مقاله اختلال اضطراب-افسردگی در بیماران دچار سندرم روده تحریک پذیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اختلال اضطراب-افسردگی در بیماران دچار سندرم روده تحریک پذیر دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اختلال اضطراب-افسردگی در بیماران دچار سندرم روده تحریک پذیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اختلال اضطراب-افسردگی در بیماران دچار سندرم روده تحریک پذیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اختلال اضطراب-افسردگی در بیماران دچار سندرم روده تحریک پذیر :

مقاله اختلال اضطراب-افسردگی در بیماران دچار سندرم روده تحریک پذیر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان از صفحه ۳۱ تا ۳۹ منتشر شده است.
نام: اختلال اضطراب-افسردگی در بیماران دچار سندرم روده تحریک پذیر
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اضطراب
مقاله افسردگی
مقاله سندرم روده تحریک پذیر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: اختلال روانپزشکی در بیماران دچار سندرم روده تحریک پذیر(IBS) شایع است ولی فراوانی آن در جوامع مختلف متفاوت است.
هدف: تعیین فراوانی اختلال روانپزشکی (اضطراب-افسردگی) در بیماران دچار IBS در استان گیلان (رشت).
مواد و روش ها: در یک مطالعه مقطعی، ۲۵۶ بیمار IBS که معیارهای ROM III را داشتند، انتخاب و از نظر اختلال روانپزشکی در دو مرحله ارزیابی شدند. در مرحله اول، افراد با پرسشنامه GHQ28 غربال شدند. در مرحله دوم، کسانی که نمره معادل یا بیش از ۲۳ کسب کرده بودند با مصاحبه نیمه ساختار یافته روانپزشکی ارزیابی شدند و متغیرهای جمعیت شناختی آنها از قبیل سن، جنس، تاهل، میزان تحصیل و اشتغال در پرسشنامه ای که به همین منظور طراحی شده بود ثبت شد. a<۰.۰۵ از نظر آماری معنی دار تلقی شد.
نتایج: از ۲۵۶ نفر دچار IBS،۳۰ نفر (%۱۱۷) بدون علایم یا نشانه های روانپزشکی بودند و ۲۲۶ نفر، (۸۳ مرد و ۱۴۳زن) درجه هایی از مشکلات روانپزشکی داشتند. پس از مصاحبه نیمه ساختار یافته روانپزشکی، ۱۹۰ نفر (%۷۴۲) دچار اضطراب-افسردگی بودند. ۸۹] نفر اختلال اضطرابی، ۴۱ نفر اختلال افسردگی و ۶۰ نفر هم ابتلایی اختلال اضطراب-افسردگی[. در اختلال اضطرابی، اختلال اضطراب فراگیر (%۵۳۷) و در اختلال افسردگی، دیس تایمی (%۵۳۵) بیشترین فراوانی را داشت. در مقایسه بیماران با اختلال اضطراب-افسردگی (۱۹۰ نفر) و افراد نرمال (۶۶ نفر)، جنس (P=0.019)، شغل(P=0.002) و شدت (P<0.001) IBS تفاوت های آماری معنی دار نشان داد.
نتیجه گیری: اگر چه نیاز به مطالعه آتی برای تعیین ارتباط متغیرهای جمعیت شناختی و انواع IBS با اختلال روانپزشکی وجود دارد ولی به نظر می رسد که توجه به این اختلال روانپزشکی در بیشتر بیماران IBS در درمان آنها کمک کننده باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.