طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت۱۰۰۰ تن در سال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل پی دی اف
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت۱۰۰۰ تن در سال دارای ۱۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت۱۰۰۰ تن در سال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت۱۰۰۰ تن در سال۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت۱۰۰۰ تن در سال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت۱۰۰۰ تن در سال :

بسمه تعالی

وزارت تعاون

معاونت طرح وبرنامه

دفتر امور اقتصادی وتسهیلات بانکی

طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت

۱۰۰۰ تن در سال

تهیه شده در سال ۱۳۸۵

۱

خلاصه طرح :

موضوع طرح : تولید ماکارونی با ظرفیت ۱۰۰۰ تن در سال

نوع تولیدات : ماکارونی

تعداد شاغلین : ۱۴ نفر

مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال)

سرمایه گذاری کل طرح : ۴۴۱۰

سرمایه گذاری ثابت : ۴۰۲۰

سرمایه در گردش : ۱۵۰

در آمد سالیانه: ۳۵۰۰

سود ویژه : ۹۶۹

دوره بازگشت سرمایه : ۵۰ ماه

% نرخ باز دهی سرمایه : ۲۴

۲

مقدمه :

فراورده های ماکارونی به دو نوعند :

-۱ فراورده های ماکارونی ساده

-۲ فراورده های مارونی تخم مرغ دار

فراورده های مارونی به دونوع توپر وتوخالی نیز دسته بندی میشوند

فراورده های مارونی توپر

از فراورده های ماکارونی توپر می توان :

۰میلی متر است و / ۰ تا ۸ / -۱ ورمشیل یا رشته فرنگی که قطرش بین ۵

خود به سه نوع ورمیشل راست ، ورمشیل پیچ خورده و ورمیشل

پراکنده تقسیم بندی میشود.

۳

-۲ اسپاگتی که از متداولترین فراورده های ماکارونی است که قطر آن

۲ میلی متر است به دو نوع اسپاگتی کوتاه و اسپاگتی / ۱ تا ۵ / حدود ۵

بلند تقسیم بندی می شود .

-۳ نودل که یکی دیگر از فراورده های ماکارونی است به صورت

۰ میلی متر و به / نوارهای محکمی می باشند به ضخامت حدود ۸

عرض متفاوت نودلها به انواع ، نودل راست ، نودل پیچ خورده و

نودل پراکنده تقسیم بندی میشود.

-۴ انواع مخصوص این فراورده های ماکارونی به اشکال گوناگون مثل

خربزه ، ستاره ، برنج، و غیره تهیه میشوند و معمولا” از این انواع

برای تهیه سوپ استفاده میشود.

۴

فراورده های ماکارونی توخالی:

-۱ فراورده هایی که کاملا شبیه اسپاگتی است با این تفاوت که در میان آن

حفره ای وجود دارد واندازه قطر خارجی آن ۴ تا ۵ میلیمتر است

-۲ البازو : نوع دیگر فراورده های ماکارونی توخالی است که بصورت کوتاه

بریده می شود ومتداولترین آن بین ۴ تا ۶ میلی متر ضخامت دارد وقطر

جداره آن ۱ میلی متر است

۵

نحوه ساخت ماکارونی

فراورده های ماکارونی از مخلوط کرد ن آرد مخصوص با اآب بدست می آیند بدین

طریق خمیر حاصل میگردد در نهایت قالب گیری میشود وبه اشکال مختلف در می آید.

ماکارونی به عنوان یک محصول خشک شناخته می شود اما درکشور هایی مثل ایتالیا از

ماکارونی قبل از خشک شدن نیز استفاده می کنند .

فراورده های ماکارونی معمولا در حدی خشک می شوند که رطوبط آنهابه ۱۳ درصد

برسد .

ارزش غذایی ماکارونی :

هرکیلو از فراورده های ماکارونی ۳۵۰۰ کالری انرژی ذخیره دارد (توجه داشته باشید

بدن انسان حدود ۳۲۰۰ کالری انرژی در روز نیاز دارد) و حاوی ۱۲ % پرتئین می باشد

وبطور متوسط ۷۰۰ گرم ماکارونی می تواند نیاز پروتئین روزمره انسان را تامین کند .

