طرح فایلی Olap چیست و چگونه کار می‌کند؟


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طرح فایلی Olap چیست و چگونه کار می‌کند؟ دارای ۵۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طرح فایلی Olap چیست و چگونه کار می‌کند؟  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز طرح فایلی Olap چیست و چگونه کار می‌کند؟۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح فایلی Olap چیست و چگونه کار می‌کند؟،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح فایلی Olap چیست و چگونه کار می‌کند؟ :

طرح فایلی Olap چیست و چگونه کار می‌کند؟

چکیده

MS SQL Server یکی از سیستم های مدیریت بانک های اطلاعاتی رابطه ای (Relational) است که توسط شرکت مایکروسافت ارائه شده است . SQL Server از مدل سرویس دهنده – سرویس گیرنده (Client/Server) تبعیت می نماید . در این مدل ، درخواست های (InQuery) سرویس گیرندگان برای سرویس دهنده ارسال و در سمت سرویس دهنده بررسی و آنالیز می گردند . در ادامه ، پردازش های‌ مورد نیاز بر روی اطلاعات ذخیره شده در بانک های اطلاعاتی انجام و در نهایت ، نتایج برای سرویس گیرنده ارسال خواهد شد .MS SQL Server با استفاده از مجموعه عناصری ( Components ) که به صورت هدفمند اجراء می­گردند ، قادر به تامین نیازها و درخواست ها از مخازن داده (Data Storages) می باشد . مخازن داده در SQL Server به دو روش زیر مدیریت می گردند :

  • OLTP ( برگرفته از OnLine Transaction Processing System )
  • OLAP ( برگرفته از OnLine Analytical Processing System )

در مدل OLTP ، مخازن داده به صورت جداول رابطه ای که عموما” به جهت جلوگیری از تکرار و ناهمگونی اطلاعات به صورت هنجار (Normalize) درآمده اند ، سازماندهی می شوند. این نوع از بانک های اطلاعاتی برای درج و تغییر سریع اطلاعات توسط چندین کاربر بطور همزمان مناسب می باشند . در مدل OLAP مخازن داده جهت تجزیه و تحلیل و خلاصه سازی حجم زیادی از اطلاعات سازماندهی می شوند . مخازن داده و ارتباط بین اطلاعات در این مدل توسط SQL Server مدیریت می گردد .

یکی از اهداف مهم سیستم های مدیریت بانک های اطلاعاتی ، قابلیت رشد و توسعه (Scalability) است . MS SQL Server مجموعه ای از پتانسیل ها را به منظور تامین هدف فوق ارائه نموده است که به برخی از مهمترین آنها اشاره می گردد :

  • قابلیت کار با بانکهای اطلاعاتی حجیم (در حد ترابایت)
  • قابلیت دسترسی هزاران کاربر بطور همزمان به بانک اطلاعاتی
  • قابلیت خود سازگاری (Self Compatibility) . با استفاده از ویژگی فوق ، منابع مورد نیاز هر کاربر (نظیر حافظه ، فضای دیسک و …) به محض اتصال به سرور (Log in) به صورت اتوماتیک به وی تخصیص داده می شود و پس از Log off ، منابع اختصاص یافته به منظور استفاده سایر کاربران آزاد می شوند .
  • قابلیت اعتماد و در دسترس بودن (Reliability) . با استفاده از ویژگی فوق می توان بسیاری از فعالیت های مدیریتی را بدون توقف سرور انجام داد (نظیر BackUp) .
  • برخورداری از سطوح امنیتی بالا . بدین منظور اعتبار سنجی کاربران توسط SQL با اعتبار سنجی ویندوز تجمیع می گردد . در چنین مواردی ، ضرورتی به تعریف کاربر در MS SQL نخواهد بود و اعتبار سنجی وی توسط ویندوز انجام خواهد شد .
  • پشتیبانی از حجم بالائی از حافظه در سرور (در نسخه ۲۰۰۰ تا ۶۴ گیگابایت و در نسخه ۲۰۰۵ متناسب با حافظه ای که سیستم عامل از آن حمایت می نماید ) .
  • استفاده از چندین پردازنده به صورت موازی (در نسخه ۲۰۰۰ تا ۳۲ پردازنده همزمان و در نسخه ۲۰۰۵ محدودیتی وجود ندارد )
  • پشتیبانی از لایه ها و سوکت های امنیتی نظیر SSL ، خصوصا” جهت استفاده در وب .

یکی دیگر از ویژگی های مهم سیستم های مدیریت بانک های اطلاعاتی‌ ، ایجاد تسهیلات لازم به منظور مدیریت بانک های اطلاعاتی است . SQL Server با ارائه برنامه های جانبی نظیر Enterprise Manager استفاده و مدیریت بانک های اطلاعاتی را آسان نموده است . MS SQL Server بطور اتوماتیک در Active Directory ثبت می شود (Register) ، بنابراین کاربران شبکه به راحتی می توانند آن را در Active Directory جستجو و در صورت نیاز به آن متصل شوند . همچنین ، MS SQL Server توسط IIS پشتیبانی می گردد و مرورگرها با استفاده از پروتکل HTTP قابلیت استفاده از آن را خواهند داشت .

