مقاله تعیین مقدار تعادلی بازار با استفاده از حل دستگاه معادلات خطی فازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین مقدار تعادلی بازار با استفاده از حل دستگاه معادلات خطی فازی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین مقدار تعادلی بازار با استفاده از حل دستگاه معادلات خطی فازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مقدار تعادلی بازار با استفاده از حل دستگاه معادلات خطی فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین مقدار تعادلی بازار با استفاده از حل دستگاه معادلات خطی فازی :

مقاله تعیین مقدار تعادلی بازار با استفاده از حل دستگاه معادلات خطی فازی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در تحقیق در عملیات در کاربردهای آن (ریاضیات کاربردی) از صفحه ۶۹ تا ۷۷ منتشر شده است.
نام: تعیین مقدار تعادلی بازار با استفاده از حل دستگاه معادلات خطی فازی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دستگاه معادلات خطی فازی
مقاله حساب فازی
مقاله اعداد فازی
مقاله عرضه
مقاله تقاضا
مقاله تعادل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
از آنجایی که مکانیسم بازار در پاسخ گویی به سوالات اساسی اقتصاد (چه چیزی تولید شود؟، چگونه تولید شود؟، برای چه کسی تولید شود؟) نقش مهمی را ایفا می کند لذا می بایست توجه ویژه ای به چگونگی تعیین قیمت و مقدار در این مکانیسم صورت بگیرد. در واقع قیمت بازاری کالا و مقدار تولید به وسیله تعادل میان عرضه (مقدار کالایی که فروشنده مایل و قادر است با توجه به قیمت آن و ثابت بودن سایر عوامل در یک دوره زمانی معین در بازار ارایه کند) و تقاضا (مقدار کالایی که فرد خریدار مایل و قادر است با توجه به قیمت آن و ثابت بودن سایر عوامل در یک دوره زمانی معین خریداری کند) تعیین می شود. از یک طرف برای دستیابی به مقدار تعادلی عرضه و تقاضا مجبور به حل یک دستگاه معادلات خطی هستیم. از طرف دیگر، در شرایط واقعی برخی داده های مبهم در روابط میان مقادیر عرضه شده و تقاضا شده در یک قیمت مشخص در دسترس هستند و طبیعتا این روابط منجر به تشکیل یک دستگاه معادلات خطی فازی می شود. در این مقاله روی حل چنین دستگاه هایی متمرکز می شویم که مستقیما به حل یک مساله اقتصادی (تعیین مقادیر تعادلی بازار) مرتبط می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.