فایل بررسی ویژگی های شخصیتی زنان سردمزاج وعادی با آزمون MMPI


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل بررسی ویژگی های شخصیتی زنان سردمزاج وعادی با آزمون MMPI دارای ۱۵۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل بررسی ویژگی های شخصیتی زنان سردمزاج وعادی با آزمون MMPI  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل بررسی ویژگی های شخصیتی زنان سردمزاج وعادی با آزمون MMPI2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل بررسی ویژگی های شخصیتی زنان سردمزاج وعادی با آزمون MMPI،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل بررسی ویژگی های شخصیتی زنان سردمزاج وعادی با آزمون MMPI :

فایل بررسی ویژگی های شخصیتی زنان سردمزاج وعادی با آزمون MMPI در ۱۴۴ صفحه ورد قابل ویرایش

فایل بررسی ویژگی های شخصیتی زنان سردمزاج وعادی با آزمون MMPI
فهرست مطالب

فصل اول

۱-۱:مقدمه……………………………………………………………………………………………………………..

۱-۲: موضوع فایل……………………………………………………………………………………………

۱-۳: هدف فایل……………………………………………………………………………………………….

۱-۴:فایده واهمیت فایل………………………………………………………………………………..

۱-۵: فرضیه های فایل…………………………………………………………………………………..

۱-۶:تعریف عملیاتی متغیرها………………………………………………………………………………

فصل دوم:

پیشینه فایل………………………………………………………………………………………………………

الف:مبانی نظری………………………………………………………………………………………………………

ب:فایلات انجام شده………………………………………………………………………………………….

فصل سوم:

۳-۱: مقدمه…………………………………………………………………………………………………………….

۳-۲:جامع آماری…………………………………………………………………………………………………..

۳-۳: نمونه و روش نمونه گیری…………………………………………………………………………

۳-۴:ابزار اندازه گیری…………………………………………………………………………………………..

۳-۵:روش آماری……………………………………………………………………………………………………

فصل چهارم:

تحلیل داده ها…………………………………………………………………………………………………………

فصل پنجم:

۵-۱: بحث و نتیجه گیری…………………………………………………………………………………..

۵-۲:محدودیت های فایل……………………………………………………………………………….

۵-۳:پیشنهادات فایل………………………………………………………………………………………..

۵-۴: خلاصه فایل……………………………………………………………………………………………..

منابع:

پیوست:…………………………………………………………………………………………………………………….

آزمون شخصیتی چندوجهی مینه سوتا(MMPI)…………………………………………

فصل اول

۱-۱:مقدمه

۱-۲:موضوع فایل

۱-۳:هدف فایل

۱-۴:فاید و اهمیت فایل

۱-۵:فرضیه های فایل

۱-۶:تعریف عملیاتی متغیرها

۱-۱:مقدمه

بی تردید میتوان گفت یکی از رایج ترین مفاهیم روان شناسی در میان همگان شخصیت است. چنانکه با اندکی توجه در صحبت های روزمره متوجه فراوانی کاربرد این مفهوم می شویم. کاربردهایی که براساس معانی وتعابیر مختلف قرار دارند گاه دلالت بر صفات و ویژگی های بارز افراد اعم از مثبت معمولی و منفی می نمانید و گاه نشاندهنده مقام و مهارت های اجتماعی هستند.

کاربرد دیگر واژه شخصیت زمانی است که توانش های فرد برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران مورد نظر است.موارد ذکر شده غالبا قضاوت های سطحی و محدود در مورد افراد را بدنبال دارند.اما نظر خبرگان این زمینه یعنی روان شناسان چیز دیگریست.

در تعاریفی که از شخصیت شده تنوع و اختلاف بسیاری به چشم می خورد که ناشی از نظریه های گوناگونی است که نظریه پردازان درباره چگونگی تشکیل و تحول شخصیت و مفاهیم انگیزشی رفتار آدمی دارند(جمالفر،۱۳۷۳ص۱۲۱)

ابتدا باید گفت تمام افراد صرفنظر از خصوصیات مطلوب و نامطلوبشان دارای شخصیت هستند. آنچه موجب تمایز آنها میشود چگونگی ومنحصر بفرد بودن شخصیتهاست. این تفاوت ها را با ابزارهای گوناگونی که در خود بحث خواهیم نمود میتوان شناسایی کرد.

شخصیت یک مفهوم انتزاعی است که معرف ترکیبی از اعمال افکار، هیجانات، و انگیزش های فرد به گونه ای بی همتاست و هیچ دو فردی دارای شخصیت یکسانی نیستند. هر چند که شخصیت افراد مختلف دارای وجوه اشتراکی نیز می باشند شخصیت یک فرد نسبتا ثابت باقی می ماند اما دو عامل رشد و تجربه می توانند آن را تغییر دهند.

شخصیت، مفهومی است که به ویژگی های مشخص و ملموس و واکنش های فرد در موقعیت های مختلف اطلاق می شود. واژه شخصیت کلمه پرسونالیتی است که خود از پرسونا ی لاتینی به معنای ماسک اقتباس شده است نقابی که بازیگران تئاتر به فراخود نقش خود بر چهره می زده اند و بتدریج به خصوصیات اخلاقی و روانی افراد اطلاق شده است. در حالی که امروزه روانشناسان این مفهوم را به عنوان صفات معتبر و پایدار افراد آدمی به کار می برند.

