مقاله تحلیل دینامیک گسل مشا در گستره شمال خاور تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل دینامیک گسل مشا در گستره شمال خاور تهران دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل دینامیک گسل مشا در گستره شمال خاور تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل دینامیک گسل مشا در گستره شمال خاور تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل دینامیک گسل مشا در گستره شمال خاور تهران :

مقاله تحلیل دینامیک گسل مشا در گستره شمال خاور تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه ۱۸۵ تا ۲۰۲ منتشر شده است.
نام: تحلیل دینامیک گسل مشا در گستره شمال خاور تهران
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گسل مشا
مقاله روش برگشتی
مقاله رژیم زمین ساختی
مقاله گسل های واژگون
مقاله گسل های راستالغز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: گسل مشا یکی از ساختارهای فعال عمده در حاشیه جنوبی البرز مرکزی می باشد. در این پژوهش گستره بین طول جغرافیایی ۵۱o, ۳۰’ تا ۵۱o, ۴۵ بررسی می شود که در برگیرنده بخش مرکزی- باختری گسل مشا می باشد. با اندازه گیری ۱۲۰ صفحه گسلی و خش لغزهای مربوطه، به بررسی تحولات تنش به کمک روش برگشتی پرداخته شده است.
هدف: بررسی تحولات تنش و تحلیل دینامیکی گسل مشا در منطقه مورد مطالعه می باشد.
روش بررسی: انجام تفکیک فاز بر روی داده ها و بررسی تحولات تنش به طور جداگانه برای هر فاز به روش برگشتی. در نهایت نتایج حاصله از هر دوی این مراحل با یکدیگر مقایسه شدند و سه جهت تنش بیشینه در منطقه، بر روی گسل مشا به دست آمد. جهت تعیین سن نسبی رویدادهای مختلف زمین ساختی، سن هر کدام از روندهای تنش بیشینه به کمک روابط تقدم و تاخر صفحه های گسلی مشخص شد.
نتایج: بدست آوردن سه جهت تنش بیشینه با راستای شمال باختری، شمالی و شمال خاوری، که باعث تغییر سازوکار گســـل مشا از رژیم زمین ساختی واژگون با مولفه راستالغـــز راستگرد به رژیم واژگون با مولفه راستالغز چپگرد شده است.
نتیجه گیری: این جهات تنش در زمین ساخت لغزشی- فشارشی ظاهر می شوند و رژیم زمین ساخت فشاری در تمامی این جهات تنش بر رژیم زمین ساخت راستالغز غالب می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.