۶

افزوده می B برای افزایش ارزش غذایی ماکارونی معمولا به آن ویتامین های گروه

شود ( شیر وسویا و گلوتن به ماده آن افزوده می شود )

رنگ :

از فراورده های رنگی گیاهی که میتوان برای رنگ ماکارونی به آن افزود می توان

سافرون آناتو را نام برد

افزودنی های دیگر

مهم ترین عامل در تو لید ماکارونی مرغوب ، استفاده از سمولینای یکنواخت است . از

جمله مواد دیگر، می توان نمک ، به ازائ هر صد کیلوگرم سمولینا یک تا دو کیلو گرم

افزود پودر اسفناج وتخم مرغ نیز از ادیگر افزودنیها هستند .

۷

فرایند تولید :

پرس مخلوط آب و ارد الک آرد سه صفر

چرخ حمل ماکارونی گرمخانه برش وبسته بندی انبار محصول

۸

-۱ سرمایه گذاری ثابت طرح :

-۱-۱ زمین محل اجرای طرح :

متراژ زمین قیمت واحد (ریال ) قیمت کل ( میلیون ریال )

۲۱۰۰ ۳۰۰۰۰۰ ۷۰۰۰

-۲-۱ محوطه سازی :

ردیف شرح مساحت

(مترمربع)

هزینه واحد

( ریال )

هزینه کل

(میلیون ریال)

۷۰ ۱۰۰۰۰ ۱ خاکبرداری و تسطیح ۷۰۰۰

۱۷۰ ۲۵۰۰۰۰ ۲ حصار کشی ۶۸۰

۶۰ ۳۰۰۰۰ ۳ فضای سبز ، خیابان کشی ۲۰۰۰

جمع ۳۰۰

-۱-۳ ساختمانها :

ردیف شرح مساحت زیربنا

(مترمربع)

هزینه واحد هزینه کل

(میلیون ریال )

۲۴۰ ۸۰۰۰۰۰ ۱ سالن تولید ۳۰۰

۱۲۰ ۸۰۰۰۰۰ ۲ انبارها ۱۵۰

۳ ساختمان اداری و

سرویس ها

۲۴۰ ۱۲۰۰۰۰۰ ۲۰۰

۳۰ ۱۰۰۰۰۰ ۴ نمازخانه ۳۰

۱۲۰ ۱۲۰۰۰۰۰ ۵ آزمایشگاه ۱۰۰

۵۰ ۱۰۰۰۰۰۰ ۶ نگهبان وسرایدار ۵۰

جمع ۸۰۰

۱۱۰۰= ۸۰۰ + ساختمان ومحوطه سازی = ۳۰۰

۹

۱-۴ : تاسیسات و تجهیزات :

ردیف شرح هزینه کل

(میلیون ریال)

۱ برق رسانی(حق انشعاب نصب تابلوها و

ترانس کابل کشی و سیم کشی های مربوطه)

۸۰

۲ آبرسانی(حق انشعاب ولوله گذاری و…) ۴۰

۳ گاز رسانی(حق انشعاب ولوله گذاری و…) ۱۰

۴ امتیاز خط تلفن ۲۰

۵ ایمنی واطفا حریق ۵۰

۶ وسایل سرمایش وگرمایش ۱۰

۷ مخازن ذخیره سوخت و آب ۶۰

۸ سیستم بخار: براورد تعدادوظرفیت دیگهای

بخار

۳۰

جمع ۳۰۰

۱۰

۱-۵ – ماشین الات وتجهیزات و وسایل آزمایشگاهی:

ردیف نام ماشین آلات وتجهیزات و

وسایل ازمایشگاهی

تعداد هزینه واحد

(ریال )

هزینه کل

(میلیون ریال)

