طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه به ظرفیت ۸۰۰ تن در سال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل پی دی اف
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه به ظرفیت ۸۰۰ تن در سال دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه به ظرفیت ۸۰۰ تن در سال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه به ظرفیت ۸۰۰ تن در سال۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه به ظرفیت ۸۰۰ تن در سال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه به ظرفیت ۸۰۰ تن در سال :

۸۰۰ تن در سال

تهیه شده در سال ۱۳۸۵

طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه

به ظرفیت

بسمه تعالی

وزارت تعاون

معاونت طرح و برنامه

دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی

۱

خلاصه طرح:

موضوع طرح: تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه

دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت صنایع و معادن

ظرفیت اسمی تولیدات: ۸۰۰ تن

نوع تولیدات: تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه

تعداد شاغلین: ۱۲ نفر

سرمایه گذاری کل طرح: ۳۰۶۲.۶۵ میلیون ریال

سرمایه گذاری ثابت: ۲۵۳۱.۶۰ میلیون ریال

سرمایه در گردش: ۵۳۱.۰۵ میلیون ریال

درآمد سالیانه: ۴۸۰۰ میلیون ریال

سود ویژه: ۵۳۸.۸۹ میلیون ریال

دوره بازگشت سرمایه: ۴.۶ سال

نرخ بازدهی سرمایه: % ۲۱.۸ درصد

مشخصات سرمایه گذاری طرح:

۲

مقدمه

جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده میشد به بیش از شش میلیارد نفر در

آغاز سده جدید افزایش یافته و پیش بینی میشود که تا سال ۲۰۲۰ این رقم از مرز هشت میلیارد نفر عبور کند،

یعنی در طول فقط دو دهه ، جمعیتی بالغ بر کل جمعیت جهان در آغاز قرن بیستم به جمع نفوس جهان افزوده

خواهد شد.

نیاز روزافزون این جمعیت رو به رشد به مواد غذایی ، رشدی جهشی را در صنایع غذایی تمام ملل ایجاب

مینماید. شیر، یکی از مهم ترین مواد خوراکی مورد استفاده بشر است. شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین ،

ویتامین ، کلسیم ، سایر مواد معدنی و نیز حدود ۷۵۰ کیلوکالری انرژی در هر لیتر میتواند سهم عمده ای در

سلامت و سبد غذایی افراد جامعه داشته باشد.

در این میان ، نکته قابل تامل ، استفاده از روش هایی برای حفظ بهداشت و سلامت شیر از محل تولید تا

مصرف نهایی آن است به طوریکه ضمن جلوگیری از فساد شیر ، از سرایت احتمالی بیماری های مشترک انسان و

دام نیز به مصرف کننده پیشگیری شود. یکی از کهن ترین این روش ها تهیه ماست از شیر است. تولید و استفاده

از ماست اولین بار در مناطقی از آسیای میانه و سپس اروپای شرقی و مرکزی آغاز گردید و امروزه به واسطه

سهولت تولید و نگهداری ، به یکی از مهم ترین فراورده های لبنی مبدل گشته است.

مراحل تولید ماست به ترتیب عبارتند از: تصفیه شیر خام، استاندارد سازی چربی، افزایش مواد جامد، گرم کردن

اولیه، هموژن سازی، انجام عملیات حرارتی در دمای ۹۰ درجه سانتیگراد، سردکردن تا ۴۳ درجه سانتیگراد ،

اضافه کردن مایه و مواد افزودنی، پرکردن، آنلوباسیون، سردکردن و انبار کردن است.

هدف ارائه کنندگان این طرح خرید و تبدیل شیر خام به ماست پاستوریزه است که علاوه بر اینکه نقش بسزایی

در حفظ سلامت شیر تولیدی واحدهای دامداری دارد، دارای توجیه اقتصادی مناسبی نیز میباشد و همچنین

زمینه اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر را فراهم میآورد.

