مقاله برآورد نیاز روزانه گوسفند نژاد مغانی بر اساس کیفیت علوفه در دسترس ( مطالعه موردی منطقه کلیبر در استان آذربایجان شرقی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد نیاز روزانه گوسفند نژاد مغانی بر اساس کیفیت علوفه در دسترس ( مطالعه موردی منطقه کلیبر در استان آذربایجان شرقی) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد نیاز روزانه گوسفند نژاد مغانی بر اساس کیفیت علوفه در دسترس ( مطالعه موردی منطقه کلیبر در استان آذربایجان شرقی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد نیاز روزانه گوسفند نژاد مغانی بر اساس کیفیت علوفه در دسترس ( مطالعه موردی منطقه کلیبر در استان آذربایجان شرقی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد نیاز روزانه گوسفند نژاد مغانی بر اساس کیفیت علوفه در دسترس ( مطالعه موردی منطقه کلیبر در استان آذربایجان شرقی) :

مقاله برآورد نیاز روزانه گوسفند نژاد مغانی بر اساس کیفیت علوفه در دسترس ( مطالعه موردی منطقه کلیبر در استان آذربایجان شرقی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در تحقیقات مرتع و بیابان ایران از صفحه ۴۳۱ تا ۴۴۴ منتشر شده است.
نام: برآورد نیاز روزانه گوسفند نژاد مغانی بر اساس کیفیت علوفه در دسترس ( مطالعه موردی منطقه کلیبر در استان آذربایجان شرقی)
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نژاد مغانی
مقاله نیاز روزانه دام
مقاله کیفیت علوفه
مقاله ترکیبات شیمیایی
مقاله مرحله فنولوژی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اولین گام در یک مدیریت اصولی مرتع آگاهی از نیازهای غذایی دام، مقدار علوفه در دسترس و کیفیت علوفه مراتع می باشد. با توجه به اینکه در ایران دام غالب استفاده کننده از مراتع گوسفند است و بیش از ۲۷ نژاد مختلف گوسفندی در کشور وجود دارد و هر نژاد دارای وزن زنده و شرایط فیزیولوژیکی خاص که در شرایط آب و هوایی و توپوگرافی متفاوت چرا می کند و در نتیجه دارای نیازهای غذایی متفاوت می باشند؛ باید برای نژاد غالب هر منطقه به طور جداگانه کیفیت علوفه را تعیین کرد تا بتوان بر اساس آن نیاز روزانه دام را تعیین نمود. این تحقیق بر مبنای مقایسه کیفیت علوفه ۱۱ گونه از مراتع کلیبر در استان آذربایجان شرقی برای تعیین کیفیت علوفه و نیاز روزانه دام برای گوسفند نژاد مغانی در دو منطقه ییلاق و قشلاق انجام شد. نمونه گیری گیاهی برای بار اول در زمان گلدهی و برای بار دوم در زمان رشد کامل انجام شد. تعیین کیفیت علوفه بر مبنای ترکیبات شیمیایی (پروتئین خام(CP) ، دیواره سلولزی منهای همی سلولز (ADF)، قابلیت هضم ماده خشک (DMD)و انرژی متابولیسمی (ME)) انجام شد. به منظور مقایسه از تجزیه واریانس یک طرفهANOVA استفاده گردید و به منظور مشاهده منابع تغییرات درون گروهی و مقایسه گونه ها و نیز مراحل فنولوژی و نوع منطقه با یکدیگر از آزمون دانکن با سطح احتمال %۱ استفاده شد. در این تحقیق اختلاف معنی داری بین محتویDMD ،CP و ME در بین گونه های مختلف و مراحل فنولوژی متفاوت و مناطق مختلف وجود دارد. بالاترین کیفیت علوفه به گونه Festuca ovina و پایین ترین آن به گونه Hordeum glavum اختصاص دارد. در بین دو مرحله فنولوژی رشد کامل و مرحله گلدهی بالاترین درصد DMD، CPو میزان ME گونه ها به مرحله گلدهی و پایین ترین درصد آنها به مرحله رشد کامل اختصاص دارد. بالاترین درصد ADF در مرحله رشد کامل و پایین ترین درصد آن به مرحله گلدهی اختصاص دارد. بنابراین اختلاف معنی داری در سطح %۱ بین درصد CP،ADF و میزان ME گونه ها وجود دارد و همچنین اختلاف معنی داری بین مراحل مختلف فنولوژی و مناطق مختلف نیز یافت می شود. نیاز روزانه واحد دامی نژاد مغانی با استفاده از معادله ماف و با در نظر گرفتن کیفیت علوفه و همچنین شرایط منطقه مورد نظر، در دو مرحله فنولوژیکی برای شرایط نگهداری دام با اعمال ضریب %۴۰ نیاز اضافی ۱۳۹ کیلوگرم در مرحله گلدهی و ۲۱۴ کیلوگرم علوفه در مرحله رشد کامل تعیین شد. به طور کلی با در نظر گرفتن متوسط انرژی متابولیسمی گونه ها، مقدار علوفه مورد نیاز دام در ییلاق ۱۵۳ کیلوگرم و در قشلاق ۱۹۵ کیلوگرم در روز خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.