مقاله مقایسه تاثیر چند سیلر اندودنتیک بر زمان سخت شدن (In Vitro)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تاثیر چند سیلر اندودنتیک بر زمان سخت شدن (In Vitro) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر چند سیلر اندودنتیک بر زمان سخت شدن (In Vitro)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر چند سیلر اندودنتیک بر زمان سخت شدن (In Vitro)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیر چند سیلر اندودنتیک بر زمان سخت شدن (In Vitro) :

مقاله مقایسه تاثیر چند سیلر اندودنتیک بر زمان سخت شدن (In Vitro) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه ۹ تا ۱۷ منتشر شده است.
نام: مقایسه تاثیر چند سیلر اندودنتیک بر زمان سخت شدن (In Vitro)
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زمان سخت شدن
مقاله استاندارد ISO 6786:2001
مقاله سیلر اندودنتیکس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: از آنجا که برای درمان موفق ریشه دندان گوتا پرکا به تنهایی نمی تواند سیل مناسبی را فراهم کند، ناچار به استفاده از مواد درز گیر (سیلرها) هستیم. یکی از خصوصیت مهم کاربردی و کلینیکی یک سیلر، زمان سخت شدن مشخص و مناسب از نظر کار کردن می باشد. هدف از این تحقیق، تعیین زمان سخت شدن پنج سیلرهای AH 26،۲ Seal ،Dorifill ،ADSeal Meta و سیلر ایرانیSDS ، با روش استاندارد می باشد .
مواد و روش ها: روش تحقیق و طراحی تجربی به صورت Blind از نظر محقق بوده، و گروه ها بعد از مشابه سازی انتخاب شدند. سیلر های مورد بررسی AH 26،۲ Seal ،Dorifill ، ADSeal Meta و سیلر ایرانی SDS بودند. زمان سخت شدن طبق استاندارد ISO 6876:2001 گیری شد. تعداد ۵ آزمایش برای هر گروه و در جمع ۲۵ بار آزمایش انجام شد. نتایج با آزمون آماری OneWay ANOVA توسط بررسی شد (Pvalue<0.05).
یافته ها: تحقیق روی ۵ سیلر و ۲۵ نمونه انجام گرفت. زمان سخت شدن سیلرها برابر :AH 26= 814.2±۸۶، Dorifill= 93.8±۱۵۱، ۲Seal= 738.4±۶۹ ،ADSeal Meta= 49.8±۴۳،SDS= 270.6±۱۶۷ ایرانی، دقیقه بود .(P<0.00)
نتیجه گیری: به نظر می رسد که سیلر جدید ADSeal meta زمان سخت تر شدن کمتری دارد و چون یک سیلر جدید است، تحقیقات بیشتر را توصیه می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.