۳

۰.۰۰۰۰۰۱

قیمت واحد قیمت کل

(ریال) (میلیون ریال)

۱۵۰ ۱۰۰۰۰۰

۰.۰۰۰۰۰۱

مساحت هزینه واحد هزینه کل

(متر مربع) (ریال) (میلیون ریال)

۱ خاکبرداری ۲۸ ۵۰۰۰۰ ۵۶۰

۲ دیوار کشی ۵۰ ۵۰۰۰۰۰ ۱۰۰

۳ فضای سبز ، خیابان کشی ۳۰ ۲۰۰۰۰۰ ۱۵۰

۱۰۸ – –

۰.۰۰۰۰۰۱

مساحت زیر بنا هزینه واحد هزینه کل

(متر مربع) (ریال) (میلیون ریال)

۱ سردخانه مواد اولیه و محصول ۱۳۵ ۱۳۵۰۰۰۰ ۱۰۰

۲ ساختمان اداری و سرویس ها ۷۲ ۱۲۰۰۰۰۰ ۶۰

۳ سالن تولید ۴۳۲ ۱۲۰۰۰۰۰ ۳۶۰

۴ ساختمان نگهبان و سرایدار ۲۰ ۱۰۰۰۰۰۰ ۲۰

۵ موتورخانه ۲۲ ۱۱۰۰۰۰۰ ۲۰

۶۸۱ – جمع ۵۶۰

-۳-۱ ساختمانها:

جمع

ردیف شرح

-۲-۱ محوطه سازی:

-۱ سرمایه گذاری ثابت طرح

-۱-۱ زمین محل اجرای طرح:

۱۵۰۰

ردیف شرح

متراژ زمین

۴

هزینه کل

(میلیون ریال)

۲ سیستم اطفای حریق ۶

۳ آبرسانی( حق انشعاب و لوله کشی و … ) ۲۰

۴ منبع سوخت منبع ۶۰۰۰ لیتری ۱۵

۵ تجهیزات آزمایشگاه ۲۵

۶ تاسیسات گرمایش و سرمایش ۵

۷ موتور پمپ آب ۲۵

۸ حفر و تجهیز چاه ۱۰۰

۲۴۶

-۴-۱ تأسیسات و تجهیزات:

۵۰

ردیف شرح مشخصات فنی

۱

برق رسانی(حق انشعاب و نصب تابلو و ترانس و کابل

کشی و سیم کشی های مربوطه)

جمع

۵

۰

هزینه واحد هزینه کل

(ریال) (میلیون ریال)

