مقاله بررسی مقایسه ای ریزنشت انواع کامپوزیت، گلاس اینومر تغییر یافته با رزین در ترمیم های کلاس V


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقایسه ای ریزنشت انواع کامپوزیت، گلاس اینومر تغییر یافته با رزین در ترمیم های کلاس V دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه ای ریزنشت انواع کامپوزیت، گلاس اینومر تغییر یافته با رزین در ترمیم های کلاس V  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه ای ریزنشت انواع کامپوزیت، گلاس اینومر تغییر یافته با رزین در ترمیم های کلاس V،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه ای ریزنشت انواع کامپوزیت، گلاس اینومر تغییر یافته با رزین در ترمیم های کلاس V :

مقاله بررسی مقایسه ای ریزنشت انواع کامپوزیت، گلاس اینومر تغییر یافته با رزین در ترمیم های کلاس V که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان از صفحه ۸ تا ۱۴ منتشر شده است.
نام: بررسی مقایسه ای ریزنشت انواع کامپوزیت، گلاس اینومر تغییر یافته با رزین در ترمیم های کلاس V
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله میکرولیکیج
مقاله کلاس V
مقاله کامپوزیت
مقاله گلاس آینومر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: ایجاد تطابق و به هم رساندن لبه ای در حفره های کلاس (CLV) V و شناخت بهترین ماده ترمیمی برای کاهش میزان ریزنشت در آنها یکی از چالش های مهم در دندانپزشکی ترمیمی است.
هدف: بررسی ریزنشت سه نوع کامپوزیت و یک گلاس اینومر تغییر یافته با رزین در حفراتCLV .
مواد و روشها: در سطح باکال ۳۲ دندان پرمولر حفرات CLV، به صورتی تراشیده شد که لبه الکوزالی حفره در مینا و لبه جینجیوالی آن در عاج قرار داشته باشد. دندان ها به چهار گروه ۸ تایی تقسیم و با مواد زیر طبق توصیه کارخانه سازنده (۳M) ترمیم شدند:
گروه اول: کامپوزیت میکروهیبرید (Z۲۵۰)، گروه دوم: کامپوزیت نانوفیل (Supreme)، گروه سوم: کامپوزیت Flowable و گروه چهارم: گلاس اینومر تغییر یافته با رزین (Vitremer). نمونه ها پس از ترموسیکل، در محلول ۵۰ درصد وزنی نیترات نقره به مدت ۴ ساعت و سپس در محلول ظهور به مدت ۸ ساعت قرار داده شدند و پس از برش باکولینگوالی با استریومیکروسکوپ بررسی شدند.
درجه ریزنشت ثبت و یافته ها با دو آزمون آماری Kruskal-wallis و mann-whitney ارزیابی شد.
نتایج: در هیچ کدام از نمونه ها ریزنشت در لبه مینایی وجود نداشت. در لبه عاجی،Vitremer و کامپوزیت Flowable به ترتیب کمترین و بیشترین میزان ریزنشت را داشتند(P<0.05) . بین گروه های دیگر در لبه عاجی تفاوت معنی دار وجود نداشت.
نتیجه گیری: بهترین نتایج از لحاظ کاهش ریزنشت در لبه عاجی، مربوط به vitremer و ضعیف ترین آنها مربوط به کامپوزیت flowable بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.