مقاله بررسی جریان گرانی خروجی از خلیج فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی جریان گرانی خروجی از خلیج فارس دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جریان گرانی خروجی از خلیج فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جریان گرانی خروجی از خلیج فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جریان گرانی خروجی از خلیج فارس :

مقاله بررسی جریان گرانی خروجی از خلیج فارس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه ۸۳ تا ۹۸ منتشر شده است.
نام: بررسی جریان گرانی خروجی از خلیج فارس
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جریان گرانی
مقاله دریاهای نیمه بسته و شرایط مانای غیرزمینگرد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: برهم کنش هوا و دریا سبب بروز بسیاری از پدیده های منحصر به فرد در جو و اقیانوس می شود که یکی از آنها جریان گرانی است که در محیط های دریایی نیمه بسته خاص ایجاد می شود. این جریان به عنوان مولفه ای از گردش آب های دریا نقش موثری بر روی برخی از فعالیت های دریایی از قبیل نظامی، مخابراتی، صیادی، تحقیقاتی و ; دارد.
هدف: هدف این مقاله بررسی حضور جریان گرانی خروجی خلیج فارس به عنوان مولفه ای از گردش آب دریاها و ویژگی های این جریان می باشد.
روش بررسی: بررسی حضور جریانات گرانی خروجی از خلیج فارس از طریق مقایسه نیمرخ چگالی و شوری آب خلیج فارس با نیمرخ چگالی و شوری آب دریاهایی مانند خلیج اسپنسر، که حضور این گونه جریانات از طریق اندازه گیری مورد تایید قرار گرفته و برخی از ویژگی های جریان گرانی خلیج فارس از قبیل سرعت، مسیر و ; از طریق حل معادلات حرکت مانای غیرزمینگرد به روش دینامیکی تصویر هندسی نیروها و استفاده از داده های اندازه گیری شده در فوریه- ژوئن ۱۹۹۲ توسط گشت تحقیقاتی کشتی Mount Mitchell در پروژه ROPME، صورت می گیرند.
نتایج: نتایج حاصل از این تحقیق حاکی از حضور مداوم جریان گرانی خروجی از خلیج فارس می باشد که در طی ماه فوریه و ژوئن شدت یافته و به بیشینه مقداری در ماه مارس می رسد.
نتیجه گیری: جریان گرانی خروجی خلیج فارس با ضخامتی حدود ۳۵ متر، سرعت متوسطی حدودm/sec ۰.۴ و ضریب اصطکاکی حدود ۰۷۸۳´۱۰ تحت زاویه حدود ۷۸۴o نسبت به هم عمق ها به سمت پایین شیب حرکت می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.