۱ ترازوی توزین شیر خام ۲۵ ۲۵۰۰۰۰۰۰ ۱

۲ مخزن استیل ۸۰۰ لیتری ۱۵ ۱۵۰۰۰۰۰۰ ۱

۳ الکترو پمپ سانتریفوژی ۸ ۸۰۰۰۰۰۰ ۱

۴ مخزن مبرد و نگهدارنده شیر ۲۵۰۰ لیتری ۶۰ ۶۰۰۰۰۰۰۰ ۱

۵ مخزن سه جداره تغلیظ و پاستوریزاسیون ۱۲۰۰ لیتری ۲۳۰ ۱۱۵۰۰۰۰۰۰ ۲

۶ مخزن تعادل ۱۵۰ لیتری ۴ ۴۰۰۰۰۰۰ ۱

۷ پاستوریزاتور صفحه ای ۱۰۵ ۱۰۵۰۰۰۰۰۰ ۱

۸ تجهیزات سیستم مبرد به ظرفیت ۶۰۰۰ لیتری ۱۱۰ ۱۱۰۰۰۰۰۰۰ ۱

۹ دیگ بخار با توان تولید ۲۰۰۰ کیلوگرم بخار در ساعت ۱۰۰ ۱۰۰۰۰۰۰۰۰ ۱

۱۰ سیستم تهیه آب گرم بوسیله بخار به ظرفیت ۵۰۰۰ لیتر در ساع ۱۵ ۱۵۰۰۰۰۰۰ ۱

۱۱ سیستم تنظیم و کنترل ۷ ۷۰۰۰۰۰۰ ۱

۱۲ شیر فشار شکن با راندمان ۸ به ۱۵ ۱۵۰۰۰۰۰۰ ۱ ۳

۱۳ سختی گیر آب ۲۲ ۲۲۰۰۰۰۰۰ ۱

۱۴ تجهیزات اتاق انکوباتور به ظرفیت ۲۵ متر مکعب ۲۵۰ ۱۲۵۰۰۰۰۰۰ ۲

۱۵ تجهیزات سردخانه (کمپرسور ، کندانسور و اواپراتور) ۷۰ ۷۰۰۰۰۰۰۰ ۱

۱۶ کمپرسور هوای فشرده به ظرفیت ۲۵۰ لیتر ۱۲ ۱۲۰۰۰۰۰۰ ۱

۱۰۴۸ – –

-۵-۱ ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :

تعداد

جمع

ردیف نام ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی

۶

قیمت واهد هزینه کل

(ریال) (میلیون ریال)

۱ وانت نیسان ۹۰ ۹۰۰۰۰۰۰۰ ۱

۹۰ – –

هزینه کل

(میلیون ریال)

۱۲ ۱

۷ ۲

۱۰ ۳

۲۹

هزینه کل

(میلیون ریال)

۳۵ ۱

۲۰ ۲

۷ ۳

۶۲

-۶-۱ وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه:

تعداد

جمع

ردیف شرح

اخذ جواز تاسیس و سایر مجوزها

حقوق و دستمزد نگهبان در دوره سازندگی

جمع

-۷-۱ تجهیزات اداری و کارگاهی:

ردیف شرح

لوازم اداری(میز- صندلی- فایل- گوشی تلفن و …)

لوازم آشپزخانه

ابزار آلات کارگاهی (درصورت نیاز)

جمع

-۸-۱ هزینه های قبل از بهره برداری:

ردیف شرح

تهیه طرح و نقشه های مربوطه

۷

هزینه کل

(میلیون ریال)

۱ زمین ۱۵۰

۲ محوطه سازی و ساختمانها ۷۸۹

۳ تاسیسات و تجهیزات ۲۴۶

۴ وسایط نقلیه ۹۰

۵ ماشین آلات و تجهیزات ۱۰۴۸.۰

۶ تجهیزات اداری و کارگاهی ۲۹

۷ هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده( ۵ % جمع بالا) ۱۱۷.۶۰

۸ هزینه های قبل از بهره برداری ۶۲

۲۵۳۱.۶۰

هزینه های ثابت طرح

جمع

ردیف شرح

۸

۹.۲

هزینه کل

ریالی(هزار ریال) ارزی (دلار) (میلیون ریال)

۱ شیر ۱۰۵۰۰۰۰ لیتر ۲۵۲۰ ۲.۴

۰ کیلویی ۱۶۰۰۰۰۰ عدد ۲۴۰ ۰.۱۵ / ۲ سطل یکبار مصرف ۵

۳ سلفون ۵ تن ۴۲.۵ ۸۵۰۰

۲۸۰۲.۵ – – –

-۲ هزینه های جاری طرح:

جمع

ردیف شرح

-۱-۲ مواد اولیه و بسته بندی:

مصرف سالیانه واحد هزینه واحد

۹

حقوق ماهیانه حقوق سالیانه

(ریال) (میلیون ریال)

۱ مدیر طرح ۴۸ ۴۰۰۰۰۰۰ ۱

۲ کارمند مالی و اداری ۲۴ ۲۰۰۰۰۰۰ ۱

۴۸ – ۲

۳۳.۶

۸۱.۶

حقوق ماهیانه حقوق سالیانه

(ریال) (میلیون ریال)

