طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی به ظرفیت۱۴۰۰ تن بسته بندی مواد غذایی گرانول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل پی دی اف
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی به ظرفیت۱۴۰۰ تن بسته بندی مواد غذایی گرانول دارای ۱۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی به ظرفیت۱۴۰۰ تن بسته بندی مواد غذایی گرانول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی به ظرفیت۱۴۰۰ تن بسته بندی مواد غذایی گرانول۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی به ظرفیت۱۴۰۰ تن بسته بندی مواد غذایی گرانول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی به ظرفیت۱۴۰۰ تن بسته بندی مواد غذایی گرانول :

بسمه تعالی

وزارت تعاون

معاونت طرح و برنامه

دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی

طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی

به ظرفیت

۱۴۰۰ تن بسته بندی مواد غذایی گرانول در سال

تهیه شده در سال ۱۳۸۵

خلاصه طرح:

موضوع طرح:

دستگاه صادره کننده مجوز:

ظرفیت اسمی تولیدات: ۱۴۰۰ تن

نوع تولیدات: انواع حبوبات و نشاسته بسته بندی شده

تعداد شاغلین: ۱۸ نفر

سرمایه گذاری کل طرح: ۳۶۶۷.۷۵ میلیون ریال

سرمایه گذاری ثابت: ۲۰۶۲.۱۳ میلیون ریال

سرمایه در گردش: ۱۶۰۵.۶۲ میلیون ریال

درآمد سالیانه: ۱۲۲۵۰.۰۰ میلیون ریال

سود ویژه: ۸۸۷.۷۰ میلیون ریال

دوره بازگشت سرمایه: ۲.۲ سال

نرخ بازدهی سرمایه: % ۴۴.۷ درصد

مشخصات سرمایه گذاری طرح:

تولید و بسته بندی مواد غذایی

وزارت صنایع و معادن

مقدمه:

بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار

گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا

میبخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.

نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش

چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز . Promotive و نقش Protective

برمیاید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی

دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.

از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات

مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای

آلودگیهای ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به

بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با

اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی ، محصولات غذایی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت

با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.

همچنین با توجه به بازار تقاضای مطلوب داخلی برای انواع ادویه جات ، حبوبات و سایر

محصولات غذایی گرانول یا پودری ، لزوم توجه بیشتر به بسته بندی این مواد به منظور افزایش

سهولت دسترسی ( عرضه ) و نگهداری مشخصتر میشود. ضمن اینکه پرداختن به این موضوع دارای

توجیه مناسب اقتصادی بوده و با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای

ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد.

۰.۰۰۰۰۰۱

قیمت واحد قیمت کل

(ریال) (میلیون ریال)

۲۰۰ ۱۰۰۰۰۰

۰.۰۰۰۰۰۱

مساحت هزینه واحد هزینه کل

(متر مربع) (ریال) (میلیون ریال)

۱ خاکبرداری ۱۰۰ ۵۰۰۰۰ ۲۰۰۰

۲ حصارکشی ۹۸ ۱۵۰۰۰۰ ۶۵۰

۳ فضای سبز ، خیابان کشی ۱۶۰ ۲۰۰۰۰۰ ۸۰۰

۳۵۸ – –

۰.۰۰۰۰۰۱

مساحت زیر بنا هزینه واحد هزینه کل

(متر مربع) (ریال) (میلیون ریال)

۱ انبار مواد اولیه ۱۷۶ ۱۱۰۰۰۰۰ ۱۶۰

۲ انبار محصول ۱۶۵ ۱۱۰۰۰۰۰ ۱۵۰

۳ سالن تولید ۳۱۲ ۱۲۰۰۰۰۰ ۲۶۰

۴ آزمایشگاه ۴۵ ۱۵۰۰۰۰۰ ۳۰

۵ اداری و رفاهی ۷۲ ۱۲۰۰۰۰۰ ۶۰

۶ نگهبانی ۱۵ ۱۰۰۰۰۰۰ ۱۵

۷ موتورخانه ۱۶.۵ ۱۱۰۰۰۰۰ ۱۵

۸۰۱.۵ – ۶۹۰

-۱ سرمایه گذاری ثابت طرح

-۱-۱ زمین محل اجرای طرح:

۲۰۰۰

جمع

-۳-۱ ساختمانها:

ردیف

متراژ زمین

شرح

جمع

-۲-۱ محوطه سازی:

ردیف شرح

هزینه کل

(میلیون ریال)

۲ آبرسانی( حق انشعاب و لوله کشی و … ) ۱۵

۳ تاسیسات گرمایش و سرمایش ۱۴

۴ منبع سوخت یکهزار لیتری ۵

۵ تجهیزات اطفای حریق ۵

۸۴

-۴-۱ تأسیسات و تجهیزات:

۴۵

شرح

۱

برق رسانی(ن حق انشعاب و صب تابلو و ترانس و

کابل کشی و سیم کشی های مربوطه) ۳فاز ۵۰ آمپر

جمع

ردیف مشخصات فنی

۰.۰۰۰۰۰۱

هزینه واحد هزینه کل

(ریال) (میلیون ریال)

۲ بوجاری حبوبات و بالابر ۷۵ ۲۵۰۰۰۰۰۰ ۳

۳ نوارنقاله ۲۰ ۲۰۰۰۰۰۰۰ ۱

۳۳۵ – –

-۵-۱ ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :

تعداد

دستگاه بسته بندی گرانول ۲۰ تا ۱۰۰۰ گرمی

۲۰ تا ۶۰ بسته در دقیقه) )

۱

۲۴۰ ۸۰۰۰۰۰۰۰ ۳

جمع

ردیف نام ماشین آلات و تجهیزات و وسایل

آزمایشگاهی

قیمت واهد هزینه کل

(ریال) (میلیون ریال)

۱ وانت نیسان ۹۰ ۹۰۰۰۰۰۰۰ ۱

۲ تریلر دستی ۱.۵ ۷۵۰۰۰۰ ۲

۹۱.۵ – –

هزینه کل

(میلیون ریال)

۱۰ ۱

۵ ۲

۸ ۳

۲۳

هزینه کل

(میلیون ریال)

۲۵ ۱

۲۰ ۲

۱۰ ۳

۲۰ ۴

۷۵

آموزش

-۸-۱ هزینه های قبل از بهره برداری:

ردیف شرح

تهیه طرح و نقشه های مربوطه

اخذ جواز تاسیس و سایر مجوزها

حقوق و دستمزد نگهبان در دوره سازندگی

جمع

-۷-۱ تجهیزات اداری و کارگاهی:

ردیف شرح

لوازم اداری(میز- صندلی- فایل- گوشی تلفن و …)

لوازم آشپزخانه

ابزار آلات کارگاهی (درصورت نیاز)

جمع

-۶-۱ وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه:

تعداد

جمع

ردیف شرح

هزینه کل

(میلیون ریال)

۱ زمین ۲۰۰

۲ محوطه سازی و ساختمانها ۱۱۵۹

۳ تاسیسات ۸۴

۴ وسایط نقلیه ۹۱.۵

۵ ماشین آلات و تجهیزات ۳۳۵.۰

۶ تجهیزات اداری و کارگاهی ۲۳

۷ هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده( ۵ % جمع بالا) ۹۴.۶۳

۸ هزینه های قبل از بهره برداری ۷۵

۲۰۶۲.۱۳

هزینه های ثابت طرح

جمع

ردیف شرح

۹.۲

مصرف سالیانه هزینه کل

(تن) ریالی(هزار ریال) ارزی (دلار) (میلیون ریال)

۱ انواع حبوبات ۷۳۵۰ ۷۰۰۰ ۱۰۵۰

۲ نشاسته گندم ۱۶۸۰.۰ ۴۰۰۰ ۴۲۰

۳ سلوفون ( و چاپ ) ۱۶۲ ۱۳۵۰۰ ۱۲

۴ کیسه ده کیلویی (عدد) ۲۸ ۰.۲ ۱۴۰۰۰۰

۹۲۲۰.۰ ۰ ۲۴۵۰۰.۲ ۱۴۱۴۸۲

-۲ هزینه های جاری طرح:

جمع

ردیف شرح

-۱-۲ مواد اولیه و بسته بندی:

هزینه واحد

حقوق ماهیانه حقوق سالیانه

(ریال) (میلیون ریال)

۱ مدیر طرح ۴۸ ۴۰۰۰۰۰۰ ۱

۲ کارمند مالی و اداری ۶۰ ۲۵۰۰۰۰۰ ۲

۳ انباردار ۳۰ ۲۵۰۰۰۰۰ ۱

۴ نگهبان و سرایدار ۲۴ ۲۰۰۰۰۰۰ ۱

۱۶۲ – ۵

۱۱۳.۴

۲۷۵.۴

حقوق ماهیانه حقوق سالیانه

(ریال) (میلیون ریال)

۱ مسئول فنی ۳۶ ۳۰۰۰۰۰۰ ۱

۲ کارگر ماهر ۷۹.۲ ۲۲۰۰۰۰۰ ۳

۳ کارگر ساده ۱۷۲.۸ ۱۸۰۰۰۰۰ ۸

۵ راننده ۲۴ ۲۰۰۰۰۰۰ ۱

۳۱۲ – ۱۳

۲۱۸.۴

۵۳۰.۴

۸۰۵.۸

جمع کل

جمع

جمع کل حقوق و مزایای پرسنل : تولیدی + غیر دولتی

ردیف شرح تعداد

جمع کل

جمع

مزایا و پاداش و حق بیمه کارفرما (معادل ۷۰ % جمع حقوق)

