاملی مختلف دندان های فک پایین در روش Demirjian مشابه مطالعات قبلی بود. همچنین مرحله تکاملی دندان های فک پایین دختران نسبت به پسران هم سن جلوتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.