۱ مدیر تولید ۴۲ ۳۵۰۰۰۰۰ ۱

۲ مسئول آزمایشگاه ۳۶ ۳۰۰۰۰۰۰ ۱

۳ راننده ۲۴ ۲۰۰۰۰۰۰ ۱

۴ نگهبان و سرایدار ۲۴ ۲۰۰۰۰۰۰ ۱

۵ کارگر ساده ۴۸ ۲۰۰۰۰۰۰ ۲

۶ کارگر ماهر ۱۸۰ ۲۵۰۰۰۰۰ ۶

۳۵۴ – ۱۰

۲۴۷.۸

۶۰۱.۸

۶۸۳.۴

شرح تعداد

-۳-۲ حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی:

ردیف شرح

ردیف

-۲-۲ حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی:

تعداد

مزایا و پاداش و حق بیمه کارفرما (معادل ۷۰ % جمع حقوق)

جمع کل

جمع

مزایا و پاداش و حق بیمه کارفرما (معادل ۷۰ % جمع حقوق)

جمع کل

جمع

جمع کل حقوق و مزایای پرسنل : تولیدی + غیر دولتی

۱۰

هزینه واحد هزینه کل

(ریال) (میلیون ریال)

۱ برق کیلو وات ساعت ۴۰ ۲۰۰ ۲۰۰۰۰۰

۲ بنزین لیتر ۳.۲ ۸۰۰ ۴۰۰۰

۲ آب مترمکعب ۷.۵ ۱۵۰۰ ۵۰۰۰

۵۰.۷ – –

ارزش دارایی

(میلیون ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ

۱ محوطه سازی و ساختمانها ۱۵.۷۸ ۲ ۷۸.۹ ۱۰ ۷۸۹

۲ تاسیسات و تجهیزات ۱۲.۳ ۵ ۲۹.۵۲ ۱۲ ۲۴۶

۳ وسایط نقلیه ۹.۰۰ ۱۰ ۱۸ ۲۰ ۹۰

۴ ماشین آلات و تجهیزات ۵۲.۴۰ ۵ ۱۰۴.۸ ۱۰ ۱۰۴۸

۵ تجهیزات اداری و کارگاهی ۲.۹۰ ۱۰ ۵.۸ ۲۰ ۲۹

۹۲.۳۸ – ۲۳۷.۰۲ –

-۵-۲ استهلاک و تعمیر و نگهداری:

واحد

جمع

ردیف شرح مصرف سالیانه

جمع

ردیف شرح استهلاک تعمیر و نگهداری

-۴-۲ هزینه سوخت و انرژی:

۱۱

هزینه

(میلیون ریال)

