گزارش کارآموزی اهمیت و نقش ارتباطات و مخابرات در جامعه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش کارآموزی اهمیت و نقش ارتباطات و مخابرات در جامعه دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کارآموزی اهمیت و نقش ارتباطات و مخابرات در جامعه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز گزارش کارآموزی اهمیت و نقش ارتباطات و مخابرات در جامعه۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کارآموزی اهمیت و نقش ارتباطات و مخابرات در جامعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کارآموزی اهمیت و نقش ارتباطات و مخابرات در جامعه :

گزارش کارآموزی اهمیت و نقش ارتباطات و مخابرات در جامعه در ۳۴ صفحه ورد قابل ویرایش

گزارش کارآموزی اهمیت و نقش ارتباطات و مخابرات در جامعه
فهرست

۱ـ اهمیت و نقش ارتباطات و مخابرات در جامعه……………….۱

۲ـ تاریخچه ی مخابرات…………………………………………..۲

۳ـ تأسیس شرکت مخابرات استان مرکزی ………………………۲

۴ـ تشکیلات کلی شرکت مخابرات………………………………..۳

ـ معاونت توسعه و مهندسی………………………………………………..۳

ـ مدیریت مخابرات مرکز استان…………………………………………….۳

ـ مدیریت اداری و تدارکاتی……………………………………………….۳

ـ معاونت نگهداری و بهره برداری………………………………………….۳

ـ مدیریت مالی و اقتصادی………………………………………………..۳

ـ واحد بازرسی و رسیدگی به شکایات ( تلفن ۲۲۴۴۴۴۱ )…………………………۴

ـ واحد روابط عمومی……………………………………………………۴

۵ـ نمودار سازمانی شرکت مخابرات استان مرکزی……………۵

۶ـ خدمات قابل ارائه در مراکز تلفن……………………………..۶

۷ـ سیم کشی………………………………………………………..۶

ـ سیم کشی خارجی………………………………………………………۶

ـ سیم کشی داخلی……………………………………………………….۶

۸ـ تلفن همگانی…………………………………………………….۷

۹ـ سرویسهای ویژه تلفنی………………………………………….۸

۱۰ـ عوامل قطع تلفن توسط مخابرات…………………………….۸

۱۱ـ مرکز اطلاعات ۱۱۸…………………………………………۸

۱۲ـ دبیت کارت(DEBIT CAR) …………………………….9

۱۳ـ خدمات اینترنت……………………………………………….۹

۱۴ـ تلفن گویای ۱۳۵……………………………………………۱۰

۱۵ـ جایگاه اینترنت www.tciarak.ir ……………………….10

۱۶ـ شبکه چیست؟………………………………………………..۱۱

ـ فوائد شبکه سازی………………………………………………..۱۱

ـ شبکه کامپیوتر در مخابرات…………………………………………۱۴

۱۷- کارت گرافیک……………………………………………۱۵

۱۸ـ کارتهای صدا(Sound Cards) ……………………..17

۱۹ـ کارتهای مودم……………………………………………۱۸

۲۰ـ چاپگرها(Printer) …………………………………….21

۲۱ـ اسکنرها(Scaner) …………………………………….22

۲۲ـ انواع فن………………………………………………….۲۳

۲۳ـ صفحه کلید……………………………………………….۲۳

۲۴ـ ماوس…………………………………………………….۲۴

۲۵ـ مونیتورها(Monitors) ………………………………..25

۲۶ـ پارتیشن بندی هارد دیسک نو…………………………….۲۷

۲۷ـ ویژوال بیسیک…………………………………………….۲۹

۲۸ـ مربوط به ویژوال بیسیک…………………………۲۹

۱ـ اهمیت و نقش ارتباطات و مخابرات در جامعه

واکنش هر موجود زنده در برابر محیط و اجتماع خود بر اساس یک سلسله اطلاعات صورت می گیرد و این اطلاعات فراهم نمی گردد جز با برقراری ارتباط با محیط و همنوع خویش . بدین ترتیب هرچه امکانات ارتباطی وسیع تر و پیشرفته تر باشد دستیابی به منابع اطلاعاتی افزونتر خواهد بود و به تبع داشتن اطلاعات غنی ، فرد یا جامعه را دارای پویایی و تحرک سریعتر و معقول تری می نماید .