منظور از شخصیت مجموع کیفیت های موروثی و اکتسابی است که خصوصیت فرد بوده و او را منحصر بفرد می‌کند. کیفیت های موروثی یا ذاتی تغییر ناپذیرند و فاقد جنبه اخلاقی بوده و مزاج نامیده می شوند در حالی که کیفیت های اکتسابی که منش می نامیم حاصل تجربیات فرد می بانشد و تاحدی تغییر پذیرند و تفاوت های این حوزه است که مشکلات اخلاقی را پدید می آورد و بیانگر مرحله ای است که فرد در هنر زیستن بدان رسیده است.

آلپورت که از او به نام بنیانگذار مطالعات نوین شخصیت نام می برند معتقد است شخصیت سازمان پویایی از سیستم های روان تنی فرد است که رفتارها و افکار خاص او را تعیین می‌کند.

گیلفورد، چنین اظهار می دارد که شخصیت الگوی منحصر بفرد صفات شخصیتی است. بالاخره کتل معتقد است که شخصیت امکان پیش بینی آنچه را که فرد در موقعیتی خاص انجام خواهد داد فراهم می‌کند. در مجموع باید گفت این سه به ترکیبی از اعمال ،افکار هیجانات وانگیزش های مشخص که در تعامل او با دیگران نمایان می شود توجه داشته اند.

آنورگاسمی نوع اولیه را در زنان متاهل بالای ۳۵ سال ۵% گزارش نموده است. گفتنی است بروز ارگاسم با بالاتر رفتن سن بیشتر می شود. طبق مطالعات کنیزی نخستین ارگاسم در پنجاه درصد زن ها در دوره نوجوانی تجربه شده و باقی آنها بعدها و با بالاتر رفتن سن به ارگاسم می رسند. آنورگاسمی اولیه در بین زن هایی که ازدواج نکرده اند شایع تر از زن هایی است که ازدواج نموده اند.افزایش استعداد ارگاسمیک در زن ها بالای ۳۵ سال براساس کاهش مهارهای روانی و تجربه جنسی بیشتر یا هر دو توجیه شده است. اختلال کنشی ارگاسمی ثانویه شکایت شایعی در مراجعین درمانگاهی است. در یک مرکز درمانی بالینی تعداد زن های شاکی از فقدان ارگاسم، چهار برابر بیشتر از مجموع سایر مراجعین به علت اختلالات جنسی گزارش شده است. در مطالعه ای دیگر ۴۶% زن ها از اشکال در رسیدن به ارگاسم و ۱۵ % از ناتوانی در رسیدن به ارگامس شاکی بودند.

شیوع واقعی مسائل مربوط به حفظ انگیزش معلوم نیست معهذا مهار انگیزش و مسائل ارگاسمی غالبا به طور همراه دیده میشود. شیوع کلی ارگاسم مهار شده در زن از علل گوناگون در DSM,III.R،۳۰% گزارش شده است.

سبب شناسی و درمان:

به نظر می رسد علل این مشکل چند بعدی باشد. عوامل طبی گاه میتوانند موثر باشند مانند بیماری های غدد درون ریز نظیر کم کاری تیروئید ،‌دیابت، هیپرپرولاکتینمی اولیه می توانند در توانایی زن برای رسیدن به ارگاسم تاثیر گذارند. بعضی از داروها نیز در این توانایی موثرند مانند داروهای ضد فشار خون، محرک های C.N.S ضد افسردگی های سه حلقه ای، فلئوکزتین، ومهارکننده های مونوآمین اکسید از همچنین داروهای آنتی کولیزژیک و قرص های ضدبارداری غالبا در تجربه ارگاسم توسط زنان تاثیر دارند. البته رابطه بین اختلال تجنسی در زن ها و درمان های دارویی کمتر از مسائل مشابه در مردها مورد مطالعه قرار گرفته است.شاید دلیل بررسی ناقص این مساله در زنان این باشد که اصولا زنان کمتر از مردان در معرض اثرات روانی ناشی از مصرف داروها هستند. در هر حال اختلال جنسی مربوط به مصرف داروها با قطع مصرف آنها از بین می رود.

انتظارات فرهنگی و محدودیت های مربوط به جامعه نیز حائز اهمیت هستند. زن هایی که به ارگاسم نمی رسند ممکن است از سایر لحاظ فاقد علائم بوده یا احساس ناکافی خود را به انحاء گوناگون از جمله شکایات ناحیه لگنی مثل درد قسمت تحتانی شکم، خارش و ترشحات مهبلی، و نیز به صورت افزایش تنش، تحریک پذیری و خستگی ابراز نمایند( نیکخو، ۱۳۷۴،ص۴۲)

سومین عامل که بی شک مهم ترین نیز هست به مسائل روانی مربوط می شود. در این حیطه عوامل بی شماری با مهار شدن ارگاسم در زن مربوط است مانند ترس از حاملگی ،طرد شدن از جانب شریک جنسی، آسیب های مهبلی، احساس خصومت نسبت به مردها، و احساس گناه در مورد تکانه های جنسی. برای بعضی از زن ها ارگاسم معادل از دست دادن کنترل یا رفتار پرخاشگرانه مخرب یا خشونت آمیز است. ترس آنها از چنین تکانه هایی ممکن است به صورت مهار شدن انگیزش یا ارگاسم ظاهر شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.