-۳-۲ حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی:

ردیف شرح

-۲-۲ حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی:

تعداد

مزایا و پاداش و حق بیمه کارفرما (معادل ۷۰ % جمع حقوق)

هزینه واحد هزینه کل

(ریال) (میلیون ریال)

۱ نفت سفید لیتر ۱.۶ ۲۰۰ ۸۰۰۰

۲ بنزین لیتر ۴.۸ ۸۰۰ ۶۰۰۰

۳ برق کیلووات ساعت ۱۵ ۲۰۰ ۷۵۰۰۰

۴ آب متر مکعب ۹ ۱۵۰۰ ۶۰۰۰

۵ روغن واسکازین لیتر ۰.۵ ۱۰۰۰۰ ۵۰

۳۰.۹ – –

ارزش دارایی

(میلیون ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ

۱ محوطه سازی و ساختمانها ۲۳.۱۸ ۲ ۱۱۵.۹ ۱۰ ۱۱۵۹

۲ تاسیسات و تجهیزات ۴.۲ ۵ ۱۰.۰۸ ۱۲ ۸۴

۳ وسایط نقلیه ۹.۱۵ ۱۰ ۱۸.۳ ۲۰ ۹۱.۵

۴ ماشین آلات و تجهیزات ۱۶.۷۵ ۵ ۳۳.۵ ۱۰ ۳۳۵

۵ تجهیزات اداری و کارگاهی ۲.۳ ۱۰ ۴.۶ ۲۰ ۲۳

۵۵.۵۸ – ۱۸۲.۳۸ –

تعمیر و نگهداری

جمع

-۵-۲ استهلاک و تعمیر و نگهداری:

ردیف شرح استهلاک

-۴-۲ هزینه سوخت و انرژی:

واحد

جمع

ردیف شرح مصرف سالیانه

هزینه

(میلیون ریال)

۱ مواد اولیه و بسته بندی ۹۲۲۰.۰۰

۲ حقوق و دستمزد ۸۰۵.۸۰

۳ سوخت و انرژی ۳۰.۹۰

۴ تعمیر و نگهداری ۵۵.۵۸

۵ استهلاک ۱۸۲.۳۸

۵۰۵.۶۱ ( ۶ پیش بینی نشده ( ۵%جمع ردیف ۱ الی ۴

۱۰۸۰۰.۲۷

هزینه

(هزار ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ

۱ مواد اولیه و بسته بندی ۹۲۲۰ ۱۰۰ ۰ ۰ ۹۲۲۰

۲ حقوق و دستمزد کارکنان ۲۴۲ ۳۰ ۵۶۴ ۷۰ ۸۰۶

۳ سوخت و انرژی ۲۵ ۸۰ ۶ ۲۰ ۳۱

۴ تعمیر و نگهداری ۴۴ ۸۰ ۱۱ ۲۰ ۵۶

۵ هزینه اداری و فروش ( ۱% فروش) ۱۲۳ ۱۰۰ ۰ ۰ ۱۲۳

۶ بیمه کارخانه(دو در هزار سرمایه ثابت) ۰ ۰ ۴ ۱۰۰ ۴

۷ پیش بینی نشده ۳۲۹ ۶۵ ۱۷۷ ۳۵ ۵۰۶

۸ استهلاک ۰ ۰ ۱۸۲ ۱۰۰ ۱۸۲

۹۹۸۲ – ۹۴۵ – ۱۰۹۲۷

هزینه ثابت هزینه متغیر

-۶-۲ جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید:

جمع

ردیف شرح

جدول هزینه های جاری طرح

جمع

ردیف شرح

هزینه کل

(هزار ریال)

۱ مواد اولیه ( ۲ ماه مواد اولیه و بسته بندی) ۱۵۳۶.۶۷

۱۶۰۵.۶۲

جمع

(میلیون ریال)

۱ سرمایه گذاری ثابت ۱۹۸۷.۱۳

۲ هزینه های قبل از بهره برداری ۷۵.۰۰

۳ سرمایه درگردش ۱۶۰۵.۶۲

جمع ۳۶۶۷.۷۵

ردیف هزینه های طرح

سرمایه در گردش:

جمع

ردیف شرح

۲

تنخواه گردان ( ۲۰ روز هزینه های تولید به جزء هزینه مواد

اولیه و بسته بندی) ۶۸.۹۵

جدول سرمایه گذاری:

جمع کل (میلیون ریال)