۷۰ ۷۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱ دستگاه پرس ۱۴ الکترود ماکارونی ۱

۱۰ ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ۲ الک و آرد کش ۱

۱۰ ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ۳ پمپ وکیوم آبی بزرگ ۱

۲۰ ۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ۴ قیچی اتوماتیک دولیه با بار کامل ۱

۲۰ ۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ۵ قالبشور تمام اتوماتیک ۱

۵ ۵,۰۰۰,۰۰۰ ۶ اره ماکارونی بر ۱

۱۵ ۱۵,۰۰۰,۰۰۰ ۷ دستگاه فرم زن گوش ماهی ۱

۳۰ ۲,۰۰۰,۰۰۰ ۸ قالب ۱۵

۸ ۸,۰۰۰,۰۰۰ ۹ میز برش ۱

۲۰ ۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱۰ ترازو پانصد کیلویی ۱

۱۰۰ ۱۱ وسایل و تجهیزات آزمایشگاه ۱سری ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰

۱۰ ۱۲ وسایل بسته بندی ۱سری ۱۰,۰۰۰,۰۰۰

جمع ۳۰۰

-۱-۶ وسایط نقلیه ووسایل حمل ونقل داخل کارخانه :

ردیف شرح تعداد هزینه واحد

(ریال )

هزینه کل

(میلیون ریال)

۲۰ ۲۰۰,۰۰۰ ۱ تریلی حمل ماکارونی ۱۰۰

۸۰ ۸۰,۰۰۰,۰۰۰ ۲ وانت سایپا ۱

جمع ۱۰۰

۱۱

-۱-۷ تجهیزات اداری وکارگاهی

ردیف شرح هزینه کل (میلیون ریال )

۱ لوازم اداری (میز- صندلی – فایل – گوشی

تلفن و…)

۴۰

۲ لوازم آشپزخانه ۲۰

۳ ابزار آلات کارگاهی ( درصورت نیاز) ۲۰

جمع ۸۰

-۱-۸ هزینه های قبل از بهره برداری :

ردیف شرح هزینه کل (میلیون ریال )

۱ تهیه طرح ونقشه های مربوطه ۲۰

۲ اخذ مجوز تاسیس وسایر مجوزها ۱۴

۳ حقوق ودستمزد نگهبان در دوره سازندگی ۴۸

۴ راه اندازی آزمایشی ( معادل ده روز مواد

اولیه- سوخت و انرژی ودستمزد

۶۸

جمع ۱۵۰

۱۲

جدول هزینه های ثابت طرح :

ردیف شرح هزینه کل (میلیون ریال )

۱ زمین ۱۲۰۰

۲ محوطه سازی و ساختمان ۱۱۰۰

۳ تاسیسات وتجهیزات ۳۰۰

۴ وسایط نقلیه ۱۰۰

۵ ماشین الات و تجهیزات ۳۰۰

۶ تجهیزات اداری وکارگاهی ۸۰

۷ متفرقه و پیش بینی نشده ۴۰

۸ هزینه های قبل از بهره برداری ۱۵۰

جمع ۴۱۷۰

۱۳

-۲ هزینه های جاری طرح

۱-۲ – مواد اولیه وبسته بندی :

ردیف هزینه واحد

مواداولیه وبسته بندی مصرف سالیانه

تن ریالی ارزی

هزینه کل

(میلیون ریال)

۸۰۰ — ۸۰۰۰۰۰ ۱ آرد مخصوص ماکارونی ۱۰۰۰

— ۱۲۰۰۰۰۰۰ ۲/ ۲ سلوفان معمولی ۵

۳۰

۶۰ — ۲۴۰۰۰۰۰۰ ۲/ ۳ سلوفان اعلا ۵

۵۰ — ۴ کارتن ۵۰۰۰ عدد ۱۰۰۰

۱ — ۵ کلر ۲۰۰ کیلو ۵۰۰۰

جمع ۹۴۱

۲-۲ – حقوق ودستمزد پرسنل غیر تولیدی:

ردیف شرح تعداد حقوق ماهیانه

(ریال )

