طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت ۳۶۰ تن در سال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل پی دی اف
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت ۳۶۰ تن در سال دارای ۱۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت ۳۶۰ تن در سال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت ۳۶۰ تن در سال۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت ۳۶۰ تن در سال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت ۳۶۰ تن در سال :

۳۶۰ تن در سال

تهیه شده در سال ۱۳۸۵

طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی

به ظرفیت

بسمه تعالی

وزارت تعاون

معاونت طرح و برنامه

دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی

۱

خلاصه طرح:

موضوع طرح: تولید رشته آشی و پلویی

دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت صنایع و معادن

ظرفیت اسمی تولیدات: ۳۶۰ تن

نوع تولیدات: تولید رشته آشی و پلویی

تعداد شاغلین: ۸ نفر

۱۴۷۴ میلیون ریال / سرمایه گذاری کل طرح: ۶۶

۱۳۴۴ میلیون ریال / سرمایه گذاری ثابت: ۵۳

۱۳۰ میلیون ریال / سرمایه در گردش: ۱۴

درآمد سالیانه: ۱۶۲۰ میلیون ریال

۲۶۹ میلیون ریال / سود ویژه: ۹۵

۴ سال / دوره بازگشت سرمایه: ۸

۲۰ درصد / نرخ بازدهی سرمایه: % ۷

مشخصات سرمایه گذاری طرح:

۲

مقدمه

با توجه به ورود تکنولوژیهای جدید و بهمره آن فرهنگ مرتبط با آن در اقشار مختلف جامعه غذاهای

متنوعی در بین افراد رایج شده است و نوع مواد مصرفی با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی

مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی را در برنامه غذایی خود گنجانده اند. در این میان یکی از انواع

غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره در خور توجه واقع شده است انواع رشته های آشی و پلویی

می باشد که گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگی از جنبه اقتصادی نیز مقرون به صرفه

است.

ماده اولیه این رشته ها ، گندم می باشد که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می دهد و این در

شرایطی است که تعدادی از استانهای کشور ، رشته مورد نیاز خود را از سایر استانها تامین می کنند.لذا

این امر لزوم تشکیل چنین کارخانجاتی را در مناطقی از کشور که مصرف بیشتری دارند را نشان می دهد.

روش تولید :

ابتدا آرد را به صورت خمیر درآورده که این عمل در دستگاه خمیرکن انجام می گیرد. سپس خمیر

ساخته شده وارد دستگاه خمیر پهن کن می شود ، سپس خمیر پهن شده برش داده می شود و بعد از

آن وارد اطاق خشک کن می شود تا عمل خشک کردن انجام بگیرد . سپس محصول آماده شده بسته

بندی شده و آماده عرضه به بازار خواهد بود.

با توجه به مصرف بالای انواع رشته های خوراکی در ایران ، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده

ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می توان بستر مناسبی را برای اشغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم

آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

۳

۰/۰۰۰۰۰۱

قیمت واحد قیمت کل

(ریال) (میلیون ریال)

۲۰۰ ۱۰۰۰۰۰

۰/۰۰۰۰۰۱

مساحت هزینه واحد هزینه کل

(متر مربع) (ریال) (میلیون ریال)

۱ خاکبرداری ۲۷ ۵۰۰۰۰ ۵۳۰

۲ دیوار کشی ۵۰ ۵۰۰۰۰۰ ۱۰۰

۳ فضای سبز ، خیابان کشی ۳۰ ۲۰۰۰۰۰ ۱۵۰

۱۰۷ – –

۰/۰۰۰۰۰۱

مساحت زیر بنا هزینه واحد هزینه کل

(متر مربع) (ریال) (میلیون ریال)

