مقاله بررسی میزان مقاومت آنتی بیوتیکی باکتریهای پلاک زیرلثه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان مقاومت آنتی بیوتیکی باکتریهای پلاک زیرلثه ای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان مقاومت آنتی بیوتیکی باکتریهای پلاک زیرلثه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان مقاومت آنتی بیوتیکی باکتریهای پلاک زیرلثه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان مقاومت آنتی بیوتیکی باکتریهای پلاک زیرلثه ای :

مقاله بررسی میزان مقاومت آنتی بیوتیکی باکتریهای پلاک زیرلثه ای که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه ۱۸ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان مقاومت آنتی بیوتیکی باکتریهای پلاک زیرلثه ای
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مقاومت باکتریایی
مقاله بیماری پریودنتال
مقاله پلاک زیرلثه ای

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: استفاده گسترده از آنتی بیوتیک ها برای پروفیلاکسی و یا درمان عفونتهای باکتریایی منجر به بروز پاتوژن های مقاوم انسانی می شود. هدف از انجام این مطالعه تعیین میزان مقاومت باکتریهای Aa، Pg، Ec ،Fn به آنتی بیوتیک های آموکسی سیلین و تتراسیکلین در نمونه های پلاک زیر لثه ای بیماران مبتلا به پریودنتیت مزمن می باشد.
مواد و روش ها: تحقیق با طراحی تجربی آزمایشگاهی روی ۲ نمونه پلاک زیر لثه ای از۲۰ بیمار مبتلا به پریودنتیت مزمن در محیط تایوگلیکولات به آزمایشگاه ارسال گردید. نمونه ها بر روی محیط های بلادآگار و شکلات آگار کشت و در اتمسفر CO2%5 قرار داده شدند و چهارگونه باکتری مورد نظر جدا شدند. تست حساسیت دارویی با استفاده از نوارهای Etest بر روی باکتری های مذکور در محیط مولربلاد آگار انجام شد و با آمار توصیفی ارایه گردید.
یافته ها: از۴۰ نمونه مورد مطالعه ۱۹ (۴۷۵ درصد) نمونه حاوی Aa، ۲۰)۸درصد) نمونه حاویPg ، ۲۵)۱۰ درصد) نمونه حاوی Fn و ۳(۷۵ درصد) نمونه حاوی Ec بودند. تمام باکتری های مذکور نسبت به هر دو آنتی بیوتیک تتراسیکلین و آموکسی سیلین حساس بودند.
نتیجه گیری: نشان داد که آموکسی سیلین و تتراسیکلین بر روی پاتوژنهای پریودنتال موثرند و به نظر می رسد این داروها می توانند در درمان پریودنتیت استفاده شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.