مقاله شناسایی ترک با تحلیل فرکانسهای طبیعی سازه با استفاده از شبکه های عصبی نوع GMDH و سیستم عصبی-فازی ANFIS


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی ترک با تحلیل فرکانسهای طبیعی سازه با استفاده از شبکه های عصبی نوع GMDH و سیستم عصبی-فازی ANFIS دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی ترک با تحلیل فرکانسهای طبیعی سازه با استفاده از شبکه های عصبی نوع GMDH و سیستم عصبی-فازی ANFIS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی ترک با تحلیل فرکانسهای طبیعی سازه با استفاده از شبکه های عصبی نوع GMDH و سیستم عصبی-فازی ANFIS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی ترک با تحلیل فرکانسهای طبیعی سازه با استفاده از شبکه های عصبی نوع GMDH و سیستم عصبی-فازی ANFIS :

مقاله شناسایی ترک با تحلیل فرکانسهای طبیعی سازه با استفاده از شبکه های عصبی نوع GMDH و سیستم عصبی-فازی ANFIS که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در مهندسی مکانیک جامدات از صفحه ۶۳ تا ۷۵ منتشر شده است.
نام: شناسایی ترک با تحلیل فرکانسهای طبیعی سازه با استفاده از شبکه های عصبی نوع GMDH و سیستم عصبی-فازی ANFIS
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فرکانس طبیعی
مقاله شبکه های عصبی نوع GMDH
مقاله سیستم استنتاج تطبیقی عصبی
مقاله فازی ANFIS-الگوریتم ژنتیک
مقاله تجزیه مقادیر منفرد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
وجود ترک در سازه، موجب نرمی محلی و تغییر در خواص سختی و رفتار دینامیکی سازه می شود. رفتار دینامیکی سازه دارای ترک، به عمق و مکان ترک بستگی دارد؛ از این رو می توان برای شناسایی عمق و مکان ترک از تغییرات رفتار دینامیکی سازه ناشی از ترک، استفاده نمود. در این مقاله ابتدا سه فرکانس طبیعی اول یک تیر یکسردرگیر که یک ترک سطحی باز برای ده عمق ترک مختلف و برای سی مکان مختلف در آن ایجاد شده است، با استفاده از تحلیل المان محدود محاسبه می شوند. سپس نتایج حاصل از تحلیل المان محدود به عنوان ورودی شبکه عصبی نوع GMDH و همچنین سیستم استنتاج تطبیقی عصبی-فازی ANFIS برای مدلسازی و پیش بینی عمق و مکان ترک مورد استفاده قرار می گیرند. این روشها برای یک تیر ایزوتروپیک یکسرگیردار مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است که نتایج حاصل، توانایی مطلوب روشهای ارایه شده را نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.