۱ سالن تولید ۲۴۰ ۱۲۰۰۰۰۰ ۲۰۰

سالن خشک کن ۹۶ ۱۲۰۰۰۰۰ ۸۰

۲ ساختمان اداری و سرویس ها ۶۰ ۱۲۰۰۰۰۰ ۵۰

۳ انبار مواد اولیه ۸۸ ۱۱۰۰۰۰۰ ۸۰

۴ انبار محصول ۸۸ ۱۱۰۰۰۰۰ ۸۰

۵ ساختمان نگهبان و سرایدار ۲۰ ۱۰۰۰۰۰۰ ۲۰

۶ موتورخانه ۲۲ ۱۱۰۰۰۰۰ ۲۰

۶۱۴ – جمع ۵۳۰

-۱-۳ ساختمانها:

جمع

ردیف شرح

-۱ سرمایه گذاری ثابت طرح

-۱-۱ زمین محل اجرای طرح:

۲۰۰۰

ردیف شرح

متراژ زمین

-۱-۲ محوطه سازی:

۴

هزینه کل

(میلیون ریال)

۲ سیستم اطفای حریق ۷

۳ آبرسانی( حق انشعاب و لوله کشی و … ) ۴۰

۴ تجهیزات اطاق خشک کن ۳۰

۵ منبع سوخت منبع ۲۰۰۰ لیتری ۷

۶ تاسیسات گرمایش و سرمایش ۷

۱۴۱

-۱-۴ تأسیسات و تجهیزات:

۵۰

ردیف شرح مشخصات فنی

۱

جمع

برق رسانی(حق انشعاب و نصب تابلو و ترانس و کابل

کشی و سیم کشی های مربوطه)

۵

۰

هزینه واحد هزینه کل

(ریال) (میلیون ریال)

۱ دستگاه خمیر کن ۱۵ ۱۵۰۰۰۰۰۰ ۱

۲ خمیر پهن کن (غلطک ریلی) ۲۰ ۲۰۰۰۰۰۰۰ ۱

۳ دستگاه برش ۲۱ ۲۱۰۰۰۰۰۰ ۱

۴ باسکول ۳ ۳۰۰۰۰۰۰ ۱

۵۹ – –

-۱-۵ ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :

تعداد

جمع

ردیف نام ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی

۶

قیمت واهد هزینه کل

(ریال) (میلیون ریال)

۱ وانت نیسان ۹۰ ۹۰۰۰۰۰۰۰ ۱

۹۰ – –

هزینه کل

(میلیون ریال)

۱۱ ۱

۷ ۲

۱۲ ۳

۳۰

هزینه کل

(میلیون ریال)

۲۵ ۱

۱۰ ۲

۷ ۳

۴۲

-۱-۸ هزینه های قبل از بهره برداری:

ردیف شرح

جمع

ردیف شرح

اخذ جواز تاسیس و سایر مجوزها

حقوق و دستمزد نگهبان در دوره سازندگی

جمع

-۱-۷ تجهیزات اداری و کارگاهی:

ردیف شرح

لوازم اداری(میز- صندلی- فایل- گوشی تلفن و …)

لوازم آشپزخانه

ابزار آلات کارگاهی (درصورت نیاز)

جمع

تهیه طرح و نقشه های مربوطه

-۱-۶ وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه:

تعداد

۷

هزینه کل

(میلیون ریال)

۱ زمین ۲۰۰

۷۲۰/ ۲ محوطه سازی و ساختمانها ۵

۳ تاسیسات و تجهیزات ۱۴۱

۴ وسایط نقلیه ۹۰

۵۹/ ۵ ماشین آلات و تجهیزات ۰

۶ تجهیزات اداری و کارگاهی ۳۰

۶۲/ ۷ هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده( ۵ % جمع بالا) ۰۳

۸ هزینه های قبل از بهره برداری ۴۲

۱۳۴۴/ جمع ۵۳

ردیف شرح

هزینه های ثابت طرح

۸

۹/۲

هزینه کل

ریالی(هزار ریال) ارزی (دلار) (میلیون ریال)