حقوق سالیانه

(میلیون ریال)

۴۸ ۴۰۰۰۰۰۰ ۱ مدیر عامل ۱

۳۶ ۳۰۰۰۰۰۰ ۲ مدیر فروش ۱

۲۴ ۲۰۰۰۰۰۰ ۳ راننده و تدارکات ۱

۲۴ ۲۰۰۰۰۰۰ ۴ سرایدار و نگهبان ۱

۳۰ ۲۵۰۰۰۰۰ ۵ حسابدار و امور اداری ۱

۲۷ ۲۲۵۰۰۰۰ ۶ تکنسین آزمایشگاه ۱

۱۸۹ جمع حقوق ۶

مزایا وپاداش وحق بیمه کارفرما (معادل ۷۰ % جمع حقوق) ۱۳۲

جمع کل ۳۲۱

۱۴

۲-۳ – حقوق ودستمزد پرسنل تولیدی:

ردیف شرح تعداد حقوق ماهیانه

(ریال )

حقوق سالیانه

(میلیون ریال)

۴۲ ۳۵۰۰۰۰۰ ۱ مدیر کارگاه ۱

۳۳ ۲۷۵۰۰۰۰ ۲ تکنسین مکانیک ۱

۱۴۴ ۲۰۰۰۰۰۰ ۳ کارگر ساده ۶

۲۱۹ جمع حقوق ۸

مزایا وپاداش وحق بیمه کارفرما (معادل ۷۰ % جمع حقوق) ۱۵۳

جمع کل ۳۷۲

جمع کل حقوق ومزایای پرسنل :

۶۹۳ = ۳۲۱+ تولیدی + غیر تولیدی = ۳۷۲

۲-۴ – هزینه سوخت وانرژی

ردیف شرح واحد مصرف

سالیانه

هزینه واحد

(ریال)

هزینه کل

(میلیون ریال)

۳۹۰ ۱۳۰۰ ۱ برق مصرفی کیلو وات ساعت ۳۰۰۰۰۰

۲ ۵۰۰ ۲ آب مصرفی متر مکعب ۴۰۰۰

سوخت مصرفی :

۱۲ ۲۰۰ ۳ گازوئیل لیتر ۶۰۰۰۰

۶ ۸۰۰ ۴ بنزین لیتر ۷۵۰۰

جمع ۴۱۰

۱۵

-۲-۵ استهلاک وتعمیر ونگهداری :

ردیف شرح ارزش داریی استهلاک تعمیرو نگهداری

(میلیون ریال)

درصد مبلغ درصد مبلغ

۲۲ ۲ ۱۱۰ ۱۰ ۱ ساختمان ۱۱۰۰

۱۵ ۵ ۳۶ ۱۲ ۲ تاسیسات ۳۰۰

۱۰ ۱۰ ۲۰ ۲۰ ۳ وسایط نقلیه ۱۰۰

۱۵ ۵ ۳۰ ۱۰ ۴ ماشین آلات وتجهیزات ۳۰۰

۸ ۱۰ ۱۶ ۲۰ ۵ تجهیزات اداری ۸۰

۷۰ —- جمع ۲۱۲

جدول هزینه های جاری طرح

ردیف شرح هزینه کل (میلیون ریال )

۱ مواد اولیه وبسته بندی ۹۴۱

۲ حقوق و دستمزد ۶۹۳

۳ سوخت و انرژی ۴۱۰

۴ تعمیر ونگهداری ۷۰

۵ استهلاک ۲۱۲

۶ هزینه اداری وفروش ( ۱% فروش) ۳۵

۷ پیش بینی نشده ۸۹

جمع ۲۴۶۰

۱۶

جدول هزینه های ثابت ومتغیر تولید

ردیف شرح هزینه هزینه ثابت هزینه متغیر

(میلیون ریال)

