طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل پی دی اف
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو :

طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو

با مقایسه سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی جامعه ایرانی و فاصله بسیار زیاد بین ارقام و اعداد سرانه مصرف جهانی بایستی علل عدم مصرف آن درجامعه را بررسی و به رفع آن پرداخت ، چرا که قرار گرفتن آبزیان در سبد غذایی مردم نقش مهمی در سلامت جامعه ایفا می نماید. مصرف گوشت سفید در مقایسه با گوشت قرمز از سلامت بالاتری برخوردار است و برطبق آخرین یافته های محققین علوم تغذیه و پزشکی مصرف صحیح آبزیان از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری می کند . سرانه مصرف آبزیان در کشور در سال ۱۳۸۴ ۵.۷ کیلو گرم و در سال جاری معادل ۷.۲ کیلوگرم بوده است، این در حالی است که سرانه مصرف آبزیان در دنیا ۱۶ کیلوگرم است. طبق آمار منتشره از اداره کل شیلات کشور تنها ۵۴ درصد ایرانیان ماهی و میگو مصرف می کنند. علاوه بر برگزاری سمینارها و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان که در سالهای اخیر صورت گرفته است ، تنها راه افزایش مصرف سرانه ی آبزیان در کشور تولید غذاهای دریایی آماده ی مصرف نظیر انواع فیش برگر و ناگت ، میگو برگر و ..و ترویج مصرف آن ها بین گروه های مختلف مصرف کننده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.