طرح توجیهی احداث واحد تولید سبزی خشک کنی (برگی و غده ای)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل پی دی اف
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 طرح توجیهی احداث واحد تولید سبزی خشک کنی (برگی و غده ای) دارای ۵۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف طرح توجیهی احداث واحد تولید سبزی خشک کنی (برگی و غده ای)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز طرح توجیهی احداث واحد تولید سبزی خشک کنی (برگی و غده ای)۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی طرح توجیهی احداث واحد تولید سبزی خشک کنی (برگی و غده ای)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح توجیهی احداث واحد تولید سبزی خشک کنی (برگی و غده ای) :

طرح توجیهی احداث واحد تولید سبزی خشک کنی (برگی و غده ای)

خشک کردن سبزیجات، یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری طولانی مدت مواد غذایی از جمله سبزیجات و میوه جات است. اسا خشک کردن کاهش بخش اعظمی از آب موجود در مواد غذایی یا حذف آن است. با عمل خشک کردن آب آزاد یا آبی که از نظر بیولوژیکی فعال است ولی می تواند موجب رشد ارگانیسم ها و فعالیت آنزیم ها شود زا ماده غذایی حذف شده و طول مدت نگهداری محصول بیشتر می شود از طرفی به دلیل کاهش آب، حجم و وزن ماده غذایی کاهش یافته و جای کمتری را نیز اشغال می کند.از خشک کردن میوه جات و سبزیجات در ابتداییی ترین شکل خود، استفاده از جریان طبیعی هوا و باد، زیر نور آفتاب و یا در کنار آتش هزاران سال می گذرد. هرچند خشک کردن سبزیجات و میوه جات با گرمای خورشید بسیار اقتصادی است ولی بعضی اوقات عوامل جوی از جمله بازندگی، رطوبت زیاد، بادهای شدید، آلودگی محیط، گرد و خاک، حمله حشرات و پرندگان عمل خشک کردن طبیعی را مشکل می سازد؛ لذا برای رفع این مشکل استفاده از سایر منابع انرژی از حدود ۲۰۰ سال قبل مرسوم گردید بدین معنی که به جای گرمای خورشید از یک منبع حرارتی کوچک تر در محیطی کوچک تر و با کنترل بیشتری استفاده می شود.

امروز با پیشرفت های صنعتی و تکنولوزی، در کنار روش های طبیعی از سایر روش های صنعتی و پیشرفته برای کاهش رطوبت محصولات و خشک کردن آنها استفاده می شود که از جمله این روش ها می توان به سیستم های خشک کن هوای گرم، هوای داغ و تحت خلاء ، تصعیدی یا انجماد سریع، ماکروویو، فراصوتی و … اشاره نمود. اولین سیستم خشک کم سبزیجات که در آن از هوای گرم ۴۱ درجه سانتی گراد استفاده می شد در سال ۱۷۹۵ نیلادی توسط فرانسوی ها ساخته شد.

نام و نوع محصول و مشخصات آن :

محصولی که در این طرح امکان سنجی مقدماتی مورد مطالعه قرار می گیرد سبزیجات برگی و غده ای خشک شده است. سبزیجات به گیاهان علفی یک ساله گفته می شود که همه قسمت های آنها بدون تغییر و تحول به صورت خام استفاده می شود . برا ساس تعریف ذکر شده در استاندارد ملی ایران، سبزی عبارت است از برگو بعضا قسمتی از برگ یا ساقه های جوان و ظریف و غیر چوبی گیاهان ویژه ایی که مصرف خوراکی دارند.

سبزی خشک :

عبارت است از سبزی که کلیه مراحل آماده سازی، ضدعفونی، شستشو، خردکردن و خشک کردن را گذارنده و پس از طی مراحل ذکر شده رطوبت آن به حدود ۵.۵ درصد وزن کل سبزی رسیده باشد.

سبزی های برگی خشک شده به صورت جداگانه و غیر مخلوط مانند شوید، نعناع، تره، جعفری، شنبلیله، ترخون، گشنیز، مرزه، اسفناج، ریحان و … و یا مخلوط با فرمول متناسب با ذائقه ها و مصارف مختلف سبزی مخلوط برای قورمه سبزی ،سبزی آش، سبزی کوکو، سبزی پلو … و سبزیجات غده ایی خشک شده به اشکال مختلف قطعه قطعه، خلال، گرانول و پودر شده(موسیر ورق شده، سیر دانه ای خشک شده، پودر سیر ،ورق و خلال پیاز، پودر پیاز و …) بر حسب نوع مصرف عرضه می گردد.

بسته بندی سبزیجات خشک :

بسته بندی اولیه ، بسته بندی است که محصول در تماس مستقیم با آن است و به همان صورت قابل عرضه در سطح خرده فروش هاست . این بسته بندی ها معمولا در یک بسته بزرگتر و نهایی قرار دارد. این بسته بندی نباید هیچ اثر سوئی روی محصول داشته باشد و از نظر مقاومت به پارگی، فرو رفتگی، کشش و تا کردن در هنگام حمل و نقل از استحکام کافی برخوردار باشد.

سایر موراد اشاره شده در طرح امکان سنجی سبزی خشک کنی ( برگی و غده ایی)

– کد ISIC محصول

– تعرفه گمرگی و حمایت های تعرفه ایی مربوط به محصول و ماشین الات

– استاندارهای ملی یا بین المللی

– موارد مصرف و کاربرد محصول

– کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر نصرف محصول

– اهمیت استراتزیک کالا

– بررسی اجمالی تکنولوژی و روش تولید

– روش پاک کردن ، جدا کردن، و آماده سازی

– خلاصه نمودار فرآیند تولید

– بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی

– برآورد سرمایه گذاری اجرای طرح

– سرمایه گذاری ثابت

– هزینه های زمین

– هزینه های محوطه سازی و ساختمان سازی

– هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید

– شرایط فنی و بهداشتی وسایل و تجهیزات

– هزینه تاسیسات

– هزینه سایر لوازم و تجهیزات

– جمع بندی هزینه های تاسیسات

– لوازم خدماتی و اداری

– وسایط نقلیه

– هزینه های قبل زا بهره برداری

– جمع بندی سرمایه گذاری ثابت طرح

– هزینه سالیانه تولید : علاوه بر سرمایه گذاری مورد نیاز جهت احداث و راه اندازی واحد، یک سری از هزینه ها بایستی به صورت سالانه جهت تولید محصول انجام شود. این هزینه ها شامل تهیه مواد اولیه، حقوق و دستمزد و نیروی انسانی ،هزینه های استهلاک ماشین آلات و ساختمان ، هزینه تعمیرات و نگهداری ،هزینه های فروش محصولات و … می باشد.

– نیروی انسانی مورد نیاز طرح

– تامین نیروی انسانی مورد نیاز، اشتغال زایی و تخصص های مورد نیاز

– هزینه های حقوق و دستمزد

– مصرف سالیانه آب، برق، سوخت وو ارتباطات

– استهلاک سالیانه ماشین آلات، تجهیزات و ساختمان ها

– تعمیرات و نگهداری سالیانه ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز

– هزینه تسیلات دریافتی

– حمع کل هزینه های سالیانه تولید

– سرمایه در گردش مورد نیاز طرح

– کل سرمایه مورد نیاز طرح

– نحوه تامین سرمایه

– شاخص های اقتصادی طرح

– خلاصه مطالعات بازار

– عرضه و تقاضا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.