۷۷۷۰

نشاسته در بسته های ۲۵۰ گرمی ۴۴۸۰

میلیون ریال ۱۳۲۳.۱۰ سود ناویژه = – فروش سالیانه

میلیون ریال

میلیون ریال

میلیون ریال

مقدار (بسته)

۱۱۱۰۰۰۰

۱۶۰۰۰۰۰

انواع حبوبات در بسته های ۹۰۰ گرمی

سود ناویژه :

میلیون ریال =

هزینه های تولید سالیانه

۵۱۰۳.۳۹

– هزینه های اداری و فروش

۲۷۵.۴۰

۱۲۲.۵۰

محاسبه سود ویژه :

کسر می شود: هزینه های عملیاتی شامل:

سود ناویژه : ۱۳۲۳.۱۰

– حقوق و دستمزد پرسنل اداری

هزینه ثابت

۱-

هزینه متغیر

فروش کل

میزان فروش در نقطه سر به سر :

= قیمت تمام شده واحد محصول

۱۰۰× = درصد % ۴۱.۷

=

جمع هزینه های سالیانه تولید

ظرفیت سالیانه تولید

شرح

کل درآمد فروش ۱۲۲۵۰

هزینه متغیر تولید- فروش

۳ – قیمت تمام شده هر واحد تولید:

۴ – قیمت فروش کالا :

ریال

هزینه ثابت تولید

۷۸۱۰.۵۱

۱۲۲۵۰

محاسبه نقطه سر به سر :

۷۰۰۰

۲۸۰۰

ارزش واحد (ریال)

میلیون ریال

میلیون ریال

میلیون ریال

میلیون ریال ۲۹۴۳.۵۲

میلیون ریال ۲۷۲۳.۶۴

۲۲.۲%

ارزش افزوده خالص =( استهلاک قبل از بهره برداری + استهلاک دارائیها)-(ارزش افزوده ناخالص)

= ارزش افزوده ناخالص به فروش

= ارزش افزوده خالص به فروش

= درصد % ۲۴.۰

ارزش افزوده خالص

فروش کل

ارزش افزوده ناخالص

ارزش افزوده ناخالص :

ارزش افزوده ناخالص =( تعمیر و نگهداری + سوخت و انرژی + مواد اولیه و بسته بندی)-(فروش کل)

فروش کل

درصد =

سرمایه گذاری ثابت

دوره بازگشت سرمایه :

= سال ۲.۲

سرمایه گذاری ثابت طرح

سود ویژه قبل از کسر مالیات

– سود ویژه قبل از کسر مالیات ۸۸۷.۷۰

نرخ بازدهی سرمایه :

= درصد % ۴۴.۷

سود ویژه قبل از کسر مالیات

سود عملیاتی : ۹۲۵.۲۰

کسر می شود: هزینه های غیرعملیاتی شامل:

– استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری (دو ساله) ۳۷.۵۰

طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی به ظرفیت ۱۴۰۰ تن مواد غذایی گرانول

بسمه تعالی وزارت تعاون معاونت طرح و برنامه دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی به ظرفیت۱۴۰۰ تن بسته بندی مواد غذایی گرانول در سال تهیه شده در سال ۱۳۸۵

خلاصه طرح:موضوع طرح:دستگاه صادره کننده مجوز:

ظرفیت اسمی تولیدات: ۱۴۰۰ تن

نوع تولیدات: انواع حبوبات و نشاسته بسته بندی شده

تعداد شاغلین: ۱۸ نفر

سرمایه گذاری کل طرح: ۳۶۶۷.۷۵ میلیون ریال

سرمایه گذاری ثابت: ۲۰۶۲.۱۳ میلیون ریال

سرمایه در گردش: ۱۶۰۵.۶۲ میلیون ریال

درآمد سالیانه: ۱۲۲۵۰.۰۰ میلیون ریال

سود ویژه: ۸۸۷.۷۰ میلیون ریال

دوره بازگشت سرمایه: ۲.۲ سال

نرخ بازدهی سرمایه: % ۴۴.۷ درصد

مشخصات سرمایه گذاری طرح:تولید و بسته بندی مواد غذاییوزارت صنایع و معادنمقدمه:بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرارگرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالامی بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.

نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز . Promotive و نقش Protectiveبرمیاید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگیهای ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است بااجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی ، محصولات غذایی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.همچنین با توجه به بازار تقاضای مطلوب داخلی برای انواع ادویه جات ، حبوبات و سایرمحصولات غذایی گرانول یا پودری ، لزوم توجه بیشتر به بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت دسترسی ( عرضه ) و نگهداری مشخص تر میشود. ضمن اینکه پرداختن به این موضوع دارایت وجیه مناسب اقتصادی بوده و با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.