مقاله بررسی میزان دقت دستگاه Spiral Tomography در برآورد موقعیت کانال دندانی تحتانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان دقت دستگاه Spiral Tomography در برآورد موقعیت کانال دندانی تحتانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان دقت دستگاه Spiral Tomography در برآورد موقعیت کانال دندانی تحتانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان دقت دستگاه Spiral Tomography در برآورد موقعیت کانال دندانی تحتانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان دقت دستگاه Spiral Tomography در برآورد موقعیت کانال دندانی تحتانی :

مقاله بررسی میزان دقت دستگاه Spiral Tomography در برآورد موقعیت کانال دندانی تحتانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه ۷۵ تا ۸۱ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان دقت دستگاه Spiral Tomography در برآورد موقعیت کانال دندانی تحتانی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله موقعیت کانال
مقاله spiral tomography

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: در اعمال جراحی دقیق مانند جراحی های ایمپلنت دندانی برآورد موقعیت دقیق کانال دندانی تحتانی برای اجتناب از آسیب های وارده به اعصاب از اهمیت ویژه ای برخوردار است. هدف از مطالعه حاضر؛ تعیین دقت دستگاه Spiral Tomography در تعیین موقعیت کانال دندانی تحتانی می باشد.
مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی توموگرافی اسپیرال در چهار ناحیه متفاوت در سگمنت خلفی هر مندیبل (دیستال فورامن منتال) توسط دستگاه Cranex tome multifunctional x-ray ساخت کارخانه Sordex فنلاند، انجام گرفت. سپس مندیبل ها از این ۴ ناحیه توسط دریل مخصوص برش خوردند. اندازه گیری ها بر روی توموگرامA) ، B، C و (D و مندیبل خشک A’)، B’، C’ و (D’ برای تک تک نمونه ها صورت گرفت و میزان تفاوت موقعیت خطای کانال ها با آزمون PAIRED T-test مورد قضاوت آماری قرار گرفت.
یافته ها: میزان خطا ۰۰۲±۰۳۳ (SD=0.33) 0.02mm میلی متر بوده و ۹۵۲% نمونه ها در محدوده قابل قبول ۰۵ mm ± و ۹۸۴% نمونه ها در محدوده قابل قبول ±۱ mm قرار گرفته اند. میزان ضریب همبستگی در کل نمونه ها برابر ۰۹۹۸۹ شد که در تمام نقاط نشانگر تکرارپذیری معنادار می باشد. (P<0.001) یعنی به طور معنی داری این دو اندازه یکسان بوده است.
نتیجه گیری: اسپیرال توموگرافی با دستگاه Cranex tome multifunctional unit اطلاعات دقیق و جزییات کافی در طرح ریزی درمان پیش از جراحی های ایمپلنت در ناحیه خلفی مندیبل را فراهم می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.