درصد مبلغ درصد مبلغ

۹۴۱ ۱۰۰ ۰ ۰ ۱ مواد اولیه وبسته بندی ۹۴۱

۲ حقوق ودستمزد کارکنان

تولیدی

۱۱۲ ۳۰ ۲۶۰ ۷۰ ۳۷۲

۳۲۸ ۸۰ ۸۲ ۲۰ ۳ سوخت وانرژی ۴۱۰

۵۶ ۸۰ ۱۴ ۲۰ ۴ تعمیر ونگهداری ۷۰

۶ بیمه کارخانه (دودرهزار

سرمایه ثابت)

۰ ۰ ۸ ۱۰۰ ۸۰

۵۷ ۶۵ ۳۰ ۳۵ ۷ پیش بینی نشده ۸۷

۰ ۰ ۲۱۲ ۱۰۰ ۸ استهلاک ۲۱۲

۱۴۹۴ — ۶۰۶ — جمع ۲۱۰۰

۱۷

سرمایه در گردش:

ردیف شرح هزینه کل

(میلیون ریال )

۱ مواد اولیه ( ۲ ماه مواد اولیه وبسته

بندی)

۱۵۷

۲ تنخواه گردان ( ۲۰ روز هزینه تولید

بجز هزینه مواد وبسته بندی)

۸۳

جمع ۲۴۰

جدول سرمایه گذاری

هزینه های ثابت طرح جمع (میلیون ریال)

سرمایه گذاری ثابت ۴۰۲۰

هزینه های قبل از بهره برداری ۱۵۰

سرمایه در گردش ۲۴۰

جمع ۴۴۱۰

۱۸

-۳ ظرفیت تولید : ۱۰۰۰ تن

-۴ قیمت فروش واحد : ۳۵۰۰۰۰۰ ریال

-۵ فروش کل : ۳۵۰۰ میلیون ریال

-۶ قیمت تمام شده هر واحد تولید : ۲۴۶۰۰۰۰ ریال

-۷ محاسبه نقطه سربه سر :

هزینه متغیرتولید- فروش)/هزینه ثابت تولید} )}× درصد نقطه سربه سر= ۱۰۰

{ ۶۰۶ ÷( 3500-1494 )}×100=%30

-۸ میزان فروش در نقطه سربه سر :

هزینه ثابت تولید ÷ { هزینه متغیر)- ۱ ÷ فروش در نقطه سر به سر={(فروش کل

۶۰۶ ÷{1-(1494 ÷ 3500 )}= 1057

۳۵۰ = هزینه تولید- فروش کل -۲۱۰۰ = -۹ سود ناویژه : ۱۴۰۰

-۱۰ محاسبه سود ویژه :

سود ناویژه : ۱۴۰۰

کسر می شود هزینه های عملیاتی :

( حقوق ودستمزد پرسنل اداری ( ۳۲۱

( هزینه اداری وفروش ( ۳۵

( هزینه های عملیاتی ( ۳۵۶

۱۹

سودعملیاتی ۱۰۴۴

کسر میشود هزینه های غیر عملیاتی شامل:

( استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری (دوساله ) ( ۷۵

سود ویژه قبل از کسر مالیات ۹۶۹

-۱۱ نرخ برگشت سرمایه :

سودویژه ÷ 969 = سرمایه گذاری ثابت ÷ 4020 = % 24

-۱۲ دوره برگشت سرمایه: ۵۰ ماه

طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت ۱۰۰۰ تن در سال

بسمه تعالی وزارت تعاون معاونت طرح وبرنامه دفتر امور اقتصادی وتسهیلات بانکی طرح توجیهی تولید ماکارونی با ظرفیت۱۰۰۰ تن در سال

خلاصه طرح :موضوع طرح : تولید ماکارونی با ظرفیت ۱۰۰۰ تن در سال

نوع تولیدات : ماکارونی تعداد شاغلین : ۱۴ نفر

مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال)

