سمینار نساجی رنگبری پساب رنگرزی با استفاده از فتوکاتالیستها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل پی دی اف
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 سمینار نساجی رنگبری پساب رنگرزی با استفاده از فتوکاتالیستها دارای ۷۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف سمینار نساجی رنگبری پساب رنگرزی با استفاده از فتوکاتالیستها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز سمینار نساجی رنگبری پساب رنگرزی با استفاده از فتوکاتالیستها۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی سمینار نساجی رنگبری پساب رنگرزی با استفاده از فتوکاتالیستها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سمینار نساجی رنگبری پساب رنگرزی با استفاده از فتوکاتالیستها :

سمینار نساجی رنگبری پساب رنگرزی با استفاده از فتوکاتالیستها

چکیده

این به بررسی تخریب زیست محیطی پسابهای رنگرزی و تأثیر نامطلوب آنها در شبکه فاضلابی می پردازد.

در مرحله اول تأثیر استفاده از فتوکاتالیست های TiO2 در رنگبری مورد بررسی قرار می گیرد و طی نمودارهایی تأثیر آن قیاس می شود. سپس به بهینه سازی آن به روشهای ساپورت کردن و غنی سازی توسط عناصر فلزی و غیرفلزی می پردازد:

– بهینه سازی فعالیت فتوکاتالیست های TiO2 به روش ساپورت کردن

– تخریب نوری آلودگی های رنگی بوسیله ژل ساپورت کننده ذرات TiO2 تحت تابش نور مرئی

– فتوکاتالیست های فیلم – پلیمری منعطف اصلاح شده TiO2 در تخریب نوری محلولهای رنگی azo از جمله روشهای ساپورت شدن می باشد.

– اصلاح ساختار فتوکاتالیست های TiO2 به روش غنی سازی در جهت بهبود خواص

از جمله روش های غنی سازی می باشد.

نهایتاً به تطبیق و مقایسه روش های فوق در قالب نتیجه مقدماتی و نهایی می پردازد.

مقدمه

صنعت نساجی مصرف کننده بزرگی در رنگها است. و در آن با یک رنج وسیعی از مواد شیمیایی معین برای رنگ های مختلف و اتمام مراحل استفاده می کنند. اصلی ترین رابطه محیطی که به استفاده از رنگها مربوط می شود از بین رفتن آنها در طول مرحله رنگرزی است. در نتیجه فاضلابهای نساجی با یک نیاز بالا شیمیایی به اکسیژن، توانایی تخریب یا تجزیه توسط باکتریها به مقدارکم و به مقدار بالایی از نمک و رنگ توصیف م یشود و اگر در محیط بدون هیچ واکنشی آزاد شود بسیار مضر و خطرناک است.

به دلیل پیچیدگی و تنوع رنگها که در مراحل رنگرزی استفاده می شود یافتن یک واکنش منحصر به فرد که حذف کامل تمام انواع رنگ را تضمین کند، دشوار است. ثابت شده است که مراحل زیستی در حضور یا عدم حضور اکسیژن باید کافی و مناسب باشد و فقط رنگها م ی توانند از توسعه و انتشار باکتریها که عملکرد مناسب آنها را کاهش می دهد جلوگیری کنند. روشهای فیزیکی رنگ زدایی شامل روشهای مختلف انعقاد یا بستگی، جذب سطحی بر کربن فعال شده، زغال سنگ و جمع آوری مواد بی ارزش

طبیعی مثل گرد و خاک یا پسماندهای میوه می شود.

بزرگترین مانع و شکل این روشها این است که آنها با انتقال مواد آلوده به صورت دیگر و یا با متمرکز کردند آنها بجای نابود کردنشان عمل می کنند. در میان روشهای جدید اکسیداسیون یا مراحل پیشرفته اکسیداسیون (AOPS) فتوکاتالیستهای جوراجور به عنوان یک متغیر یا یک مکمل به آب قراردادی و روشهای واکنش فاضلاب عمومی اضافه می شود. در موارد زیادی عملکرد مناسب تخریب فتوکاتالیکی بر رنگهای ریاکتیو یا آزو (azo) ثابت شده است. اما مطالعات کمی به رنگهای کاتیونی مثل متیلن آبی اختصاص داده شده.

اگرچه آنها اثر ضعیفی بر روی الیاف طبیعی دارند ولی بر روی الیاف آکریلیک که بطور وسیعی در پتوهای صنعتی، فرش ها، جوراب بافی، اجناس، بافته های تزئینی، کاغذ و محصولات چوبی بسیار مؤثر است. این رنگها توسط قدرت اثر رنگ خیلی قوی، برجستگی، روشنایی و خواص ثبات عالی آنها طبقه بندی می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.