مقاله فتق منفرد دیسک گردنی: راهکاری در مورد زمان و نحوه استفاده از فیوژن قدامی و وسیله گذاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فتق منفرد دیسک گردنی: راهکاری در مورد زمان و نحوه استفاده از فیوژن قدامی و وسیله گذاری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فتق منفرد دیسک گردنی: راهکاری در مورد زمان و نحوه استفاده از فیوژن قدامی و وسیله گذاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فتق منفرد دیسک گردنی: راهکاری در مورد زمان و نحوه استفاده از فیوژن قدامی و وسیله گذاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فتق منفرد دیسک گردنی: راهکاری در مورد زمان و نحوه استفاده از فیوژن قدامی و وسیله گذاری :

مقاله فتق منفرد دیسک گردنی: راهکاری در مورد زمان و نحوه استفاده از فیوژن قدامی و وسیله گذاری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research) از صفحه ۱۶۳ تا ۱۷۰ منتشر شده است.
نام: فتق منفرد دیسک گردنی: راهکاری در مورد زمان و نحوه استفاده از فیوژن قدامی و وسیله گذاری
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فتق دیسک گردنی
مقاله روش جراحی از قدام
مقاله معیار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: فتق منفرد دیسک گردنی که موجب گردن درد و علایم عصبی می شود، مشکل ناشایعی نیست. در طول قرن بیستم روش های کارآمد و پیشرفته ای با نتایج موفقیت آمیز ابداع شد. سوال حل نشده اصلی در مورد معیارهای انجام فیوژن (گذاشتن پیوند بین دو مهره) با یا بدون وسیله گذاری می باشد.
مواد و رو شها: در این روش ما با طراحی یک پرسش نامه آنرا در اختیار جراحان مغز و اعصاب با حداقل سابقه کار ۱۲ سال در زمینه دیسک های گردنی به جم عآوری اطلاعات پرداختیم.
یافته ها: ۱۴۸ پرسش نامه بین جراحان اعصاب توزیع شد که ۱۲۰ پرس شنامه در نهایت جمع آوری شد. متوسط سنی جراحان اعصاب ۵۱ سال و متوسط مدت اشتغال آنها ۱۶۹ سال بود. ۱۰ جراح اعصاب (۸%) ذکر کردند که همیشه از فیوژن (با یا بدون وسیله) استفاده می کنند و ۶ نفر (۵%) اظهار داشتند که هیچ وقت از فیوژن استفاده نم یکنند ولی ۱۰۴ جراح (۸۷%) بر اساس معیارهای تجربی خود، از فیوژن به شکل گرافت و وسیله (FGI) استفاده می کردند. بیشتر مطالعه شوندگان، از میان ابزارها، ابزار autograft و استفاده همزمان از cage بیشترین طرفدار را داشت.
نتیجه گیری: اکثرا جراحان مغز و اعصاب بیماران در زیر ۴۰ سال توصیه به انجام فیوژن با استفاده از گرافت دارند. در سنین بالای ۷۰ سال توصیه به انجام فیوژن نمی شود. در سنین بین ۴۰ تا ۷۰ سال، بر اساس معیارهایی چون شغل، یافته هایی چون شغل یافته های معاینات و یافته های تصویر برداری تصمیم گیری شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.