مقاله بررسی لیست فلورستیک و غنای گونه ای در پارک ملی سالوک (خراسان شمالی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی لیست فلورستیک و غنای گونه ای در پارک ملی سالوک (خراسان شمالی) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی لیست فلورستیک و غنای گونه ای در پارک ملی سالوک (خراسان شمالی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی لیست فلورستیک و غنای گونه ای در پارک ملی سالوک (خراسان شمالی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی لیست فلورستیک و غنای گونه ای در پارک ملی سالوک (خراسان شمالی) :

مقاله بررسی لیست فلورستیک و غنای گونه ای در پارک ملی سالوک (خراسان شمالی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در تحقیقات مرتع و بیابان ایران از صفحه ۴۵۶ تا ۴۶۷ منتشر شده است.
نام: بررسی لیست فلورستیک و غنای گونه ای در پارک ملی سالوک (خراسان شمالی)
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ویتاکر
مقاله پارک ملی
مقاله ملی سالوک
مقاله غنای گونه ای
مقاله توده معرف
مقاله طیف بیولوژیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تغییراتی که انسان در قرن اخیر در اکوسیستم های طبیعی بوجود آورده باعث شده که بسیاری از گونه های ارزشمند محو و یا در خطر انقراض قرار بگیرند که نتیجه آن کاهش غنای بیولوژیک و به طبع آن کاهش غنای گونه ای می باشد. در دهه های اخیر با ایجاد پارک های طبیعی و ملی تصمیم به حفظ این گونه ها و جلوگیری از تداوم تخریب در اکوسیستم ها گرفته شده است؛ زیرا حفاظت از این زیستگاه ها می تواند نقش اساسی در اداره صحیح سایر مناطق به خصوص مناطق همجوار داشته باشد. یکی از راه هایی که می توان به سلامت و پایداری اکوسیستم پی برد بررسی غنای گونه ای می باشد. بدین منظور پارک ملی سالوک با وسعت شش هزار هکتار که در شمال غربی شهرستان اسفراین قرار گرفته جهت مطالعه انتخاب شد. پس از بازدیدهای صحرایی و انتخاب توده معرف در هر تیپ گیاهی، نمونه گیری به طور تصادفی-سیستماتیک با استفاده از قاب تعدیل شده ویتاکر انجام شد. مدل رگرسیونی مورد استفاده جهت تجزیه و تحلیل غنای گونه ای به صورت S=bo+b۱LogX+ eمی باشد. در مجموع ۱۸۴ گونه گیاهی که متعلق به ۱۳۷ جنس و ۴۰ خانواده گیاهی می باشد در منطقه شناسایی شد که خانواده هایPoaceae ،Asteraceae ، Fabaceae و Lamiaceae به ترتیب هر یک دارای ۲۸، ۲۶، ۱۹ و ۱۷ گونه گیاهی بودند که دارای بیشترین غنای گونه ای می باشند. از نظر طیف بیولوژیک رابطه همی کریپتوفیت>‏تروفیت>ژئوفیت>کموفایت>فانروفیت و از نظر فرم رویشی رابطه پهن برگ علفی>گندمی>بوته>درختچه در منطقه مورد مطالعه برقرار و بیشتر گیاهان منطقه چند ساله می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.