۱ مواد اولیه و بسته بندی ۲۸۰۲.۵۰

۲ حقوق و دستمزد ۶۸۳.۴۰

۳ سوخت و انرژی ۵۰.۷۰

۴ تعمیر و نگهداری ۹۲.۳۸

۵ استهلاک ۲۳۷.۰۲

۱۸۱.۴۵ ( ۶ پیش بینی نشده ( ۵%جمع ردیف ۱ الی ۴

۴۰۴۷.۴۵

هزینه

(هزار ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ

۱ مواد اولیه و بسته بندی ۲۸۰۲.۵۰ ۱۰۰ ۰.۰۰ ۰ ۲۸۰۲.۵۰

۲ حقوق و دستمزد کارکنان ۲۰۵.۰۲ ۳۰ ۴۷۸.۳۸ ۷۰ ۶۸۳.۴۰

۳ سوخت و انرژی ۴۰.۵۶ ۸۰ ۱۰.۱۴ ۲۰ ۵۰.۷۰

۴ تعمیر و نگهداری ۷۳.۹۰ ۸۰ ۱۸.۴۸ ۲۰ ۹۲.۳۸

۵ هزینه اداری و فروش ( ۱% فروش) ۴۸.۰۰ ۱۰۰ ۰.۰۰ ۰ ۴۸.۰۰

۶ بیمه کارخانه(دو در هزار سرمایه ثابت) ۰ ۰ ۵.۰۶ ۱۰۰ ۵.۰۶

۷ پیش بینی نشده ۱۱۷.۹۴ ۶۵ ۶۳.۵۱ ۳۵ ۱۸۱.۴۵

۸ استهلاک ۰ ۰ ۲۳۷.۰۲ ۱۰۰ ۲۳۷.۰۲

۳۲۸۷.۹۳ – ۸۱۲.۵۹ – ۴۱۰۰.۵۱

جدول هزینه های جاری طرح

جمع

ردیف شرح

هزینه ثابت هزینه متغیر

-۶-۲ جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید:

جمع

ردیف شرح

۱۲

هزینه کل

(هزار ریال)

۱ مواد اولیه ( ۲ ماه مواد اولیه و بسته بندی) ۴۶۷.۰۸

۵۳۱.۰۵

جمع

(میلیون ریال)

۱ سرمایه گذاری ثابت ۲۴۶۹.۶۰

۲ هزینه های قبل از بهره برداری ۶۲.۰۰

۳ سرمایه درگردش ۵۳۱.۰۵

۳۰۶۲.۶۵

سرمایه در گردش:

جمع

ردیف شرح

۲

تنخواه گردان ( ۲۰ روز هزینه های تولید به جزء هزینه مواد

اولیه و بسته بندی) ۶۳.۹۶

جدول سرمایه گذاری:

جمع

ردیف هزینه های طرح

۱۳

ارزش واحد (ریال)

۳۰۰۰

کل درآمد فروش =

هزینه ثابت

سود ناویژه :

میلیون ریال ۶۹۹.۴۹ سود ناویژه = – فروش سالیانه

محاسبه سود ویژه :

سود ناویژه : میلیون ریال

میلیون ریال

میلیون ریال

هزینه متغیر تولید- فروش

۱۶۰۰۰۰۰

ارزش کل

۴۸۰۰

۳ – قیمت تمام شده هر واحد تولید(تن):

۴ – قیمت فروش کالا :

ریال هر بسته

هزینه ثابت تولید

۲۵۶۳

۴۸۰۰

شرح

۰ کیلوگرمی / ماست در ظروف ۵

میزان تولید (بسته)

محاسبه نقطه سر به سر :

میزان فروش در نقطه سر به سر :

= قیمت تمام شده واحد محصول

۱۰۰× = درصد % ۵۳.۷

=

جمع هزینه های سالیانه تولید

ظرفیت سالیانه تولید

میلیون ریال

۱-

هزینه متغیر

فروش کل

کسر می شود: هزینه های عملیاتی شامل:

هزینه های تولید سالیانه

= میلیون ریال ۲۵۷۹.۵۱

۸۱.۶۰

۴۸.۰۰

۶۹۹.۴۹

– حقوق و دستمزد پرسنل اداری

– هزینه های اداری و فروش

۱۴

میلیون ریال

میلیون ریال

میلیون ریال

میلیون ریال ۱۸۵۴.۴۲

میلیون ریال ۱۵۸۶.۴۰

سود عملیاتی : ۵۶۹.۸۹

کسر می شود: هزینه های غیرعملیاتی شامل:

– استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری (دو ساله) ۳۱.۰۰

– سود ویژه قبل از کسر مالیات ۵۳۸.۸۹

نرخ بازدهی سرمایه :

= درصد % ۲۱.۸

سود ویژه قبل از کسر مالیات

سرمایه گذاری ثابت

دوره بازگشت سرمایه :

= سال ۴.۶

سرمایه گذاری ثابت طرح

سود ویژه قبل از کسر مالیات

فروش کل

درصد =

ارزش افزوده خالص

فروش کل

ارزش افزوده ناخالص

ارزش افزوده ناخالص :