از جمله نکات مهم در خصوص MS SQL Server ، اجرای آن به صورت یک سرویس است . بنابراین ، در صورتی که کاربری به ماشینی که MS SQL Server بر روی آن اجراء شده است ، Log on نکرده باشد ، همچنان سیستم در دسترس کاربران خواهد بود . علاوه بر این ، می توان از سیستم مانیتورینگ ویندوز به منظور مانیتورینگ SQL Server استفاده نمود . یکی از مهمترین و شاخص ترین ویژگی های MS SQL Server که از نسخه ۲۰۰۰ در آن ایجاد شده است ، امکان نصب چندین نسخه SQL بر روی یک ماشین می باشد (Multi Instance) ، بطوریکه هر یک از نسخه ها فایل های باینری مخصوص به خود را داشته و بطور جداگانه مدیریت و راهبری می گردند ، ولی تمام نسخه ها بطور همزمان اجرا می شوند (دقیقا” مشابه این است که چندین نسخه بر روی چندین کامپیوتر نصب شده باشد ) .

با توجه به این که نسخه (Instance) قراردادی فاقد نام است و سایر نسخه ها می بایست دارای نام باشند به آنها نسخه های دارای نام (Named Instance) می گویند . نسخه های دارای نام را می توان هر زمان نصب نمود (قبل و یا بعد از نسخه قراردادی) . ابزارهای همراه SQL نظیر SQL Enterprise Manager یک مرتبه نصب خواهند شد و در تمامی نسخه های SQL به صورت مشترک استفاده خواهند شد .

تاکنون نسخه های متعددی از MS SQL Server ارائه شده است . استفاده از نسخه های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۵ بیش از سایر نسخه ها ، متداول است . هر یک از نسخه های MS SQL Server ، در مدل های مختلف ( با توجه به نوع استفاده و اندازه سازمان متقاضی ) ، ارائه شده اند که در یک جداگانه به بررسی‌ ویژگی هر یک از آنها خواهیم پرداخت .

طرح فایلی Olap چیست و چگونه کار می‌کند؟
فهرست مطالب

۱- مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱

۲- تاریخچهSql Server……………………………………………………………………………………. 1

۲-۱- Sql Server چیست ؟………………………………………………………………………………………….. ۲

۲-۲- اهداف Sql Server……………………………………………………………………………………………… 3

۳-آشنایی با Analysis Services و نحوه نصب آن……………………………………………………………………… ۴

۴- نصب پایگاه داده و منبع آن…………………………………………………………………………………………………… ۶

۵- نحوه ایجاد Cube……………………………………………………………………………………………………………… 10

۶- پیمانه چیست؟ ۱۱

۶-۱- نحوه اصافه کردن بعد به مکعب………………………………………………………………………………… ۱۴

۶-۲- طراحی منبع و پردازش مکعب ………………………………………………………………… ۱۶

۶-۳- ایجاد مکعب پدر و فرزند………………………………………………………………………………………… ۱۸

۶-۴- ویرایش اطلاعات مکعب ……………………………………………………………………… ۲۰

۷- سرجمع (Aggregation) چیست؟……………………………………………………………………… ۲۳

۷-۱- درک مفاهیم انبار کردن داده ها ………………………………………………………………… ۲۴

۷-۲- درک مفاهیم انبار داده خاص (Data Marts)………………………………………………… 25

۷-۳- ایجاد انبار داده ها …………………………………………………………………………….. ۲۶

۸- سرویسهای Meta data………………………………………………………………………………… 27

۹- عضو محاسبه شده Calculated Member ………………………………………………………….. 28

۹-۱- ایجاد عضو محاسبه شده……………………………………………………………………….. ۲۸

۹-۲- چگونگی مشاهده اطلاعات عضو محاسبه شده………………………………………………….. ۳۳

۹-۲-۱- Roles در مکعب چیست ؟…………………………………………………………. ۳۴

۹-۲-۲- نحوه ایجاد Role در مکعب………………………………………………………… ۳۵

۹-۲-۳- نحوه ایجاد Role در بانک اطلاعات ………………………………………………… ۳۷

۹-۲-۴ – خواص اعضا (member property)……………………………………………… 38

۱۰- نحوه ایجاد Member Property……………………………………………………………………. 38

۱۱- ایجاد ابعاد مجازی …………………………………………………………………………………….. ۳۹

۱۲- استخراج داده چیست ؟ ( Olap Data Mining)…………………………………………………. 41

۱۳- نحوه ایجاد Data Mining Model…………………………………………………………………… 42

۱۴- طرح فایلی Olap چیست و چگونه کار می‌کند؟
فهرست منابع ۴۷

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.