مقاله کانی شناسی- پتروفابریک مجموعه دگرگونی قروه (شمال غرب ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کانی شناسی- پتروفابریک مجموعه دگرگونی قروه (شمال غرب ایران) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کانی شناسی- پتروفابریک مجموعه دگرگونی قروه (شمال غرب ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کانی شناسی- پتروفابریک مجموعه دگرگونی قروه (شمال غرب ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کانی شناسی- پتروفابریک مجموعه دگرگونی قروه (شمال غرب ایران) :

مقاله کانی شناسی- پتروفابریک مجموعه دگرگونی قروه (شمال غرب ایران) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه ۲۰۳ تا ۲۲۰ منتشر شده است.
نام: کانی شناسی- پتروفابریک مجموعه دگرگونی قروه (شمال غرب ایران)
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مجموعه دگرگونی قروه
مقاله دگرشکلی
مقاله جهت یابی ترجیحی شبکه ای
مقاله لغزش قاعده ای
مقاله لغزش لوزی رخ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: سنگ های دگرگونه گستره قروه شامل دو سری سنگ های دگرگونی ناحیه ای و مجاورتی می باشند. سنگ های دگرگونی ناحیه ای شامل متاسدیمنت ها و آهک های دگرگونی بوده که با توجه به مجموعه کانی شناسی و واکنش های دگرگونی می توان شرایط رخساره شیست سبز تا آمفیبولیت تحتانی را برای آنها پیشنهاد نمود.
هدف: سری دگرگونی مجاورتی باعث تشکیل شیست ها، مرمرها و کوارتزیت ها در منطقه شده که با توجه به مجموعه کانی شناسی و واکنش های دگرگونی می توان شرایط رخساره هورنبلند هورنفلس تا پیروکسن هورنفلس را برای این سنگ ها در نظر گرفت.
روش بررسی: بدین منظور از کلیه سنگ های دگرگونی مقاطع جهت دار تهیه و سپس توسط میز یونیورسال مورد مطالعه قرار گرفت.
نتایج: الگوهای جهت یابی ترجیحی شبکه ای کانی کوارتز در شیست های دگرگونی ناحیه ای لغزش قاعده ای را در راستای محور <a> نشان داده که شرایط رخساره شیست سبز را تایید می نماید. الگوی پراکندگی محورهای C دانه های کوارتز در مرمرهای دگرگونی ناحیه ای نیز لغزش لوزی رخ و لغزش قاعده ای را در راستای محور <a> نشان داده که این الگوی پراکندگی با رخساره شیست سبز تا آمفیبولیت تحتانی مطابقت می نماید.
نتیجه گیری: بر اساس مطالعات ریزساختاری سنگ های دگرگونی منطقه قروه دچار دو مرحله دگرشکلی گردیده اند. مرحله اول دگرشکلی (D1) منجر به ایجاد برگوارگی اولیه (S1) و پورفیروبلاستهای بین تکتونیکی گارنت و استرولیت در شیست های منطقه گردیده و فاز دوم دگرشکلی (D2) بصورت فابریک (S2) همراه با پورفیروبلاستهای آندالوزیت، سیلمانیت و کردیریت همزمان و بعد از تکتونیک در این سنگ ها دیده می شود. در مرحله نهایی، دگرگونی پسرونده حاصل از جایگیری در سنگ های دگرگونی منطقه دیده می شود. بنابراین، مسیر P-T-t احتمالی، نشانگر یک مسیر ساعتگرد با دمای ماکزیمم ۷۰۰ درجه سانتی گراد و فشار ماکزیمم ۴ کیلوبار برای مجموعه دگرگونی قروه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.