۳۳.۱%

ارزش افزوده خالص =( استهلاک قبل از بهره برداری + استهلاک دارائیها)-(ارزش افزوده ناخالص)

= ارزش افزوده ناخالص به فروش

= ارزش افزوده خالص به فروش

=

ارزش افزوده ناخالص =( تعمیر و نگهداری + سوخت و انرژی + مواد اولیه و بسته بندی)-(فروش کل)

درصد % ۳۸.۶

۱۵

طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه به ظرفیت ۸۰۰ تن در سال

خلاصه طرح:

موضوع طرح:

تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه دستگاه صادره کننده مجوز:

وزارت صنایع و معادن ظرفیت اسمی تولیدات: ۸۰۰ تن

نوع تولیدات: تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه

تعداد شاغلین: ۱۲ نفر

سرمایه گذاری کل طرح: ۳۰۶۲.۶۵ میلیون ریال

سرمایه گذاری ثابت: ۲۵۳۱.۶۰ میلیون ریال

سرمایه در گردش: ۵۳۱.۰۵ میلیون ریال

درآمد سالیانه: ۴۸۰۰ میلیون ریال

سود ویژه: ۵۳۸.۸۹ میلیون ریال

دوره بازگشت سرمایه: ۴.۶ سال

نرخ بازدهی سرمایه: % ۲۱.۸ درصد

مشخصات سرمایه گذاری طرح:۲مقدمه

جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده میشد به بیش از شش میلیارد نفر درآغاز سده جدید افزایش یافته و پیش بینی میشود که تا سال ۲۰۲۰ این رقم از مرز هشت میلیارد نفر عبور کند،یعنی در طول فقط دو دهه ، جمعیتی بالغ بر کل جمعیت جهان در آغاز قرن بیستم به جمع نفوس جهان افزودهخواهد شد.نیاز روزافزون این جمعیت رو به رشد به مواد غذایی ، رشدی جهشی را در صنایع غذایی تمام ملل ایجابمینماید. شیر، یکی از مهم ترین مواد خوراکی مورد استفاده بشر است. شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین ،ویتامین ، کلسیم ، سایر مواد معدنی و نیز حدود ۷۵۰ کیلوکالری انرژی در هر لیتر میتواند سهم عمده ای درسلامت و سبد غذایی افراد جامعه داشته باشد.در این میان ، نکته قابل تامل ، استفاده از روش هایی برای حفظ بهداشت و سلامت شیر از محل تولید تامصرف نهایی آن است به طوریکه ضمن جلوگیری از فساد شیر ، از سرایت احتمالی بیماری های مشترک انسان ودام نیز به مصرف کننده پیشگیری شود. یکی از کهن ترین این روش ها تهیه ماست از شیر است. تولید و استفادهاز ماست اولین بار در مناطقی از آسیای میانه و سپس اروپای شرقی و مرکزی آغاز گردید و امروزه به واسطهسهولت تولید و نگهداری ، به یکی از مهم ترین فراورده های لبنی مبدل گشته است.مراحل تولید ماست به ترتیب عبارتند از: تصفیه شیر خام، استاندارد سازی چربی، افزایش مواد جامد، گرم کردناولیه، هموژن سازی، انجام عملیات حرارتی در دمای ۹۰ درجه سانتیگراد، سردکردن تا ۴۳ درجه سانتیگراد ،اضافه کردن مایه و مواد افزودنی، پرکردن، آنلوباسیون، سردکردن و انبار کردن است.هدف ارائه کنندگان این طرح خرید و تبدیل شیر خام به ماست پاستوریزه است که علاوه بر اینکه نقش بسزاییدر حفظ سلامت شیر تولیدی واحدهای دامداری دارد، دارای توجیه اقتصادی مناسبی نیز میباشد و همچنین زمینه اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر را فراهم میآورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.