مقاله معرفی Hipparion iranica از منطقه مراغه (شمال غرب ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی Hipparion iranica از منطقه مراغه (شمال غرب ایران) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی Hipparion iranica از منطقه مراغه (شمال غرب ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی Hipparion iranica از منطقه مراغه (شمال غرب ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی Hipparion iranica از منطقه مراغه (شمال غرب ایران) :

مقاله معرفی Hipparion iranica از منطقه مراغه (شمال غرب ایران) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه ۶۳ تا ۷۰ منتشر شده است.
نام: معرفی Hipparion iranica از منطقه مراغه (شمال غرب ایران)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هیپاریون
مقاله هیپاریون ایرانیکا
مقاله بیومتری
مقاله آرواره زیرین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: مطالعه بر روی فون مهره داران کلاسیک میوسن پسین مراغه توسط نویسندگان در سال های اخیر و حفاری ها و اکتشافات انجام شده منجر به استخراج نمونه های متعددی از خانواده های مختلف به ویژه انواع هیپاریون ها انجامید. با مطالعه و بررسی های انجام شده و مقایسه با سایر نمونه های گذشته و جدید و بیومتری دقیق از خصوصیات و جزییات دندان ها و آرواره زیرین مشخصات یک نمونه هیپاریون جدید برای اولین بار به دست آمد. با توجه به لزوم شناخت آن، نمونه مذکور Hipparion iranica نامگذاری گردید و از لحاظ فسیل شناسی مهره داران حایز اهمیت می باشد.
هدف: اندازه گیری وبیومتری زایده های نقوش دندانی در فک زیرین و نیز بیومتری فک زیرین نمونه استخراج شده، نتایجی به دست آمد که با سایر نمونه های هیپاریون تفاوت داشت. به همین جهت از نظر مشخصات گونه ای با سایرین می تواند معرف نمونه جدیدی باشد.
روش بررسی:با استفاده از روش استاندارد Eisnmann (1988) وMacfadden (1984) بیومتری انجام شده است.
نتایج: مطالعات صورت گرفته نشان داد نمونه مورد نظر از لحاظ اندازه و زواید نقوش دندانی در دندان های فک زیرین ونیز آرواره زیرین با سایر نمونه های مطالعه شده تفاوت داشت. بنابراین شایسته است جهت شناخت بهتر آن هیپاریون ایرانیکا معرفی گردد. افزون بر آن مشخص شد که فون فسیلی شمال غرب ایران با فون های اروپای مرکزی- غربی، شمال و شرق آفریقا، جزایر ایتالیایی، یونان وترکیه، بالکان و قفقاز و نیز شرق آسیا مشابهت دارد.
نتیجه گیری: ازگزارش نمونه مطالعه شده توسط مولفین مشخص می گردد که شرایط آب و هوایی و پالئواکولوژی شمال غرب ایران علاوه بر شباهت با سایر فون های فسیلی میوسن پسین دارای اختلافات جزیی شرایط زیستی بوده که از میوسن میانی شروع و تا کواترنر ادامه داشته است. این تغییرات آب و هوایی منطقه ای باعث گونه زایی، حذف گونه ها و یا تغییرات مرفولوزی و ژنتیکی در گونه ها راسبب شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.