سرمایه گذاری کل طرح : ۴۴۱۰

سرمایه گذاری ثابت : ۴۰۲۰

سرمایه در گردش : ۱۵۰

در آمد سالیانه: ۳۵۰۰

سود ویژه : ۹۶۹

دوره بازگشت سرمایه : ۵۰ ماه

% نرخ باز دهی سرمایه : ۲۴۲

مقدمه :فراورده های ماکارونی به دو نوعند :-

۱ فراورده های ماکارونی ساده-

۲ فراورده های مارونی تخم مرغ دارفراورده های مارونی به دونوع توپر وتوخالی نیز دسته بندی میشوندفراورده های مارونی توپراز فراورده های ماکارونی توپر می توان :۰میلی متر است و / ۰ تا ۸ / -۱ ورمشیل یا رشته فرنگی که قطرش بین ۵خود به سه نوع ورمیشل راست ، ورمشیل پیچ خورده و ورمیشل پراکنده تقسیم بندی میشود.

۳-۲ اسپاگتی که از متداولترین فراورده های ماکارونی است که قطر آن۲ میلی متر است به دو نوع اسپاگتی کوتاه و اسپاگتی / ۱ تا ۵ / حدود ۵بلند تقسیم بندی می شود .-۳ نودل که یکی دیگر از فراورده های ماکارونی است به صورت۰ میلی متر و به / نوارهای محکمی می باشند به ضخامت حدود ۸عرض متفاوت نودلها به انواع ، نودل راست ، نودل پیچ خورده ونودل پراکنده تقسیم بندی میشود.-

۴ انواع مخصوص این فراورده های ماکارونی به اشکال گوناگون مثل خربزه ، ستاره ، برنج، و غیره تهیه میشوند و معمولا” از این انواع برای تهیه سوپ استفاده میشود.

۴فراورده های ماکارونی توخالی:-

۱ فراورده هایی که کاملا شبیه اسپاگتی است با این تفاوت که در میان آنحفره ای وجود دارد واندازه قطر خارجی آن ۴ تا ۵ میلیمتر است-

۲ البازو : نوع دیگر فراورده های ماکارونی توخالی است که بصورت کوتاه بریده می شود ومتداولترین آن بین ۴ تا ۶ میلی متر ضخامت دارد وقطرجداره آن ۱ میلی متر است۵نحوه ساخت ماکارونی فراورده های ماکارونی از مخلوط کرد ن آرد مخصوص با آب بدست می آیند بدین طریق خمیر حاصل میگردد در نهایت قالب گیری میشود وبه اشکال مختلف در می آید.ماکارونی به عنوان یک محصول خشک شناخته می شود اما درکشور هایی مثل ایتالیا ازماکارونی قبل از خشک شدن نیز استفاده می کنند .فراورده های ماکارونی معمولا در حدی خشک می شوند که رطوبت آنهابه ۱۳ درصدبرسد

.ارزش غذایی ماکارونی :هرکیلو از فراورده های ماکارونی ۳۵۰۰ کالری انرژی ذخیره دارد (توجه داشته باشیدبدن انسان حدود ۳۲۰۰ کالری انرژی در روز نیاز دارد) و حاوی ۱۲ % پرتئین می باشدوبطور متوسط ۷۰۰ گرم ماکارونی می تواند نیاز پروتئین روزمره انسان را تامین کند .۶ برای افزایش ارزش غذایی ماکارونی معمولا به آن ویتامین های گروه bافزوده می شود ( شیر وسویا و گلوتن به ماده آن افزوده می شود )رنگ :از فراورده های رنگی گیاهی که میتوان برای رنگ ماکارونی به آن افزود می توان سافرون آناتو را نام بردافزودنی های دیگرمهم ترین عامل در تو لید ماکارونی مرغوب ، استفاده از سمولینای یکنواخت است . ازجمله مواد دیگر، می توان نمک ، به ازائ هر صد کیلوگرم سمولینا یک تا دو کیلو گرم افزود پودر اسفناج وتخم مرغ نیز از ادیگر افزودنیها هستند .

۷فرایند تولید :پرس مخلوط آب و ارد الک آرد سه صفرچرخ حمل ماکارونی گرمخانه برش وبسته بندی انبار محصول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.