۱ آرد ۴۵۵ ۱۳۰۰ ۳۵۰

۱۶/ ۲ نمک ۲۵ ۶۵۰ ۲۵

۳/۹ ۶۵۰۰ ۰/ ۳ پلاستیک ۶

۸۰ ۰/ ۴ جعبه مقوایی یک کیلوگرمی (عدد) ۲ ۴۰۰۰۰۰

۵۵۵/۲ ۰ ۸۴۵۰/۲ ۴۰۰۳۷۵/۶

۳۶۰۰۰۰

هزینه واحد

-۲ هزینه های جاری طرح:

جمع

ردیف شرح

-۲-۱ مواد اولیه و بسته بندی:

مصرف سالیانه

(تن)

۹

حقوق ماهیانه حقوق سالیانه

(ریال) (میلیون ریال)

۱ مدیر طرح ۴۸ ۴۰۰۰۰۰۰ ۱

۳ کارمند اداری ۲۴ ۲۰۰۰۰۰۰ ۱

۴۸ – ۲

۳۳/۶

۸۱/۶

حقوق ماهیانه حقوق سالیانه

(ریال) (میلیون ریال)

۱ مدیر تولید ۴۲ ۳۵۰۰۰۰۰ ۱

کارگر ماهر ۳۰ ۲۵۰۰۰۰۰ ۱

کارگر ساده ۴۸ ۲۰۰۰۰۰۰ ۲

۲ راننده و تدارکات ۲۴ ۲۰۰۰۰۰۰ ۱

۳ نگهبان ۲۴ ۲۰۰۰۰۰۰ ۱

۱۶۸ – ۶

۱۱۷/۶

۲۸۵/۶

۳۶۷/۲

شرح تعداد

-۲-۳ حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی:

مزایا و پاداش و حق بیمه کارفرما (معادل ۷۰ % جمع حقوق)

ردیف

-۲-۲ حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی:

تعداد

مزایا و پاداش و حق بیمه کارفرما (معادل ۷۰ % جمع حقوق)

جمع کل

جمع

ردیف شرح

جمع کل

جمع

جمع کل حقوق و مزایای پرسنل : تولیدی + غیر دولتی

۱۰

هزینه واحد هزینه کل

(ریال) (میلیون ریال)

۱ برق کیلو وات ساعت ۵۰ ۲۰۰ ۲۵۰۰۰۰

۴/ ۲ بنزین لیتر ۸ ۸۰۰ ۶۰۰۰

۴/ گازوئیل لیتر ۸ ۱۶۰ ۳۰۰۰۰

۰/ ۳ نفت لیتر ۵۶ ۱۶۰ ۳۵۰۰

۲۲/ ۴ آب مترمکعب ۵ ۱۵۰۰ ۱۵۰۰۰

۸۲/۶۶ – –

ارزش دارایی

(میلیون ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ

۱۴/۴۱ ۲ ۷۲/۰۵ ۱۰ ۷۲۰/ ۱ محوطه سازی و ساختمانها ۵

۷/۰۵ ۵ ۱۶/ ۲ تاسیسات و تجهیزات ۹۲ ۱۲ ۱۴۱

۹/ ۳ وسایط نقلیه ۰۰ ۱۰ ۱۸ ۲۰ ۹۰

۲/۹۵ ۵ ۵/ ۴ ماشین آلات و تجهیزات ۹ ۱۰ ۵۹

۳/ ۵ تجهیزات اداری و کارگاهی ۰۰ ۱۰ ۶ ۲۰ ۳۰

۳۶/۴۱ – ۱۱۸/۸۷ –

-۲-۵ استهلاک و تعمیر و نگهداری:

واحد مصرف سالیانه

جمع

ردیف شرح

جمع

ردیف شرح استهلاک

-۲-۴ هزینه سوخت و انرژی:

تعمیر و نگهداری

۱۱

هزینه

(میلیون ریال)