دستیابی به اطلاعات صحیح ، مطمئن و سریع در اتخاذ تصمیم گیری ها از اعتبار بالایی برخوردار است که در نتیجه ، ارتباط سالمی را طالب است . غالباً برقراری ارتباط و کسب اطلاعات خارج از قلمرو مشاهده مستقیم و تماس شخصی نیاز به امکانات ویژه ای دارد . از میان طیف وسیع امکانات ارتباطی می توان از مخابرات به مفهوم متعارف در جامعه کنونی نام برد .

صور ابتدائی ارسال خبر ، افروختن آتش و ایجاد دود برفراز کوهها ، نواختن طبل و قاصدان پیاده یا سواره بوده است . اما از سال ۱۸۴۰ که الفبای مورسی تلگراف مورد استفاده قرار گرفت پیشرفت تکنولوژی مخابرات سرعت زاید الوصفی داشته است بطوریکه امروزه مخابرات بعنوان سریعترین روش شناخته شده انتقال اطلاعات مهم و بنا بر تعبیری متضمن غنای فکری جوامع سیاسی و تسریع کننده آهنگ پیشرفت در عرصه های گوناگون اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی نقش ارزشمند و والائی را نصیب خود ساخته ، بنحویکه توسعه و گسترش تکنولوژی مخابرات از جمله عوامل مهم پیشرفت و ترقی آنها قلمداد می گردد . بعبارت دیگر تا کشوری به تکنولوژی پیشرفته مخابراتی و سیستمهای نوین این صنعت قرن ، دست نیابد و تجهیز نگردد به مفهوم واقعی و حقیقی به توسعه و ترقی دست نخواهد یافت و به راهیابی در قافله پرشتاب کشورهای مترقی نائل نخواهد شد .

جدا از مطلب بالا و در واقع مهمتر از این مسائل ، رسالت ارزشمندی است که در جوامع بشری بر دوش مخابرات قرار گرفته و الحق مخابرات هم بخوبی از عهده آن برآمده است و آن بیدار ساختن و آگاهی دادن به ملتهای ستمدیده و عقب نگه داشته شده در راه مبارزه و مقابله با قدرتهای زورگو و استکباری جهانی برای بدست آوردن آمال آزادیخواهی و اعمال قدرتهای مردمی خویش است که تجلی بارز و زنده آن در جمهوری اسلامی طلیعه پیروزی انقلاب اسلامی ایران ظاهر گردیده است .

بنابر علل بالا و بسیاری از دلائل دیگر امروزه ملتها بسیج شده اند تا در زمینه تولید و استفاده از تکنیکهای پیشرفته مخابراتی ، طرحهای گسترده و نوینی را اجرا نمایند و در این راستا شرکت مخابرات استان مرکزی با توجه به موقعیت حساس استان به لحاظ داشتن مجمتمع ها و مراکز عظیم صنعتی و تجاری در جهت تسهیل و تحقق موارد فوق و توسعه مخابرات ، نقش مهم و بسزایی را ایفاء نموده است .

۲ـ تاریخچه ی مخابرات اراک

تلفن شهری اراک در سال ۱۳۰۴ در اتاق کوچکی در طبقه فوقانی ساختمانی واقع در دروازه حاج علینقی با هشت شماره تلفن مغناطیسی تاسیس گردید . بعد از مدتی اداره به خیابان امیرکبیر انتقال داده شد و در سال ۱۳۰۶ با داشتن ۱۲۵ شماره تلفن مغناطیسی به طبقه ی فوقانی ساختمان واقع در خیابان خوانساریها تغییر مکان نمود و پی در پی به شماره های تلفن مغناطیسی افزوده شده تا این که در سال ۱۳۴۰ جمعاً دارای ۹۲۵ شماره تلفن مغناطیسی گردید و در سال ۱۳۴۱ با نصب دوهزار شماره جدید به خودکار مبدل گردید و در سال ۱۳۵۱ چهار هزار شماره به دو هزار شماره قبلی اضافه شد. در سال ۱۳۵۴ سه هزار شماره جدید در مرکز شهر صنعتی اراک تاسیس گردید . پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی جهش بی سابقه شبکه های مخابراتی آغاز شد بطوریکه در حال حاضر شهر اراک با پنج مرکز پرظرفیت دارای یکصد هزار شماره تلفن مشغول بکارمی باشد. و این درحالی است که تعداد شماره منصوب استان نیز تا این تاریخ(تیرماه ۱۳۸۲ ) ۲۷۷۲۲۱ شماره می باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.