۵۵۵/ ۱ مواد اولیه و بسته بندی ۱۵

۳۶۷/ ۲ حقوق و دستمزد ۲۰

۸۲/ ۳ سوخت و انرژی ۶۶

۳۶/ ۴ تعمیر و نگهداری ۴۱

۱۱۸/ ۵ استهلاک ۸۷

۵۲/۰۷ ( ۶ پیش بینی نشده ( ۵%جمع ردیف ۱ الی ۴

۱۲۱۲/۳۶

هزینه

(هزار ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ

۵۵۵/۱۵ ۱۰۰ ۰/۰۰ ۰ ۵۵۵/ ۱ مواد اولیه و بسته بندی ۱۵

۱۱۰/۱۶ ۳۰ ۲۵۷/۰۴ ۷۰ ۳۶۷/ ۲ حقوق و دستمزد کارکنان ۲۰

۶۶/۱۳ ۸۰ ۱۶/۵۳ ۲۰ ۸۲/ ۳ سوخت و انرژی ۶۶

۲۹/۱۳ ۸۰ ۷/۲۸ ۲۰ ۳۶/ ۴ تعمیر و نگهداری ۴۱

۱۶/۲۰ ۱۰۰ ۰/۰۰ ۰ ۱۶/ ۵ هزینه اداری و فروش ( ۱% فروش) ۲۰

۰ ۰ ۲/۶۹ ۱۰۰ ۲/ ۶ بیمه کارخانه(دو در هزار سرمایه ثابت) ۶۹

۳۳/۸۵ ۶۵ ۱۸/۲۲ ۳۵ ۵۲/ ۷ پیش بینی نشده ۰۷

۰ ۰ ۱۱۸/۸۷ ۱۰۰ ۱۱۸/ ۸ استهلاک ۸۷

۸۱۰/۶۱ – ۴۲۰/۶۴ – ۱۲۳۱/۲۵

هزینه ثابت هزینه متغیر

جدول هزینه های جاری طرح

جمع

ردیف شرح

-۲-۶ جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید:

جمع

ردیف شرح

۱۲

هزینه کل

(هزار ریال)

۹۲/ ۱ مواد اولیه ( ۲ ماه مواد اولیه و بسته بندی) ۵۳

۱۳۰/۱۴

جمع

(میلیون ریال)

۱۳۰۲/ ۱ سرمایه گذاری ثابت ۵۳

۴۲/ ۲ هزینه های قبل از بهره برداری ۰۰

۱۳۰/ ۳ سرمایه درگردش ۱۴

۱۴۷۴/۶۶

۳۷/۶۱

جدول سرمایه گذاری:

ردیف هزینه های طرح

سرمایه در گردش:

جمع

ردیف شرح

۲

تنخواه گردان ( ۲۰ روز هزینه های تولید به جزء هزینه مواد

اولیه و بسته بندی)

جمع

۱۳

بهای فروش واحد =

ظرفیت فروش = تن

کل درآمد فروش =

هزینه ثابت

سود ناویژه :

۳۸۸ سود ناویژه = – فروش سالیانه / میلیون ریال ۷۵

محاسبه سود ویژه :

سود ناویژه : میلیون ریال

میلیون ریال

میلیون ریال

هزینه متغیر تولید- فروش

= قیمت تمام شده واحد محصول

میلیون ریال

۳ – قیمت تمام شده هر واحد تولید(کیلوگرم):

۴ – قیمت فروش کالا :

ریال

هزینه ثابت تولید

۳۴۲۰/۱۴

۱۶۲۰

۳۶۰

میزان فروش در نقطه سر به سر :

محاسبه نقطه سر به سر :

= ۵۲/ درصد % ۰

=

جمع هزینه های سالیانه تولید

ظرفیت سالیانه تولید

۴/۵

۱-

هزینه متغیر

فروش کل

میلیون ریال

۱۰۰×

۸۱/۶۰

۱۶/۲۰

۳۸۸/۷۵

– حقوق و دستمزد پرسنل اداری

– هزینه های اداری و فروش

کسر می شود: هزینه های عملیاتی شامل:

هزینه های تولید سالیانه

= ۸۴۱/ میلیون ریال ۹۱

۱۴

میلیون ریال

میلیون ریال

میلیون ریال

۹۴۵/ میلیون ریال ۷۸

۸۰۵/ میلیون ریال ۹۱

۲۹۰/ سود عملیاتی : ۹۵

کسر می شود: هزینه های غیرعملیاتی شامل:

۲۱/ – استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری (دو ساله) ۰۰

۲۶۹/ – سود ویژه قبل از کسر مالیات ۹۵

نرخ بازدهی سرمایه :

= ۲۰/ درصد % ۷

سود ویژه قبل از کسر مالیات

سرمایه گذاری ثابت

دوره بازگشت سرمایه :

= ۴/ سال ۸

سرمایه گذاری ثابت طرح

سود ویژه قبل از کسر مالیات

فروش کل

درصد =

ارزش افزوده خالص

فروش کل

ارزش افزوده ناخالص

ارزش افزوده ناخالص :

۴۹/۷%

ارزش افزوده خالص =( استهلاک قبل از بهره برداری + استهلاک دارائیها)-(ارزش افزوده ناخالص)

= ارزش افزوده ناخالص به فروش

= ارزش افزوده خالص به فروش

=

ارزش افزوده ناخالص =( تعمیر و نگهداری + سوخت و انرژی + مواد اولیه و بسته بندی)-(فروش کل)

۵۸/ درصد % ۴

۱۵

طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت ۳۶۰ تن در سال

بسمه تعالی وزارت تعاون معاونت طرح و برنامه دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی۱

خلاصه طرح:

موضوع طرح: تولید رشته آشی و پلویی

دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت صنایع و معادن

ظرفیت اسمی تولیدات: ۳۶۰ تن

نوع تولیدات: تولید رشته آشی و پلویی تعداد شاغلین: ۸ نفر

سرمایه گذاری کل طرح:۱۴۷۴.۶۶

سرمایه گذاری ثابت:۱۳۴۴.۵۳

سرمایه در گردش:.۱۳۰.۱۴

درآمد سالیانه: ۱۶۲۰ میلیون ریال

سود ویژه: ۲۶۹.۹۵

دوره بازگشت سرمایه: ۴.۸ سال

/ نرخ بازدهی سرمایه: ۲۰.۷

مشخصات سرمایه گذاری طرح:

مقدمه با توجه به ورود تکنولوژیهای جدید و بهمره آن فرهنگ مرتبط با آن در اقشار مختلف جامعه غذاهای متنوعی در بین افراد رایج شده است و نوع مواد مصرفی با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی را در برنامه غذایی خود گنجانده اند. در این میان یکی از انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره در خور توجه واقع شده است انواع رشته های آشی و پلویی می باشد که گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگی از جنبه اقتصادی نیز مقرون به صرفهاست.ماده اولیه این رشته ها ، گندم می باشد که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می دهد و این درشرایطی است که تعدادی از استانهای کشور ، رشته مورد نیاز خود را از سایر استانها تامین می کنند.لذااین امر لزوم تشکیل چنین کارخانجاتی را در مناطقی از کشور که مصرف بیشتری دارند را نشان می دهد.روش تولید :ابتدا آرد را به صورت خمیر درآورده که این عمل در دستگاه خمیرکن انجام می گیرد. سپس خمیرساخته شده وارد دستگاه خمیر پهن کن می شود ، سپس خمیر پهن شده برش داده می شود و بعد ازآن وارد اطاق خشک کن می شود تا عمل خشک کردن انجام بگیرد . سپس محصول آماده شده بستهبندی شده و آماده عرضه به بازار خواهد بود.با توجه به مصرف بالای انواع رشته های خوراکی در ایران ، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می توان بستر مناسبی را برای اشغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.